לענות.
.האם אתה מרגיש טוב עם עצמך?[שלם עם עצמך?] כן. 2.האם אתה שמח בחייך? כן. 3.האם לדעתך אתה פסימי או אופטימי? כן. חחח, אופטימית. 4.האם אתה מרגיש לבד רוב הזמן? לא ממש 5.האם אתה סומך על החברים שלך? כן, על החברות הכי טובות. 6.מה גורם לך אושר/תקווה/שמחה בחיים? חברות, מוזיקה. 7.מה גורם לך כעס/עצב/פחד בחיים? רוב האנשים, אהבה, המציאות עצמה. 8.האם חשבת פעם להתאבד? לא 9.האם ניסית להתאבד? לא 10.האם אתה היית/עדיין מאוהב? לא 11.האם שיתפת/משתף מישהו בחייך שלא שיתפת בו אחרים? לא ממש 12.מעשן/עישנת? ניסיתי 13.עושה/עשית סמים? לא 14.בתול? כן 15.אתה רואה את עצמך בתור טיפוס חמים או קריר? אמצע נוטה לחמים 16.מה אתה הכי שונא? סטריוטייפס, שקרים 17.מה אתה הכי אוהב? חברות 18.יש לך הזדמנות לומר למישהו דבר חשוב מאוד, למי תגיד ומה? לחברה שלי שעוזבת לארה"ב, שאני אוהבת אותה באמת ואני אתגעגע. 19.יש לך הזדמנות לחבק מישו, מי זה יהיה? כנ"ל 20.יש לך הזדמנות להיות החברתו של אדם במשך חודש שלם, לבד, מי זה יהיה? לא חושבת שאני ארצה להיות עם מישהו אחד חודש שלם לבד. יימאס לנו בסופו של דבר. 21.יש לך הזדמנות להרביץ למישהו, מי זה יהיה ולמה? לדור, כי הוא מאיים עליי! 22. יש לך הזדמנות לומר "אני אוהב אותך" למי זה יהיה? 23.יש לך הזדמנות לומר "שלום ולא להתראות" [כאילו עזוב אותי בשקט], למי זה יהיה? כמעט כל הילדים מהבצפר 24.אוהב לאהוב? כן 25.אוהב לשנוא? תלוי את מי 26.חושב הרבה על "מה היה קורה אילו?"? לא כ"כ