בשוונג השאלונים....

LunaticPark

New member
:[ שי מניאק

חבר'ה זה מה שאתה צריך המ אכפת לך? זה פורום מדברים שם על הכל לא הנושא שלו זה לינקין ולא כל החבר'ה שיש שם....=\ בעעע החלטה שלך :[

®NuLy®

New member
עונה../images/Emo13.gif

1.האם אתה מרגיש טוב עם עצמך?[שלם עם עצמך?] כן
2.האם אתה שמח בחייך? כן 3.האם לדעתך אתה פסימי או אופטימי? אופטימית 4.האם אתה מרגיש לבד רוב הזמן? ממש לא 5.האם אתה סומך על החברים שלך? כן 6.מה גורם לך אושר/תקווה/שמחה בחיים? מוזיקה
7.מה גורם לך כעס/עצב/פחד בחיים? שיעור בג"ג 8.האם חשבת פעם להתאבד? ממש לא 9.האם ניסית להתאבד? לאאא 10.האם אתה היית/עדיין מאוהב? הייתי 11.האם שיתפת/משתף מישהו בחייך שלא שיתפת בו אחרים? אה?! 12.מעשן/עישנת? לא 13.עושה/עשית סמים? לא 14.בתול? כן 15.אתה רואה את עצמך בתור טיפוס חמים או קריר? אמממ חמים.. 16.מה אתה הכי שונא? צבועים וחנפנים 17.מה אתה הכי אוהב? את החברים שלי 18.יש לך הזדמנות לומר למישהו דבר חשוב מאוד, למי תגיד ומה? למעיין... כי היא תפענח את זה פיסכולוגית
19.יש לך הזדמנות לחבק מישו, מי זה יהיה? רחל!! כי אני חולה על החיבוקים שלה 20.יש לך הזדמנות להיות החברתו של אדם במשך חודש שלם, לבד, מי זה יהיה? מעיין 21.יש לך הזדמנות להרביץ למישהו, מי זה יהיה ולמה? דניאל הבורקס כי היא הבנאדם הכי צבוע בעולם 22. יש לך הזדמנות לומר "אני אוהב אותך" למי זה יהיה? צ'סטר חחחח סתם... 23.יש לך הזדמנות לומר "שלום ולא להתראות" [כאילו עזוב אותי בשקט], למי זה יהיה? שהבאז 24.אוהב לאהוב? לאהוב לאהוב!? כאילו מישו?! ממש לא!! 25.אוהב לשנוא? כן
26.חושב הרבה על "מה היה קורה אילו?"? כן.....

BrainDaMaGeD

New member
לענות.

.האם אתה מרגיש טוב עם עצמך?[שלם עם עצמך?] כן. 2.האם אתה שמח בחייך? כן. 3.האם לדעתך אתה פסימי או אופטימי? כן. חחח, אופטימית. 4.האם אתה מרגיש לבד רוב הזמן? לא ממש 5.האם אתה סומך על החברים שלך? כן, על החברות הכי טובות. 6.מה גורם לך אושר/תקווה/שמחה בחיים? חברות, מוזיקה. 7.מה גורם לך כעס/עצב/פחד בחיים? רוב האנשים, אהבה, המציאות עצמה. 8.האם חשבת פעם להתאבד? לא 9.האם ניסית להתאבד? לא 10.האם אתה היית/עדיין מאוהב? לא 11.האם שיתפת/משתף מישהו בחייך שלא שיתפת בו אחרים? לא ממש 12.מעשן/עישנת? ניסיתי 13.עושה/עשית סמים? לא 14.בתול? כן 15.אתה רואה את עצמך בתור טיפוס חמים או קריר? אמצע נוטה לחמים 16.מה אתה הכי שונא? סטריוטייפס, שקרים 17.מה אתה הכי אוהב? חברות 18.יש לך הזדמנות לומר למישהו דבר חשוב מאוד, למי תגיד ומה? לחברה שלי שעוזבת לארה"ב, שאני אוהבת אותה באמת ואני אתגעגע. 19.יש לך הזדמנות לחבק מישו, מי זה יהיה? כנ"ל 20.יש לך הזדמנות להיות החברתו של אדם במשך חודש שלם, לבד, מי זה יהיה? לא חושבת שאני ארצה להיות עם מישהו אחד חודש שלם לבד. יימאס לנו בסופו של דבר. 21.יש לך הזדמנות להרביץ למישהו, מי זה יהיה ולמה? לדור, כי הוא מאיים עליי! 22. יש לך הזדמנות לומר "אני אוהב אותך" למי זה יהיה? 23.יש לך הזדמנות לומר "שלום ולא להתראות" [כאילו עזוב אותי בשקט], למי זה יהיה? כמעט כל הילדים מהבצפר 24.אוהב לאהוב? כן 25.אוהב לשנוא? תלוי את מי 26.חושב הרבה על "מה היה קורה אילו?"? לא כ"כ

amy lee 4 life

New member
אני../images/Emo9.gif

.האם אתה מרגיש טוב עם עצמך?[שלם עם עצמך]? כן 2.האם אתה שמח בחייך? רוב החיים אני שמחה 3.האם לדעתך אתה פסימי או אופטימי? אין לי שמץ 4.האם אתה מרגיש לבד רוב הזמן? כן 5.האם אתה סומך על החברים שלך? רק על אחד או שניים 6.מה גורם לך אושר/תקווה/שמחה בחיים? שאני מצליחה במשו שנורא היה קשה לי 7.מה גורם לך כעס/עצב/פחד בחיים? השירים שחברה שלי כותבת..(הם כל כך עצובים
) 8.האם חשבת פעם להתאבד? אולי פעם אחת 9.האם ניסית להתאבד? לא 10.האם אתה היית/עדיין מאוהב? הייתי...כרגע לא 11.האם שיתפת/משתף מישהו בחייך שלא שיתפת בו אחרים? כן כל הזמן 12.מעשן/עישנת? מעשנת 13.עושה/עשית סמים? לא עשיתי ולא אעשה (אני מקווה) 14.בתול? כן 15.אתה רואה את עצמך בתור טיפוס חמים או קריר? פושר
16.מה אתה הכי שונא? שמשקרים לי בפנים ואני רואה שמשקרים אבל ה*** לא אומר ת'אמת!!! ארררררר אני יכולה למות מזה!!!! 17.מה אתה הכי אוהב? לשבת על עדן החלון בחדר לעשן סיגריה להנאתי ולהתבונן בעוברים והשבים\שווים
18.יש לך הזדמנות לומר למישהו דבר חשוב מאוד, למי תגיד ומה? למישו שאין לנקוב את שמו....אממ אני יגיד לו שהוא הכי חשוב לי בחיים! 19.יש לך הזדמנות לחבק מישו, מי זה יהיה? מישו שאין לנקוב בשמו 20.יש לך הזדמנות להיות החברתו של אדם במשך חודש שלם, לבד, מי זה יהיה? וואלה חודש?!!? לאדעת! 21.יש לך הזדמנות להרביץ למישהו, מי זה יהיה ולמה? ל**** כי היא זונה בת זונה...צריך להשמיד אותה מהעולם 22. יש לך הזדמנות לומר "אני אוהב אותך" למי זה יהיה? לאוריאל!! 23.יש לך הזדמנות לומר "שלום ולא להתראות" [כאילו עזוב אותי בשקט], למי זה יהיה? אממ...לאדעת.. 24.אוהב לאהוב? לפעמים 25.אוהב לשנוא? לא...זה סתם מרגיז..אבל זה קורה אין מה לעשות 26.חושב הרבה על "מה היה קורה אילו?"? לא הרבה וגם לא מעט חחח

למעלה