בשוונג השאלונים....

SAMAR

New member
בשוונג השאלונים....

הנה עוד שאלון מעניין... 1.האם אתה מרגיש טוב עם עצמך?[שלם עם עצמך?] 2.האם אתה שמח בחייך? 3.האם לדעתך אתה פסימי או אופטימי? 4.האם אתה מרגיש לבד רוב הזמן? 5.האם אתה סומך על החברים שלך? 6.מה גורם לך אושר/תקווה/שמחה בחיים? 7.מה גורם לך כעס/עצב/פחד בחיים? 8.האם חשבת פעם להתאבד? 9.האם ניסית להתאבד? 10.האם אתה היית/עדיין מאוהב? 11.האם שיתפת/משתף מישהו בחייך שלא שיתפת בו אחרים? 12.מעשן/עישנת? 13.עושה/עשית סמים? 14.בתול? 15.אתה רואה את עצמך בתור טיפוס חמים או קריר? 16.מה אתה הכי שונא? 17.מה אתה הכי אוהב? 18.יש לך הזדמנות לומר למישהו דבר חשוב מאוד, למי תגיד ומה? 19.יש לך הזדמנות לחבק מישו, מי זה יהיה? 20.יש לך הזדמנות להיות החברתו של אדם במשך חודש שלם, לבד, מי זה יהיה? 21.יש לך הזדמנות להרביץ למישהו, מי זה יהיה ולמה? 22. יש לך הזדמנות לומר "אני אוהב אותך" למי זה יהיה? 23.יש לך הזדמנות לומר "שלום ולא להתראות" [כאילו עזוב אותי בשקט], למי זה יהיה? 24.אוהב לאהוב? 25.אוהב לשנוא? 26.חושב הרבה על "מה היה קורה אילו?"? תהנו מהשאלון, החושפני [???] הזה! חיים קסומים

נעמה D

New member
עונהההה

1.האם אתה מרגיש טוב עם עצמך?[שלם עם עצמך?] לא כ"כ... 2.האם אתה שמח בחייך? יש ימים שכן ויש ימים שלא תלוי מה המצב רוח ותלוי בנסיבות... 3.האם לדעתך אתה פסימי או אופטימי? אני אופטימית מאוד 4.האם אתה מרגיש לבד רוב הזמן?לא... 5.האם אתה סומך על החברים שלך?לא על כולם... 6.מה גורם לך אושר/תקווה/שמחה בחיים?חיוך של ילדים, שקורה לי נס או משו טוב... 7.מה גורם לך כעס/עצב/פחד בחיים? שאנשים מתים... במיוחד אם זה כאלו שאני מכירה... 8.האם חשבת פעם להתאבד? כן... 9.האם ניסית להתאבד?לא... 10.האם אתה היית/עדיין מאוהב?כן... 11.האם שיתפת/משתף מישהו בחייך שלא שיתפת בו אחרים?כן... 12.מעשן/עישנת?לא... 13.עושה/עשית סמים?לא... 14.בתול?כן תודה לאל 15.אתה רואה את עצמך בתור טיפוס חמים או קריר?חמים 16.מה אתה הכי שונא?שמעירים לי על דברים שלא מבינים בכלל 17.מה אתה הכי אוהב? שיושבים ביחד אנשים שאני אוהבת ועושים משו ביחד צוחקים מדברים אוכלים, שיש מזג אויר טוב, שיש שלוה... 18.יש לך הזדמנות לומר למישהו דבר חשוב מאוד, למי תגיד ומה? לאריאל... שאני אוהבת אותו... 19.יש לך הזדמנות לחבק מישו, מי זה יהיה?אריאל... 20.יש לך הזדמנות להיות החברתו של אדם במשך חודש שלם, לבד, מי זה יהיה?אריאלל(חחחחחחח....) 21.יש לך הזדמנות להרביץ למישהו, מי זה יהיה ולמה?למורה שלי איטה כי היא חרא של בן אדם!!! 22. יש לך הזדמנות לומר "אני אוהב אותך" למי זה יהיה?לאריאל... 23.יש לך הזדמנות לומר "שלום ולא להתראות" [כאילו עזוב אותי בשקט], למי זה יהיה?למורה נהיגה שלי ואני מתה שהיום הזה יקרה כבר!! 24.אוהב לאהוב?מאוד 25.אוהב לשנוא?לפעמים זה איכשהוא עוזר לי... 26.חושב הרבה על "מה היה קורה אילו?"? כן הרבה וזה ממש מטריד לפעמים... אחלה של שאלון!! \לילה טוב!!!!

SAMAR

New member
עונה:)

1.האם אתה מרגיש טוב עם עצמך?[שלם עם עצמך?]...הממממ, נראה לי שכן.... 2.האם אתה שמח בחייך?...כרגע....לא ממש, יש הרבה שיט שהולך... 3.האם לדעתך אתה פסימי או אופטימי?אופטימי...אני בד"כ אופטימית....אין סיבה לעצב:) 4.האם אתה מרגיש לבד רוב הזמן?לאחרונה כן, כי יש רק שני אנשים שעושים לי טוף, ורק עם אחד מהם אני בקשר..... 5.האם אתה סומך על החברים שלך?....לא, כי, הן בוגדות בי, הן מרכלות עליי, וחושבות שאני שקרנית! אין לי חברות, חוץ מכמה מיוחדות.... 6.מה גורם לך אושר/תקווה/שמחה בחיים?...החתולה שלי, אלירן האדם הכי מקסים שיש, החברות שנשארו לי, אביתר, ו"הסופרנוס" [היום מתחילה עונה חדשה!!!] 7.מה גורם לך כעס/עצב/פחד בחיים? הידיע, שבסוף גם דיאנה תמות, שאנשים לא סומכים עלי, שאנשים לא יודעים כמה אני יכולה לסבול.... 8.האם חשבת פעם להתאבד? את האמת? לא ממש לא....זה מפחיד.... 9.האם ניסית להתאבד?.....לא....... 10.האם אתה היית/עדיין מאוהב? כן....הייתי, ואני עדיין.... 11.האם שיתפת/משתף מישהו בחייך שלא שיתפת בו אחרים? כן, אדם שמאוד אהבתי [ועדיין אוהבת] שיתפתי במשהו שאפילו ההורים שלי לא יודעים.... 12.מעשן/עישנת? בלעכס, לא.... 13.עושה/עשית סמים? חס וחלילה, אין דבר כזה סמים קלים!!!! 14.בתול? לא... 15.אתה רואה את עצמך בתור טיפוס חמים או קריר? די קריר, אני לא מביעה רגשות, אבל לפני כמה חודשים, השתנתי קצת [לטובה] אז אולי בעתיד אהיה יותר חמימה... 16.מה אתה הכי שונא? ליצנים, ציפורים, זוחלים [נחשים אין לי בעיה] 17.מה אתה הכי אוהב? חתולים, שוקולד, ודברים ממש מצחיקים! 18.יש לך הזדמנות לומר למישהו דבר חשוב מאוד, למי תגיד ומה?...הממממ...לטל, שאני לא משקרת, ואני אוהבת אותה למרות שהיא אטומה, לשי, שאני מתגעגעת....ולא רוצה לשכוח...לאלירן, שאני אוהבת אותו כמו החיים, ותודה לו שהוא מציל אותי... 19.יש לך הזדמנות לחבק מישו, מי זה יהיה? שי, אלירן,טל..... 20.יש לך הזדמנות להיות בחברתו של אדם במשך חודש שלם, לבד, מי זה יהיה? הממממממ....טל, אלירן, שי, אביתר, חן, גלי, ומליון אנשים אחרים.... 21.יש לך הזדמנות להרביץ למישהו, מי זה יהיה ולמה?....מיכאל, חרא שכמותו, אח שלי, עוד יותר חרא.... 22. יש לך הזדמנות לומר "אני אוהב אותך" למי זה יהיה?...תלוי מאיזו בחינה, לטל, בתור חברה, לאלירן בתור ידיד, ל.....בתור ידיד.... 23.יש לך הזדמנות לומר "שלום ולא להתראות" [כאילו עזוב אותי בשקט], למי זה יהיה? אורי....הדר....לינור.... 24.אוהב לאהוב? כשאני אוהבת אז כן:) 25.אוהב לשנוא? תאמת? כן:) 26.חושב הרבה על "מה היה קורה אילו?"? לאחרונה כן....אני עושה הרבה חושבים...

Lp Fairy

New member
אולי זה יעודד אותי..

1.האם אתה מרגיש טוב עם עצמך?[שלם עם עצמך?] אמממ יש פעמים ויש פעמים.. 2.האם אתה שמח בחייך? אוו שאלה מסובכת למדיי...אני תמיד מנסה לראות את החלק המלא של הכוס אבל מצד שני כול שלישי וחמישי מנסה להתאבד.. 3.האם לדעתך אתה פסימי או אופטימי? אני מראה לכולם שאני אופטימית ואני מנסה להאמין בזה 4.האם אתה מרגיש לבד רוב הזמן? יש רגעים כאלה.. 5.האם אתה סומך על החברים שלך? רק על אחת או 2.. 6.מה גורם לך אושר/תקווה/שמחה בחיים? אושר של אנשים אחרים.. 7.מה גורם לך כעס/עצב/פחד בחיים? כשמשקרים לי שמנצלים אותי והפחד הגדול שלי להישאר לבד 8.האם חשבת פעם להתאבד? יותר מידי... 9.האם ניסית להתאבד? היו לי 2 ניסיונות...לא מוצלחים..=\ 10.האם אתה היית/עדיין מאוהב? הייתי אני עדיין ואני תמיד יהיה מאוהבת במישו שלא שם עלי ואוהב לשגע לי ת'מוח 11.האם שיתפת/משתף מישהו בחייך שלא שיתפת בו אחרים? כולם יודעים עליי הכווול 12.מעשן/עישנת? עישנתי..אם אפשר לקרוא לזה ככה..הפסקתי..:) 13.עושה/עשית סמים? חחח כול יום...לא..:) 14.בתול? לא...מאזניים..חחח 15.אתה רואה את עצמך בתור טיפוס חמים או קריר? חמים... 16.מה אתה הכי שונא? אהבה שלא יכולה להתממש בגלל מרחק.. 17.מה אתה הכי אוהב? את החדר שלי..? 18.יש לך הזדמנות לומר למישהו דבר חשוב מאוד, למי תגיד ומה? לדוד של אמא שנהרג מה יש לי להגיד לו..? יש לי כ"כ הרבה..אפעם לא הכרתי אותו ואני רוצה לדבר איתו!!! 19.יש לך הזדמנות לחבק מישו, מי זה יהיה? וואי זה קשה אממ חן נוגה או הדסי 20.יש לך הזדמנות להיות החברתו של אדם במשך חודש שלם, לבד, מי זה יהיה? ארז...וואי חודש עם ארז..נחממממד 21.יש לך הזדמנות להרביץ למישהו, מי זה יהיה ולמה? לדודו!!!!! כי הוא נתן לי להאמין שיש מחר שביתה ואז שמנו לב שזה בכלל התאריך של שנה שעברה..אופפפפפ 22. יש לך הזדמנות לומר "אני אוהב אותך" למי זה יהיה? לדודו..חחח כי הוא מסתבר ששלחו לו דף אחר והוא שעה עכשיו מחפש את הדף רק כדי שאני לא יבכה..חחחח 23.יש לך הזדמנות לומר "שלום ולא להתראות" [כאילו עזוב אותי בשקט], למי זה יהיה? אין לי מושג...אני לא כזאת רעה לאנשים..חחח 24.אוהב לאהוב? כן..:) 25.אוהב לשנוא? לא..אבל..חייבים..=\ 26.חושב הרבה על "מה היה קורה אילו?"? חחחח כול החיים שלי אני חיה על אם הייתי עושה ככה ואומרת ככה מעודד טיפ טיפ טיפ טיפה...

יש! אני אוהבת שאלונים :)

1.האם אתה מרגיש טוב עם עצמך?[שלם עם עצמך?] לפעמים... יש פעמים שאני שונאת את עצמי כי אני כועסת על עצמי... 2.האם אתה שמח בחייך? לפעמים 3.האם לדעתך אתה פסימי או אופטימי? לעפמים ככה לפעמים ככה 4.האם אתה מרגיש לבד רוב הזמן? לא... אם יש לך את דניאל דניז שירן ג'ני ואחות נפלאה כמו עדן :) 5.האם אתה סומך על החברים שלך? ברור! החברים שלי הם כמו החיים שלי ואני חולה עליהם :) 6.מה גורם לך אושר/תקווה/שמחה בחיים? שמישו סומך עליי שאומרים לי שהתבגרתי :) 7.מה גורם לך כעס/עצב/פחד בחיים? לריב עם החברים... לריב עם אמאבא... לריב עם אחות גדולה... 8.האם חשבת פעם להתאבד? לא! 9.האם ניסית להתאבד? לא! החיים לא שווים שנמות בגללם!!! 10.האם אתה היית/עדיין מאוהב? אני עכשיו מאוהבת בההוא :))))) 11.האם שיתפת/משתף מישהו בחייך שלא שיתפת בו אחרים? כן... 12.מעשן/עישנת? נגד זה... 13.עושה/עשית סמים? אני נגד חומרים כימיים כלהשם שמכניסים לגוף... זה מלכלך את הבריאות ואת הנשמה היא צריכה להיות צלולה כמה שיותר 14.בתול? ברורור!!!! 15.אתה רואה את עצמך בתור טיפוס חמים או קריר? פושר... 16.מה אתה הכי שונא? אוי... הרבה... 17.מה אתה הכי אוהב? גם זה הרבה 18.יש לך הזדמנות לומר למישהו דבר חשוב מאוד, למי תגיד ומה? ל--- ש----- 19.יש לך הזדמנות לחבק מישו, מי זה יהיה? ההוא :))) 20.יש לך הזדמנות להיות החברתו של אדם במשך חודש שלם, לבד, מי זה יהיה? להחליף את סמנתה... להיות אשתו של צ'סטר :) 21.יש לך הזדמנות להרביץ למישהו, מי זה יהיה ולמה? ל---- על כל מה שהיא עשתה לי!! ולכולנו!! (עזבו...) 22. יש לך הזדמנות לומר "אני אוהב אותך" למי זה יהיה? לההוא כמובן... 23.יש לך הזדמנות לומר "שלום ולא להתראות" [כאילו עזוב אותי בשקט], למי זה יהיה? לבצפר... זה נחשב ?? 24.אוהב לאהוב? כן... לאו איז אין י אייר :) 25.אוהב לשנוא? בעעעע שנאה לרוב נובעת מקנאה... ואני לא אוהבת לקנא למישו... צריך לחיות עם מה שיש לך לבקש תודה על זה ולא להיות עיניים גדולות... 26.חושב הרבה על "מה היה קורה אילו?"? כן... הרבה פעמים... :))))

KaUrO DoNo

New member
שיהיה

1.האם אתה מרגיש טוב עם עצמך?[שלם עם עצמך?] ככה ככה 2.האם אתה שמח בחייך? מנסה להיות 3.האם לדעתך אתה פסימי או אופטימי? אופטימית רוב הזמן אבל יש רגעים של משבר 4.האם אתה מרגיש לבד רוב הזמן? כן 5.האם אתה סומך על החברים שלך? כן 6.מה גורם לך אושר/תקווה/שמחה בחיים? חבר שלי 7.מה גורם לך כעס/עצב/פחד בחיים? לפעמים אמא שלי 8.האם חשבת פעם להתאבד? כן 9.האם ניסית להתאבד? לא 10.האם אתה היית/עדיין מאוהב? עדיין מאוהבת
11.האם שיתפת/משתף מישהו בחייך שלא שיתפת בו אחרים? לא הבנתי ת'שאלה 12.מעשן/עישנת? לא בחיים לא 13.עושה/עשית סמים? לא 14.בתול? לא 15.אתה רואה את עצמך בתור טיפוס חמים או קריר? לא 16.מה אתה הכי שונא? צביעות ושקרנים 17.מה אתה הכי אוהב? אנשים כנים ואמיתיים 18.יש לך הזדמנות לומר למישהו דבר חשוב מאוד, למי תגיד ומה? לחברה שלי..לא רוצה לפרט מה 19.יש לך הזדמנות לחבק מישו, מי זה יהיה? חבר שלי...אני מתגעגעת
20.יש לך הזדמנות להיות החברתו של אדם במשך חודש שלם, לבד, מי זה יהיה? חבר שלי 21.יש לך הזדמנות להרביץ למישהו, מי זה יהיה ולמה? לא מעוניינת להרביץ לאף אחד... 22. יש לך הזדמנות לומר "אני אוהב אותך" למי זה יהיה? חבר שלי 23.יש לך הזדמנות לומר "שלום ולא להתראות" [כאילו עזוב אותי בשקט], למי זה יהיה? למישהו בשם **** 24.אוהב לאהוב? כן 25.אוהב לשנוא? לא 26.חושב הרבה על "מה היה קורה אילו?"? כן

miss evil

New member
חיים קסומים??

1.האם אתה מרגיש טוב עם עצמך?[שלם עם עצמך?] בדכ 2.האם אתה שמח בחייך? כן כשלא רע לי 3.האם לדעתך אתה פסימי או אופטימי? פסימית 4.האם אתה מרגיש לבד רוב הזמן? לא.. תמיד יש מסביבי אנשים 5.האם אתה סומך על החברים שלך? מאוד 6.מה גורם לך אושר/תקווה/שמחה בחיים? החברים 7.מה גורם לך כעס/עצב/פחד בחיים? אכזריות ורוע בעולם ובאנושות בפרט 8.האם חשבת פעם להתאבד? כן 9.האם ניסית להתאבד? כן 10.האם אתה היית/עדיין מאוהב? היית תקופה.. 11.האם שיתפת/משתף מישהו בחייך שלא שיתפת בו אחרים? כן.. יום שישי בידיוק עברתי שיחת נפש רצינית 12.מעשן/עישנת? עישנתי 13.עושה/עשית סמים? מיתרחקת מזה 14.בתול? כה 15.אתה רואה את עצמך בתור טיפוס חמים או קריר? חמים.. רק עם אנשים שאני אוהבת 16.מה אתה הכי שונא? שקרים.. לגלות שחיתי באשליה 17.מה אתה הכי אוהב? מוזיקה.. לבלות.. ים! 18.יש לך הזדמנות לומר למישהו דבר חשוב מאוד, למי תגיד ומה? יש מישהו ספציפי שעדין מיתחמק ממני 19.יש לך הזדמנות לחבק מישו, מי זה יהיה? 20.יש לך הזדמנות להיות החברתו של אדם במשך חודש שלם, לבד, מי זה יהיה? שיין ואסט.. נעשה גדוד.. בכיף 21.יש לך הזדמנות להרביץ למישהו, מי זה יהיה ולמה?PEACE LOVE & HARMONYE 22. יש לך הזדמנות לומר "אני אוהב אותך" למי זה יהיה? לידיד טוב שלי 23.יש לך הזדמנות לומר "שלום ולא להתראות" [כאילו עזוב אותי בשקט], למי זה יהיה? אף אחד בנתים 24.אוהב לאהוב? כה 25.אוהב לשנוא? ממש לא 26.חושב הרבה על "מה היה קורה אילו? לא.. אין סיבה

s w e e t16

New member
אניי..(=

1.האם אתה מרגיש טוב עם עצמך?[שלם עם עצמך?] לא ממש.. 2.האם אתה שמח בחייך? לא! 3.האם לדעתך אתה פסימי או אופטימי? באמצע.. 4.האם אתה מרגיש לבד רוב הזמן? כן 5.האם אתה סומך על החברים שלך? לא 6.מה גורם לך אושר/תקווה/שמחה בחיים? לשמוע לינקין פארק.. 7.מה גורם לך כעס/עצב/פחד בחיים? המחשבה על המוות... 8.האם חשבת פעם להתאבד? כן 9.האם ניסית להתאבד? לא 10.האם אתה היית/עדיין מאוהב? כן 11.האם שיתפת/משתף מישהו בחייך שלא שיתפת בו אחרים? כן 12.מעשן/עישנת? לא 13.עושה/עשית סמים? לא 14.בתול? בתולה 15.אתה רואה את עצמך בתור טיפוס חמים או קריר? טיפוס חמים..שכולם חושבים שהוא קריר.. 16.מה אתה הכי שונא? שמשקרים לי!! 17.מה אתה הכי אוהב? ..... 18.יש לך הזדמנות לומר למישהו דבר חשוב מאוד, למי תגיד ומה? לצ'סטר.."תעשה לי ילד!!!" חח 19.יש לך הזדמנות לחבק מישו, מי זה יהיה? אין את מי.. 20.יש לך הזדמנות להיות החברתו של אדם במשך חודש שלם, לבד, מי זה יהיה? אני מעדיפה להיות לגמרי לבד.. 21.יש לך הזדמנות להרביץ למישהו, מי זה יהיה ולמה? למישהי שאני כבר לא מדברת איתה... (חברה "הכי טובה "שלי לשעבר..)כי היא בן אדם מגעיל, ואגואיסטי שרק פוגע בכל מי שנמצא סביבו.. 22. יש לך הזדמנות לומר "אני אוהב אותך" למי זה יהיה? למישהו.. 23.יש לך הזדמנות לומר "שלום ולא להתראות" [כאילו עזוב אותי בשקט], למי זה יהיה? כבר אמרתי למי שהיה צריך להגיד.. 24.אוהב לאהוב? לא.. 25.אוהב לשנוא? לא..אבל אין מה לעשות.. 26.חושב הרבה על "מה היה קורה אילו?" כן.. אהבתי ת'שאלון..(=

מתוקה777

New member
שלום אני חדשה פה בפורום!../images/Emo140.gif

אהה והנה התשובות שלי :) 1.האם אתה מרגיש טוב עם עצמך?[שלם עם עצמך?] כן חחחח 2.האם אתה שמח בחייך? אממ רוב הזמן 3.האם לדעתך אתה פסימי או אופטימי? אופטימית 4.האם אתה מרגיש לבד רוב הזמן? כן מאז הפרידה מהחבר 5.האם אתה סומך על החברים שלך? כן 6.מה גורם לך אושר/תקווה/שמחה בחיים? המוזיקה של לינקין פארק 7.מה גורם לך כעס/עצב/פחד בחיים?פרידות מאנשים,לעבור למקום אחר להיות זר 8.האם חשבת פעם להתאבד? כן 9.האם ניסית להתאבד? לא 10.האם אתה היית/עדיין מאוהב? כן אפשר להגיד (מחבבת) 11.האם שיתפת/משתף מישהו בחייך שלא שיתפת בו אחרים? כן 12.מעשן/עישנת? לא 13.עושה/עשית סמים? לא 14.בתול? כן, אני בסך הכל בת 15 וחצי, יש זמן.... 15.אתה רואה את עצמך בתור טיפוס חמים או קריר? חמימה 16.מה אתה הכי שונא? שאנשים שאני אוהבת משקרים לי 17.מה אתה הכי אוהב? לשמוע לינקין פארק, ולדבר עם הידיד שאני אוהבת 18.יש לך הזדמנות לומר למישהו דבר חשוב מאוד, למי תגיד ומה? אני אגיד לידיד שלי (לירן) מכיתה שאני אוהבת אותו 19.יש לך הזדמנות לחבק מישו, מי זה יהיה? ליאור (ידיד ילדות) 20.יש לך הזדמנות להיות החברתו של אדם במשך חודש שלם, לבד, מי זה יהיה? אממ יאללה שאלה קשה, עם צ'סטר, חחחח 21.יש לך הזדמנות להרביץ למישהו, מי זה יהיה ולמה? אממ לשיר, סתם כי אני שונאת אותה 22. יש לך הזדמנות לומר "אני אוהב אותך" למי זה יהיה? לירן 23.יש לך הזדמנות לומר "שלום ולא להתראות" [כאילו עזוב אותי בשקט], למי זה יהיה? ליאור 24.אוהב לאהוב? לא 25.אוהב לשנוא? כן 26.חושב הרבה על "מה היה קורה אילו?"? אממ כן, לא הרבה

c 0 w

New member
נמנמנממ

1.האם אתה מרגיש טוב עם עצמך?[שלם עם עצמך?] 90% כן 2.האם אתה שמח בחייך? כן 3.האם לדעתך אתה פסימי או אופטימי? אופטימית 4.האם אתה מרגיש לבד רוב הזמן? לא 5.האם אתה סומך על החברים שלך? כן אבל לא על כככווווולםםםם 6.מה גורם לך אושר/תקווה/שמחה בחיים? להיות עם חברים, לשמוע מוזיקה ובמיוחד לינקין 7.מה גורם לך כעס/עצב/פחד בחיים? לראות אנשים שאני שונאת, לקום בבוקר ולדעת שיש מלא שעות לימודים לפניי :(, שאנשים יורדים ומתנשאים מעל אנשים אחרים שחלשים מהם זה פשוט מגעיל 8.האם חשבת פעם להתאבד? לא. 9.האם ניסית להתאבד? לאא 10.האם אתה היית/עדיין מאוהב? הייתי 11.האם שיתפת/משתף מישהו בחייך שלא שיתפת בו אחרים? לא 12.מעשן/עישנת? לא 13.עושה/עשית סמים? לא 14.בתול?כן 15.אתה רואה את עצמך בתור טיפוס חמים או קריר? חמים 16.מה אתה הכי שונא? אנשים מגעילים 17.מה אתה הכי אוהב? מוזיקה 18.יש לך הזדמנות לומר למישהו דבר חשוב מאוד, למי תגיד ומה? יוווו מה לא הייתי אומרת למי 19.יש לך הזדמנות לחבק מישו, מי זה יהיה? אנשים רביםם 20.יש לך הזדמנות להיות החברתו של אדם במשך חודש שלם, לבד, מי זה יהיה? אנשים רביםםם 21.יש לך הזדמנות להרביץ למישהו, מי זה יהיה ולמה? חחחחחחח לילד מסוים ביותר שלא עשה לי כלום אישית אבל הוא ז=ב=ל 22. יש לך הזדמנות לומר "אני אוהב אותך" למי זה יהיה? לא יודעת 23.יש לך הזדמנות לומר "שלום ולא להתראות" [כאילו עזוב אותי בשקט], למי זה יהיה? לא יודעת 24.אוהב לאהוב? לפעמים זה ממש כואב 25.אוהב לשנוא? לא 26.חושב הרבה על "מה היה קורה אילו?"? כן

loligoth

New member
../images/Emo54.gif...

1.האם אתה מרגיש טוב עם עצמך?[שלם עם עצמך?] לא... 2.האם אתה שמח בחייך? לפעמים... 3.האם לדעתך אתה פסימי או אופטימי? באמצע. 4.האם אתה מרגיש לבד רוב הזמן? לא. 5.האם אתה סומך על החברים שלך? חחח 6.מה גורם לך אושר/תקווה/שמחה בחיים? אלכס... 7.מה גורם לך כעס/עצב/פחד בחיים? הפרעות אכילה, אבא, אממ.... 8.האם חשבת פעם להתאבד? כן... 9.האם ניסית להתאבד? כן... 10.האם אתה היית/עדיין מאוהב? :] אהאה 11.האם שיתפת/משתף מישהו בחייך שלא שיתפת בו אחרים? לא הבנתי כלכך, לא משנה. 12.מעשן/עישנת? לפעמים... 13.עושה/עשית סמים? לא. 14.בתול? לא. 15.אתה רואה את עצמך בתור טיפוס חמים או קריר? באמצע. 16.מה אתה הכי שונא? מאיפה לי? הרבה דברים... o_O 17.מה אתה הכי אוהב? כנ"ל. 18.יש לך הזדמנות לומר למישהו דבר חשוב מאוד, למי תגיד ומה? חח.. לא יודעת, צריכה לחשוב על זה... וגם אם היה עולה לי משהו בראש, באמת נראה לכם שאני אכתוב כאן?... 19.יש לך הזדמנות לחבק מישהו, מי זה יהיה? זה ישמע מוזר, אבל את ארתור... 20.יש לך הזדמנות להיות בחברתו של אדם במשך חודש שלם, לבד, מי זה יהיה? אלכס :] 21.יש לך הזדמנות להרביץ למישהו, מי זה יהיה ולמה? ל'. 22. יש לך הזדמנות לומר "אני אוהב אותך" למי זה יהיה? אלכס. 23.יש לך הזדמנות לומר "שלום ולא להתראות" [כאילו עזוב אותי בשקט], למי זה יהיה? ל'. 24.אוהב לאהוב? לא. 25.אוהב לשנוא? לא. 26.חושב הרבה על "מה היה קורה אילו?"? כן... :S

ME .

1.האם אתה מרגיש טוב עם עצמך?[שלם עם עצמך?] נגיד שכן. 2.האם אתה שמח בחייך? לא ץ 3.האם לדעתך אתה פסימי או אופטימי? תלוי. 4.האם אתה מרגיש לבד רוב הזמן? מנמנ גם תלוי. 5.האם אתה סומך על החברים שלך? לא. רק על שניים 6.מה גורם לך אושר/תקווה/שמחה בחיים? - 7.מה גורם לך כעס/עצב/פחד בחיים? הרבה דברים 8.האם חשבת פעם להתאבד? כן 9.האם ניסית להתאבד? בערך 10.האם אתה היית/עדיין מאוהב? כן 11.האם שיתפת/משתף מישהו בחייך שלא שיתפת בו אחרים? כן. 12.מעשן/עישנת? לא 13.עושה/עשית סמים? לא 14.בתול? כן 15.אתה רואה את עצמך בתור טיפוס חמים או קריר? לרוב האנשים קריר.. לאנשים מסויימים לא. 16.מה אתה הכי שונא? אנשים צבועים 17.מה אתה הכי אוהב? אנשים ישירים שאין להם כוונות נסתרות. 18.יש לך הזדמנות לומר למישהו דבר חשוב מאוד, למי תגיד ומה? NEXT 19.יש לך הזדמנות לחבק מישו, מי זה יהיה? סבתא שלי, או .. 20.יש לך הזדמנות להיות החברתו של אדם במשך חודש שלם, לבד, מי זה יהיה? - 21.יש לך הזדמנות להרביץ למישהו, מי זה יהיה ולמה? ליאור, כי היא מעצבנתתתתתתת אררררר אני יהרוג אותה בסוף! אצלוב אותה ואשים אותה במרכז העיר. פאקצה מפגרת 22. יש לך הזדמנות לומר "אני אוהב אותך" למי זה יהיה? - 23.יש לך הזדמנות לומר "שלום ולא להתראות" [כאילו עזוב אותי בשקט], למי זה יהיה? איילה, ליאור, שניר עדן וריטה. זונות, פאקצות. 24.אוהב לאהוב? כן 25.אוהב לשנוא? תלוי חח 26.חושב הרבה על "מה היה קורה אילו?"? כן... וסתם איזה בובת סאות' פארק שעשיתי מזמן..:]

giant G

New member
אני

1.האם אתה מרגיש טוב עם עצמך?[שלם עם עצמך?]לפני כמה זמן לא ממש אבל עכשיו כן... 2.האם אתה שמח בחייך?אההה אני מנסה... 3.האם לדעתך אתה פסימי או אופטימי?פסימי יש לי ראיה די פסימית לגבי החיים אולי בגלל יותר מדי אכזבות שחוויתי במהלך הזמן הקצר שאני חיי כך שלמרות שאנשים יחשבו שאני אופטימי ושמייח כל הזמן אז לא... 4.האם אתה מרגיש לבד רוב הזמן?לא אני אוהב להיות לבד עם עצמי זה נותן לי זמן לחשוב... 5.האם אתה סומך על החברים שלך?לא חוץ מכמה... 6.מה גורם לך אושר/תקווה/שמחה בחיים?המוזיקה 7.מה גורם לך כעס/עצב/פחד בחיים?השנאה 8.האם חשבת פעם להתאבד?כן 9.האם ניסית להתאבד?לא 10.האם אתה היית/עדיין מאוהב?לא יענה על זה מי שצריך לדעת משו יודע... 11.האם שיתפת/משתף מישהו בחייך שלא שיתפת בו אחרים?כן אבל כמו תמיד מאכזבים אותי כך שאני לא מוכן להיפתח יותר לפני אפחד... 12.מעשן/עישנת?בחיים לא 13.עושה/עשית סמים?בחיים ובמוות לא 14.בתול?לא 15.אתה רואה את עצמך בתור טיפוס חמים או קריר?קר רוב הזמן לאנשים שאני אוהב יכול להיות חם כמו מדורה של ל"ג בעומר 16.מה אתה הכי שונא?אנשים שמדברים בלי ידע או הוכחות... 17.מה אתה הכי אוהב?מוזיקה להקשיב פשוט למילים אני חולה מוזיקה!!! 18.יש לך הזדמנות לומר למישהו דבר חשוב מאוד, למי תגיד ומה?אני יגיד בלב לא יכתוב את זה פה 19.יש לך הזדמנות לחבק מישו, מי זה יהיה?לא מי שכל הפורום הזה חושב... 20.יש לך הזדמנות להיות החברתו של אדם במשך חודש שלם, לבד, מי זה יהיה?אותו דבר כמו הקודמים 21.יש לך הזדמנות להרביץ למישהו, מי זה יהיה ולמה?לאבא שלי כי אני שונא אותו 22. יש לך הזדמנות לומר "אני אוהב אותך" למי זה יהיה?שוב כמו הקודמים לא יגיד מי זה כדי לא לפגוע 23.יש לך הזדמנות לומר "שלום ולא להתראות" [כאילו עזוב אותי בשקט], למי זה יהיה?לחיים שלי 24.אוהב לאהוב?לא 25.אוהב לשנוא?לא 26.חושב הרבה על "מה היה קורה אילו?"?כן עשיתי הרבה טעויות בחיים שלי ועל חלקן אני משלם עד היום למרות שהן קרו לפני חצי שנה שנה בערך... משעמם לי!!!

giant G

New member
בעעעע נמאס להיות שם...

משעמם!!! זה כבר לא כיף כמו פעם ולא נכנסתי ממש לחבר'ה אז למה להיות שם סתם

למעלה