בשובינו לציון

בשובינו לציון

שלום , בשובינו את שיבת ציון הינו כחולמים . עבור כל נקודת ציון של האלוקות במרחב-זמן , יש צדיק שמיצאותו היא ראיית יון . דהיינו התפישות היחסיות לעומת העולם המתחלף הם מבט האור הנקרא צדיק , יחסיות ראיה קיומית חולפת זו של מרחב-זמן נקראת ראיית מציאות יון, שבה יש הגדרות של מציאות . ובה נכנסת החוויה הקיומית שבה יש מחשבות ורגשות ומעשים כהיבטים של תנועת המודעות בין ראיית יון לבין ראיית האור שהיא כמעין היבט שמעל המרחב -זמן , וכך יש היבט מקשר של שינויי מודעות והתחלפות העולם הבאים ככוונותינו היוצרים את הסרט הקיומי שלנו , קרי הכוונות שלנו בכל רגע בעצם מעצבות את המרחב הקיומי שלנו לעומת העולם המעוצב (כ-חול) הבא כהיבט המקיף את תודעתינו כיחסיות של מרחבים יחסיים(מים), כחול+מים = כחולמים . אז הביטוי עמך כולם צדיקים אינו רק מליצה , וצדיק באמונתו יחיה זו האמת הקיומית , שבבריאה היא כפעילות המקיפה את תודעתינו לעומת הקיום שהוא כהתהוות של תחומי קיומינו . ואחר הביעור הנ``ל , נשארת סוגיית מי לחיי עולם ומי לדראון עולם .[ ודי לטיפש בפיל . דוד

אלדר

New member
טוב..

דוד כנראה שבאמת אתה צודק (יותר נכון ברור שאתה צודק) אני לא מחובר לאל עדיין!! מה לעשות יש לי סיבה אמיתית כרגע למה לא להתחבר! אז דוד מה לעשות נחכה עוד ``זמן`` מה עד.... אור ואהבה לכולם... שלכם tksr

אלדר

New member
אבל דוד איך אפשר לקבוע...

מי יהודי?? מי שמאמין? או מי שזה ב``דם`` שלו?? ומה לגבי מי שהוא בא משני דתות ולא בחר לעצמו דת מסויימת השתיים? או גם כן יהודי? ואז למה לא כל העולם יהודים? כי כולם מחוברים לאותו ``אל`` הזה כי כולם הם אור ``שבא`` מימנו... אז תסביר את זה? אתה אומר יהודים אבל אז מה כל השאר שיש בעולם? זבל? לא מחוברים? ולא יכולים להתחבר? אז אתה אומר שכולם יהודים בעולם? אז למה יש עוד דתות?

הקביעה

יהודי זו מהות של אור אלוקי מצומצם , או בן האלוקים , מהות זו נפרסה בבריאה והחלה להאסף ולהתלכד וכך נוצר לו העם היהודי , העיסוק במהות הוא במידת האור והחיות האלוקית הנמצאת בכלי-תבנית חושך הנקראת צלם דמות אדם , כל תבניות האדם במקור היו שוות ונמצאו באור , אך מידת החיות האלוקית שבהן המחיה אותן שונה מאז היציאה מגן העדן ,והתגשמותם ומכך שגם דרך חיבורם אל האור שונה , טכנית מהות האור יכולה לבוא לביטוי בשני סוגים של כלים-תבניות אדם , מי שאמו יהודיה ובגר - שהוא היבט מואר ואינו האור עצמו כמו היהודי . בפועל מדובר בסגולה שהיא עבודת משיכת האור לשאר תבניות האדם , ולבסוף הרעיון הוא להחזיר את כל בני האדם למקורם באור , כאשר צורת עבודת האל תלויה בהתפלגות האור במרחב-זמן ובכלים - תבניות אדם. לבסוף כולם יסכימו על העניין לכשיגיעו לאור , וזה העניין שכולם יהיו לבסוף בני ישראל . והיהודים יצאו מהצמצום ויחזרו להיות אחד אם האלוקים , שזו דרגה מעל האור . דוד

אלדר

New member
אז.....

אתה אומר שהעם היהודי הוא ``טוב`` יותר משאר מעמים?? הוא יותר רוחני? הוא מה? אפשר ךחשוב ככה: הגלגול האחרונה של הנשמה לפני שהיא עוברת חזרה ל``אלוהים`` היא תהיה בעם היהודי? כאילו אתה אומר שבסוף כולם יהו יהודים! למההההההה?!?!? אני לא מבין! למה העם שלי נבחר לשאת את המעמסה הזו??? אם זו כמובן מעמסה אבל למה אנחנו? למה לא הנוצרים?? למה אנחנו צריכים כאילו ``לכבוש`` את העולם הרי לפי דברך ככה זה נראה שיקרה ולא מלחמה אלה כיבוש נשמה כאילו אתה אמרת שמי שהוא עצמו לא נולד לשני הורים יהודים אז הוא רק מואר אבל מי שבאמת נולד לשני הורים יהודים יש בו אור מבפנים ורק מה שהוא בוחר לעשות מאיר אותו מבחוץ יותר? אז כולם צריכים למות ולהיוולד לזוג יהודים כדי להגיע לסוף לאור הנצחי ולאלוהים שלנו!!! זה נראה ממש אבל ממש פנטזיה! למה צריכים למות מעל 40 מיליון אנשים ואז להוולד מעל 100 מיליון יהודים בשביל להביע לאור הזה?????? דוד כשיהיה לך הסבר יותר משכנע ושלו יגרום לי עוד יותר ``פחות`` ךאמין ביהדות ולברוח מימנה תענה אבל זה גורם לי לברוח מה היהדות הזו! אני אישית נגד רצח עמים זה ובכל מובן המילה! זו תהיה ממש קטילת עמים! אז דוד אני מקווה שתענה בקרוב ומשהו קצת יותר מפורט!! ודוד מה קרה? רבת אם המחשב? אתה מתקמצן לכתוב יותר מילים? אתה עונה תשובות קצרות ו``סתומות`` וקשה להבין אותך תפרט יותר ותרחיב יותר על הנושא כדי שיהיה אפשר להבין!!! זה לא שאני מתקשה להבין אבל אם כותבים לך עשר מילים על נושא אחד לי זה קשה להבין מה הכוונה שמאחורי הרעיון של המילים עצמם!!!!! אור ואהבה לכולם... tksr

קצת תצא מהגשמיות

היהודים אינם בתוך המשוואה של אור וחושך כמהות , התפקיד של היהודים נקרא הרי עול מלכות שמים , ותפקידו הוא לייצר אור , ואז יש מי שתפוש יותר באור או בחושך , והרעיון הוא להביא את כל בני האדם לאור או לגן העדן מבחינה קיומית , ומי שמצטרף לעשייה מה טוב , זה לא עניין של טוב ורע אלה מהות . הנשמה היא היבט של התהוות האור באדם לאחר גירושו מגן העדן , ותפקידך לייצר אור ולהאיר 2800 נשמות גויים , + לחיות את חייך , וזה באמצעות עבודת האל . לימוד תורה ועשיית מצוות או רק לחיות את חייך , הבחירה היא חופשית מה המידה בה תעסוק רק שיש לזה השלכות על כל העם וגם על עוד 2800 גויים , וזה אחריות כבידה . ומי שנולד לתוכה הרי זה תפקידו ואין זה עושה אותך טוב יותר , זו רק היבט קיומך הנקרא גם סגולה , דוד

אלדר

New member
תודה שאתה מפרט יותר הפעם....

ךמרות זות עד שאני לא יבין וידע את זה אני לא יכול לאמין לזה... אני צריך להתנסות בזה קצת יותר... זו ממש הפתעה בשבילי!! אור ואהבה לכולם... שלך tksr

למעלה