בשדה בין עצי התפוזים

בשדה בין עצי התפוזים

שנולדתי בפתח תקוה הייתי גרה בבית קרקע , אילו היו חיים קסומים בתמימות של אז שחקנו על הכביש הפנימי , ולפעמים נכנסנו לשדה הבר לקטוף חמציצים . מולנו בשדה היו עצי הדר שמפוזרים בשדה, פרדס ממש לא צפוף ולא מטופל , יותר מאוחר הוא נעקר ומדי פעם היו הבדואים את הכבשים לאכול את העשב כדי שלא יהיו שריפות , השדה היה בין הכביש הפנימי בשכונה לבין כביש הגישה לפתח תקווה ,כביש רועש והומה כל שעות היממה והליל בבוקר להתעורר מפעיית הרחלות והטלאים הקטנים וצלילי הפעמונים שלהם היה נחמד לפעמים המליטה אחת הרחלות בשדה ממול ,ואחנו הילדים הינו מתאספים לראות את הטלה הצעיר העדר לא נשאר הרבה זמן בשדה אלא התקדם הלאה למצוא עשב לכבשים ולעיזים לפעמים הרועה היה בוגר לפעמים ילדים , עבורנו זה היתה חוויה שהם היו באים לביקור

שירקאן12

New member
נסיכה אני שם לב../images/Emo12.gif

שיש לך רומן עם כבשים עיזים . מה הייתת רועת צאן בעברך.

אני טליה

ילדת מזל טלה ,סקרנית לגבי הטבע סביבי , לפעמים אבי לקח אותי לבדואים להביא חלב עיזים לאמא היו מוכנים לקנות אותי תמורת 3 גמלים שהייתי בת 10 שונהלתי שיחות עם מגדל רחלות ככה שיודעת משהו על זה הוא היה המון מאיפה יש לך ידע עירונית כמוך וזה נעשה מהקריאה של ספרים , חומר של הרפואה האלטרנטיבית , על הטבע שסביב לנו קראתי המון בימי חיי , כיום שהראיה שלי מאד מוגבלת זה מאד חסר לי

תשמע השמות של הכבשים

שהם אחרי ההמלטה - טלה וטליה ואז בגיל שהם בוגרים הזכר קרוי כבש או איל והנקבה כבשה ואחרי ההמלטה הראשונה נקראת רחלה

אבל אין למי לתת אתץ התמורה

אלא אם אתה עושה עסקים עם מלאכים לצערי שני ההורים נפטרו ואני בת 50 זה לא סוד

מי מכיר את הסיפור העץ הנדיב

אתמול בצט נשאלי אם קראתי את הסיפור אז מישהו יכול להביא את הסיפור לפה או קישור לסיפור? אודה לכם מאד חבריי היקרים שאבין על מה שואלים אותי

סיפור מקסים..[לא יכולה להוסיף קישור מהעבודה]

אפשר לקחת את הסיפור להמון כיוונים...בשורה תחתונה מדבר על נתינה ללא תנאי....ממולץ

גאיה ק

New member
את יסודית../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

מכירה את הסיפור עוד מילדודי לכשהיו קטנים. מקסים.

../images/Emo3.gif

מודה באשמה
,למרות שמדובר באותו סיפור, מדהים איך מצגת מפיחה חיים בספר, איור מוסיף צבע והמילים נראות בפרי בשל תרתי משמע

ben 911

New member
אהבת הזולת זו דרך חיים. ../images/Emo13.gif

או שיש לך את זה, או שאין.

ben 911

New member
../images/Emo51.gif אותה.. אחרת.../images/Emo127.gif

פששששששששש. הפגנת מיומנות וירטואוזית בנבכי ארכיון רשת שלרוב היא דיי סבוכה.
דוז פואה.

אין ספק סיפור יפיפה..

בכל פעם שאני קוראת את הסיפור אני מוצאת זוויות שונות למחשבה....מקסים..תודה שהבאת לנו את הסיפור...

למעלה