בשביל תפוח

מולוקו

New member
בשביל תפוח

על משכבי בלילות חיפשתי את שאהבה נפשי חיפשתיך ולא מצאתיך. על משכבי בלילות באת אלי בחלום יצא הגזר אמרת שכב עימי בבקשה היינו כחולמים שכבנו עירומים גב אל גוף יד רוחצת שד רוטט לו תפוח זהב.

יערית 1

New member
על משכבי בלילות

על משכבי בלילות, לנשיקתך מתגעגעת, למגע ידך משוועת, ממך לא שובעת, לך עורג גופי, אתה שאהבה נפשי!

מולוקו

New member
כמהה נפשי

כמהה נפשי אליך כאייל אערוג לריחוף גופך ללהט מיטתך. יצאה נפשי אליך יפתי תמתי יונתי נשיקות שפתיך יאדימו יעמיקו ריח תפוחיים שבעתיים ישכרו. מה נפשי כלתה כמהה חפצה רוחי גופי ונשמתי לך למשמרת נתנה.

שמים1

New member
את שאהבה נפשי ../images/Emo79.gif

על משכבי בלילות חיפשתי את שאהבה נפשי ביקשתיו ולא מצאתיו" על משכבי בלילות חיפשתי אותך בחלומי, בין חלום לנשיקה נגעת בי עלום, ללא דמות. מתגנב לחלומי גונב את רגשותי, עוטף במילות אהבה דמות נעלמה. על משכבי בלילות "מצאתי את שאהבה נפשי" אחזתיו ולא ארפנו. ארוגה בנפשו במבטי כמיהותיו בצליל קולו, שמנעים תשוקתי. על משכבי בלילות חיפשתי את שאהבה נפשי, ואהובי עטף אותי בתשוקתו.

מולוקו

New member
מוריד הגשם

מלהטטת בחיי חורשת עגלתי גוללת סודי מחפשת במה כוחי. מלהטטת בגופי מפשפשת בחלקי בודקת במה כוחי עליך. נפלתי כרעתי מול דבש עלומייך שיכר שפתייך ריח תאוותך וסער רוחך.

פועמת

New member
והגשם יורד

הגשם יורד מטפטף ומשקה שבילי זמנים של תשוקה בהם הרוח הלמה בחזה חשוף בין כפות ידייך, מנביט את זרועותיך סביב גופי מערסל נשמתי שנמסרה לך למשמרת, פרחי אור מפזר וסוער הוא גופי, מצטמרר אל מול זכרון טעמך בפי..

מולוקו

New member
שדיים

פני לי מקום בין שדייך פני לי מקום בין זרועותיך חבקיני נשכיני אל השלם חבריני. ציץ אשכולות אלגום ריח תאוותך אזכור נפשי אליך דורשת לשבור רעב צימאון מדבר. שדייך נשברים על גופי אסחט פרי גן עדן ויין שיכר קציר הילוליך ירווה הלך.

שמים1

New member
מלכה של גשם ../images/Emo79.gif../images/Emo47.gif

טיפות של גשם ואני רוקדת לי בין ריחות של חורף ועננים מרחפים מלכה של גשם ואתה מדבר אלי ברכות מבטיך מבעד לטיפות רוחץ דמעותי מרטיט את ליבי מלכה של גשם וקרן של שמש קטנה שולחת קשת בשלל צבעיה ואתה מחייך אלי מבעד לקשת בענן.

מולוקו

New member
ריקוד מושחת

רוך מבטך ושפע גופך גרמו לי לחשוב. בחדר הקטן בריקוד נצמד כאדם וחווה מלך עירום מלכת תילתן. חידה את לי יחידה שלי אין לי אחרת מלבדך ואין לי חיים מעבר לכתפך.

שמים1

New member
רקדי ../images/Emo79.gif

רקדי הוא אמר לי רקדי פזרי ערגותייך דמעות תשוקתך. רקדי הוא אמר לי רקדי, העניקי לי פניני תאוותך. רקדי הוא אמר לי צעדי אל ליבי, עטפי תשוקתי בחום גופך. רקדי הוא אמר לי רקדי, ואני חוללתי ריקוד סוער אל ליבו .

מולוקו

New member
פנינים

ריצדו להן בינות עלווה ירוקה נטפו וטיפטפו על אודם ואחלמה. כפניני צדפה הבהיקו הלהיטו אחת ושתיים לספירה. ואת כזאת מופתעת אשה שלי עם דמעותיים האחת לי למזכרת והנותרת לך למשמרת.

שמים1

New member
פנינים ../images/Emo79.gif

פורשת מגש של פנינים דמעות עיני מרצדות כיהלומים, ליבי פועם אליך כאחלמה אדומה מתנגן בפעימות אין קץ. צדפה מבהיקה בלובנה ואני בוהקת אליך בזוהר לבנה, דמעותיים שתיים, אחת לך למזכרת ושלי על לוח ליבי למשמרת.

מולוקו

New member
פסנתר כנף

מתוך עצמך את יודעת שאת שלי ואין איש אחר מלבדי. כצדפה את מסירה כנף בוזקת עוד פנינת זהב. מתוך עצמי אני יודע שאני לך ואת לי ואין בילתך.

למעלה