בשביל שנכיר יש לי

חח אממ.. ../images/Emo26.gif

בקושי יש לי מקום וכתבתי את הפורומים\קומונות שאני הכי נכנסת אליהם- השמיניה, האלופה ו"מכרסמים וחיות אחרות" ובקושי יש לי עוד מקום..
הממ
בעצם יש לי רעיון.. אני מנסה... אני אכתוב א"כ אם הוא עבד או לא

סטרומבה

New member
גאלגאלון זה בשבילך...

שם: אביאל צרפתי תאריך לידה: 2/11/92 מקום לידה: חדרה צבע עיניים: חומות צבע שיער: שחור גובה: מטר ארבעים ושתיים ימני או שמאלי: ימני המוצא שלך: חצי טירפולטאי חצי טוניסאי איזה נעליים אתה לובש: אני ייחף החולשות שלך: אין לי הפחדים שלך: חושך הפיצה המושלמת בשבילך: בלי כלום! מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: מיליון דולר כמו תמיד המחשבה הראשונה שלך שאתה מתעורר: מתי יגיע הלילה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך: אגרוף מתיי אתה הולך לישון: מתיי שבא לי הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: שהייתי תינוק פפסי או קולה: קולה מקדולנס או ברגר קינק: ברגר קינק ברורררר דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: מה? שוקולד או וניל: שוקולד... קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: חס וחלילה עוד לא בקעתי מהביצה מקלל: לפעמים שר: לפעמים מתקלח כל היום: כן כן כן היתאהבת פעם: לא רוצה ללמוד במכללה: כן היית רוצה להתחתן: מה זו השאלה הדבילית הזאת ברור שכן אתה מאמין בעצמך: לא אתה מקבל הפרעות נפשיות: הלו דבר יפה אתה פריק של בריאות: לא מבין את השאלות שלך טוב אתה מסתדר עם ההורים: כן ולא אתה אוהב ברקים: אתה אוהב? אתה מנגן על משהו: הייתי רוצה לנגן על גיטרה בחודש האחרון: לא עשיתי כלום שתית אלכוהול: כן בחתונות ובאירועים סמים: תשאל את השאלה הזאת לאבא שלך יצאת לדייט: לא רחיצה בעירום: כן גנבת משהו? כן הישתכרת: כן קראו לך טיזר: אולי לך קראו ככה הרביצו לך: לא גנבת מחנות: כן רצית למות: עדיין רוצה מה תרצה להיות שתהיה גדול: קבר איזו ארץ תרצה לבקר: לבנון צבע עיינים אהוב: בז' צבע שיער אהוב: כחול ארוך קצר: קצר בשבילי ארוך בשביל אחותך גובה: עניתי לך כבר כנראה שאתה סובל מאיזה הפרעה כלשהי משקל: עניתי לך!!!!!!!!!

B o N u s

New member
אממ

א. לא ענית על משקל קודם - כי היא לא שאלה ב. כל השאלות האחרונות עם השיער הארוך והגובה והמשקל זה דברים שתיהיה גדול ג. היית יכול לדבר קצת יותר יפה

Jen74

New member
אז זהו, שלא ממש.

אם לא מתאים לך לענות על שאלות מסוימות על תענה. זה בדיוק סוג השפה שלא מקובלת עליי בפורום.

מ א מ י2

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo219.gif

זה לא נעים למי שקורא (ואני,כהרגלי קוראת את של כולם -.-) לקרוא את מה שאתה כותב,לא ככה.

slee4

New member
עונה...

שם: לילוש (חיבה) תאריך לידה:מאי מקום לידה: מרכז צבע עיניים: חום צבע שער:חום גובה: 1.61 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: מרוקאית איזה נעליים לבשת היום: נעלי בית ואולסטאר החולשות שלך: שוקולד ובמבה וגם בלונדינים הפחדים שלך:יש לי הרבה אחד מהם זה שאני קלסטרופובית הפיצה המושלמת שלך: רגילה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להתגבר על כל הפחדים והבעיות שלי (לא חסר) המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "התעוררתי?" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?רחמנית וצינית מאוד מתי אתה הולך לישון? בדרך כלל אחרי 2 בלילה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הרגע שבו דיברתי עם שאראס או אם פארקר (כן זה קרה אפילו אם כל מכבי ת"א בכדורסל) פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק: אני צמחונית דייט לבד או בקבוצות:תלוי ליפטון אייס תיי או נאסטי: כלום שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: שונאת קפה מעשן: פעם מקלל:לפעמים שר: יותר מידי מתקלח כל יום? ברור היתאהבת פעם? יותר מפעם אחת רוצה ללמוד במכללה?כן היית רוצה להיתחתן?אני בסך הכל בת 15 אני עדיין לא חושבת על זה אתה מאמין בעצמך? לא תמיד אתה מקבל הפרעות נפשיות?כן אתה פריק של בריאות? ממש לא אתה מסתדר עם ההורים?תלוי באיזה מצב רוח אני אתה אוהב ברקים?לא אתה מנגן על משהו?קצת על גיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת?לא סמים? לא יצאת לדייט?לא רחיצה בעירום?רק באמבטיה גנבת משהו? לא היתשכרת?לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך?לא גנבת מחנות? לא רצית למות? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? או שפית או ציירת איזו ארץ תרצה לבקר?אנגליה צבע עיניים אהוב?כחול צבע שיער אהוב?בלונדיני ארוך או קצר?ארוך גובה? כמה שיותר גבוה (אוהבת שחקני כדורסל משקל?48\49

טוב נו, כולם ענו - גמאני אענה ../images/Emo199.gif

שם: ליאת תאריך לידה: 23.11.93 מקום לידה: אממ בי"ח בפ"ת נראלי צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: לוידעת אבל נמוכה;[ ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: אני נולדתי בישראל אבל ההורים שלי וכל המשפחה שלי ברומניה איזה נעליים לבשת היום: לא הלכתי לשומקום החולשות שלך: לוידעת הפחדים שלך: למה? כדי שתפחידו אותי? :( לא מגלהP: הפיצה המושלמת שלך: ממ עם הרבה גבינה, זיתים ירוקים, רוטב ותבלין חריפים מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להצליח
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: עוד חמש דקות =_= מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? ממ מסתומרת? טוב לוידעת ממש אבל אני די חזקה מתי אתה הולך לישון? ביום רגיל אני נרדמת בערך ב-12 וחצי [כן, זה מאוחר] ובחופש - לא קבוע הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לוידעת, יש כלמיני פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מק' דייט לבד או בקבוצות: לוידעת ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא טעמתי את שניהם אבל למה זה חשוב כלכך ? 0_0 שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לא מקלל: כן יא זבל
שר: כן מתקלח כל יום? חח איזה שאלות
היתאהבת פעם? לוידעת רוצה ללמוד במכללה? לוידעת היית רוצה להיתחתן? מה זה התחקיר הזה?! O_O אתה מאמין בעצמך? כן! אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן, ברגע זה הפיצול הנפשי שלי כותב את השאלון D: אתה פריק של בריאות? לא ממש אתה מסתדר עם ההורים? לא תמיד אתה אוהב ברקים?
אתה מנגן על משהו? כולם ביחד: "על העצבים!"
בחודש האחרון: שתית אלכוהול? טעמתי יין עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא רחיצה בעירום? מקלחת? גנבת משהו? לא היתשכרת? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך? אמממ בטח רבתי עם אחותי... גנבת מחנות? לא רצית למות? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מעצבת או שחקנית או עיתונאית איזו ארץ תרצה לבקר? איטליה, שוויץ, אנגליה צבע עיניים אהוב? ירוק וכחול צבע שיער אהוב? ג'ינג'י ארוך או קצר? ארוך גובה? למה?? 0_0 משקל? מי שלח אותך?? 0_0

red mosquito

New member
יאללה סולחה...../images/Emo61.gif

שם: ברי תאריך לידה: 1.12.88 מקום לידה: ביה''ח (בחייאת??) צבע עיניים: ירוק צבע שער: חום גובה: 1.62 ימני או שמאלי? ימנית בידיים, שמאלית בדעות המוצא שלך: חצי חצי , ואם אני אגלה לכם עוד אני אצטרך להרוג אתכם. איזה נעליים לבשת היום: לא לבשתי, אני יחפה מהבוקר. החולשות שלך: טובות או רעות? הפחדים שלך: הגבות של מושיק עפיה (תודו שזה מלחיץ) הפיצה המושלמת שלך: עם תירס. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לישון. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: לחזור לישון ! מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אמ... מתי אתה הולך לישון? כשאני עייפה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: אמ.... פפסי או קולה: מים מקדונלדס או ברגר קינק: אני צמחונית ! דייט לבד או בקבוצות: עם חבר. ליפטון אייס תיי או נאסטי: מה ההבדל? שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: מים מעשן: מידי פעם מקלל: כל הזמן שר: במקלחת מתקלח כל יום? רק בראש חודש. היתאהבת פעם? כבר שנתיים שאני מאוהבת. רוצה ללמוד במכללה? לאומנויות. היית רוצה להיתחתן?ברור. אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות?כן אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?לפעמים אתה אוהב ברקים?אהוד ברקים? אתה מנגן על משהו? ניגנתי על פסנתר. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לאאא יצאת לדייט? כן רחיצה בעירום? באמבטיה כאילו? נדיר אבל כן... גנבת משהו? לא היתשכרת? לא קראו לך טיזר? קראו לי ברי ! הרביצו לך? לא גנבת מחנות? לא רצית למות?לא מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? ציירת איזו ארץ תרצה לבקר? אנגליה !!! צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? ג'ינג'י ארוך או קצר? ארוך גובה? של מי ? משקל? של מי ? ואווו !

חפציבה7

New member
גמלי משעמם, אז גמאני עונה ><

שם: שהם תאריך לידה: 28.10 מקום לידה: ביה''ח נהריה, ישראל. צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 155 ימני או שמאלי? באיזה יד אני כותבת, או פוליטיקה? >< המוצא שלך: מרוקאית איזה נעליים לבשת היום: סנדלים תנ''כיות החולשות שלך: לא יודעת.. הפחדים שלך: חושך, למות. הפיצה המושלמת שלך: ממ.. שאלה קשה.. חחח כ''כ הרבה. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: הוו.. הרבה. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מאורי שלי מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא יודעת.. חח מתי אתה הולך לישון? כשאני עייפה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש כ''כ הרבה רגעים פפסי או קולה: מה זה משנה?! מקדונלדס או ברגר קינק: ברגר קינג דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי. חחח בהתחלה לא הבנתי מה רוצים ממני. שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לא מקלל: כשצריך. שר: כל הזמן מתקלח כל יום? לא היתאהבת פעם? מאוהבת 3> רוצה ללמוד במכללה? כן היית רוצה להיתחתן? כן אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא.. חח אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? לפעמים. אתה אוהב ברקים? אינלי בעיה איתם D: אתה מנגן על משהו? ניגנתי על פסנתר, לומדת גיטרה. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? לא! יצאת לדייט? כן רחיצה בעירום? הא? גנבת משהו? מסטיק מ-yellow בתחנת דלק של פז. המוכר עיצבן אותי. היתשכרת? לא קראו לך טיזר? חחח לא הרביצו לך? חח לא גנבת מחנות? אותה שאלה?! רצית למות? לאא מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? שחקנית איזו ארץ תרצה לבקר? ארה''ב צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב? לא אכפת לי ארוך או קצר? לבנים או לבנות?! לבנים קצררררר! לבנות ארוך. גובה? 155 משקל? לא יודעת. הוו.. משעשעע D:

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif רק פעם הבאה לשרשר להודעה

המקורית
עמכם הסליחה ואביכם התודה [חחחחחחח.. XDDDD]

pusher

New member
אין לי כוח ../images/Emo163.gif ../images/Emo8.gif

רק להשוויץXD אני בת 12 עם גובה 1.64
חחח

B o N u s

New member
תהני -.- ../images/Emo219.gif

אני בינתיים אבכה פה שילדה בגיל 12 יותר גבוה ממני ;[

מ א מ י2

New member
משתתפים בצערך D: ../images/Emo219.gif

נמ,ת'אמת? לא כיך להיות גבוה. תאמין לי,אני יותר מדי גבוהה
. זה לא כיף להסתכל למטה ולראות את המחנכת שלך
. ואז שכולם יגידו-"יו את יותר גבוהה מאורנה!" (המחנכת שלי השנה) בלע.

מ א מ י2

New member
*רגע של נוסטלגיה* ../images/Emo219.gif

מהיום שקראתי עיתון לאישה,במרץ,שקיבלתי מתנה,בתחנת דלק,בדרך לאשדוד. מסקנה- לעולם אל תקראו עיתון לאישה,בתחנת דלק,עם מלא עובדות על מייקלואיס,זה עושה רגעים עגומים (עזבו,אתם לא תבינו אותי חח) זה בסדר,גם לילדים בכיתה שלי יש (שוויצרים מפגרים)

מ א מ י2

New member
לי הוא נתן שריטות מוחיות ../images/Emo6.gif ../images/Emo219.gif

והתקרצצות כפייתית&הצקה כפייתית (זה כמעט אותו דבר חח) יש לי שוב פלאשבק
. שלמותתתתתתתת

למעלה