טוב נו, כולם ענו - גמאני אענה ../images/Emo199.gif
שם: ליאת תאריך לידה: 23.11.93 מקום לידה: אממ בי"ח בפ"ת נראלי צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: לוידעת אבל נמוכה;[ ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: אני נולדתי בישראל אבל ההורים שלי וכל המשפחה שלי ברומניה איזה נעליים לבשת היום: לא הלכתי לשומקום החולשות שלך: לוידעת הפחדים שלך: למה? כדי שתפחידו אותי?

לא מגלהP: הפיצה המושלמת שלך: ממ עם הרבה גבינה, זיתים ירוקים, רוטב ותבלין חריפים מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להצליח
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: עוד חמש דקות =_= מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? ממ מסתומרת? טוב לוידעת ממש אבל אני די חזקה מתי אתה הולך לישון? ביום רגיל אני נרדמת בערך ב-12 וחצי [כן, זה מאוחר] ובחופש - לא קבוע הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לוידעת, יש כלמיני פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מק' דייט לבד או בקבוצות: לוידעת ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא טעמתי את שניהם אבל למה זה חשוב כלכך ? 0_0 שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לא מקלל: כן יא זבל
שר: כן מתקלח כל יום? חח איזה שאלות
היתאהבת פעם? לוידעת רוצה ללמוד במכללה? לוידעת היית רוצה להיתחתן? מה זה התחקיר הזה?! O_O אתה מאמין בעצמך? כן! אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן, ברגע זה הפיצול הנפשי שלי כותב את השאלון D: אתה פריק של בריאות? לא ממש אתה מסתדר עם ההורים? לא תמיד אתה אוהב ברקים?
אתה מנגן על משהו? כולם ביחד: "על העצבים!"
בחודש האחרון: שתית אלכוהול? טעמתי יין עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא רחיצה בעירום? מקלחת? גנבת משהו? לא היתשכרת? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך? אמממ בטח רבתי עם אחותי... גנבת מחנות? לא רצית למות? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מעצבת או שחקנית או עיתונאית איזו ארץ תרצה לבקר? איטליה, שוויץ, אנגליה צבע עיניים אהוב? ירוק וכחול צבע שיער אהוב? ג'ינג'י ארוך או קצר? ארוך גובה? למה?? 0_0 משקל? מי שלח אותך?? 0_0