בשביל שנכיר יש לי

מ א מ י2

New member
רק עכשיו קלטתי!!! ../images/Emo219.gif

גררררררררררררררררררר לאמשנה שעשית כותרת כמו שלי.. אבל לקחת לי את טוני קרטוני=>
זו חוצפההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!
. טוני,איך,איך יכולת לברוח לי
. נו,הוא חזר :p

מ א מ י2

New member
זה טוטו->../images/Emo163.gif ../images/Emo219.gif

וזה ז'וז'ו->
. שניהם שלה,בהודעות חדשות
.

דנה 74

New member
טוטו=../images/Emo163.gifמיצי|

אה גם בחרתי את טוטו כי בפיג'מות אומרים שעודד טמבל ולאייקון הזה קוראים טמבל. וזורו (זוזו) יש מסכה כמו קובי מהפיג'מות כל הזמן מתחפש חיפשתי איקון כמו אילן ולא מצאתי

מ א מ י2

New member
אם היית עושה משו לאילן-../images/Emo219.gif

-נראלי שזה היה מתאים,לפחות בעיניכי הוא תמיד רוצה להיות מגניב,וזה נראה מגניב חיחי

עדנונית

New member
פשוט משעמם לי

שם: עדן תאריך לידה: 28.9.88 מקום לידה: בית חולים בישראל חח צבע עיניים:שחומות צבע שער: שחום גובה:1.64 ימני או שמאלי?ימיני המוצא שלך:פרסי ומסרי איזה נעליים לבשת היום:נעלי ספורט אדידס לבנות החולשות שלך:המממ הראש לא עובד לי כרגע כל כך הפחדים שלך:ג'וקים הפיצה המושלמת שלך:תוספת גבינה הררבבבה גבינה.....ואולי גם להוסיף פירורי בולגרית ופטריות מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:לא יודעת המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:פאק מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?תלתלים מתי אתה הולך לישון?אתמול הלכתי ב1 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:לא יודעת פפסי או קולה: כלום מקדונלדס או ברגר קינק: קינג דייט לבד או בקבוצות:אה!? ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי אפרסק שוקולד או וניל:וניל! קפוצ'ינו או קפה:הממ קפוצני מעשן:לא! מקלל:המממ שר:במקלחת מתקלח כל יום?כע! היתאהבת פעם?לא יודעת רוצה ללמוד במכללה?אולי היית רוצה להיתחתן?יא אתה מאמין בעצמך?הממ יא אתה מקבל הפרעות נפשיות?אה? אתה פריק של בריאות? לא בדיוק אבל בערך אתה מסתדר עם ההורים?יא אתה אוהב ברקים?יא אתה מנגן על משהו?סירים בחודש האחרון: שתית אלכוהול?יא עישנת?נופ סמים?נופ יצאת לדייט?נופ רחיצה בעירום?מקלחת?! גנבת משהו?נופ היתשכרת?נופ קראו לך טיזר?אה? הרביצו לך?אחותי נחשב?
גנבת מחנות?מה ההבדל בין משו לבין חנות?! שנהים גניבה רצית למות?נופ מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?משו שאני אוהב איזו ארץ תרצה לבקר?לונדון צבע עיניים אהוב?שחור צבע שיער אהוב?שחור או אדום ארוך או קצר?ארוך גובה?168 משקל?{לגובה הזה?! 54 ...עם הגובה שלי-52}

מ א מ י2

New member
לאאא נמחק לי הכללל ../images/Emo219.gif

אוךךךךךךךךךךךךךךך שם: לוטן תאריך לידה:26.4 מקום לידה: בי"ח צבאי (
),ת"א צבע עיניים:ירוק צבע שער:חום-ג'ינג'י גובה:משו כמו 1.64 ימני או שמאלי?שמאלי רולז המוצא שלך:להלהלהלההלהלהללהלההללהלההלהלהלה איזה נעליים לבשת היום:כפכפים החולשות שלך:רחמנות יתר,נחמדות יתר הפחדים שלך:ג'וקים הפיצה המושלמת שלך:עם זיתים/תירס מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:ראררר זה אישי
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:"לאאאאאאאאאא" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?צעקות על ילדים D: מתי אתה הולך לישון?1-3 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:עוד אישי
פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות:הא? ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל:שניהם קפוצ'ינו או קפה:קפוצי'נו מעשן:חס וכרפס מקלל:קצת
שר:כן מתקלח כל יום?כמדומני שכן >< היתאהבת פעם?לא פעם,לא פעמיים,לא שלושה
. יותר. רוצה ללמוד במכללה?נמ היית רוצה להיתחתן?בארור אתה מאמין בעצמך?אולי אתה מקבל הפרעות נפשיות?נופ אתה פריק של בריאות?לאלא אתה מסתדר עם ההורים?כן אתה אוהב ברקים?כן
אתה מנגן על משהו?יאפ בחודש האחרון: שתית אלכוהול?חס וחסה עישנת?נופ סמים?נופנופנופנופ יצאת לדייט?הלוואי
רחיצה בעירום?WTF?! גנבת משהו?לא היתשכרת?כנ"ל קראו לך טיזר?הא? הרביצו לך?לא גנבת מחנות?לא רצית למות?לאזוכרת מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?אני רק בת 11
. כל החיים עוד לפניי! איזו ארץ תרצה לבקר?כל העולם :/ צבע עיניים אהוב?כחול/ירוק צבע שיער אהוב?חום ארוך או קצר?ארוך [לבנות חיחי] גובה?שאלת נראלי משקל?הממ..נורמלי [?]

דנה 74

New member
עונהנה בדיילי אדיר../images/Emo108.gif

שם: דנה תאריך לידה:1.2 מקום לידה: בית חולים למה איפה נראה לך? צבע עיניים:ירוק/חום צבע שער:שתני גובה:לא אומרת אבל יחסית נמוכה ימני או שמאלי?ימנית בדעות וימנית בכתיבה המוצא שלך:לא אומרת איזה נעליים לבשת היום:נעלי בית החולשות שלך:יש מלא הפחדים שלך:אני טיפוס פחדן אז מה זה אומר? הפיצה המושלמת שלך:עם זיתים מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:לפגוש את הפיג'מות אמן! המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:עם זה פחוש נו למה קמתי אני עיפה בבית ספר מה השעה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?גמישה, מתי אתה הולך לישון?כשאני עייפה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:יש מלא רגעים פפסי או קולה:פפסי רולזז! מקדונלדס או ברגר קינק:לא משנה לי דייט לבד או בקבוצות:?????????? ליפטון אייס תיי או נאסטי:????????? שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה:לא זה ולא זה מעשן:לא חס וכפרס מקלל:לפעמים כמו:דפוק,אידיוט... שר:לאא! מתקלח כל יום?כן היתאהבת פעם?כן בפיג'מות
רוצה ללמוד במכללה?כן היית רוצה להיתחתן?כן אתה מאמין בעצמך?למה לא אתה מקבל הפרעות נפשיות?כן אתה פריק של בריאות?לא.. זה בא על ידי ביטוי שאני שותה רק קולה אתה מסתדר עם ההורים?סבבה אתה אוהב ברקים?כן אתה מנגן על משהו?ניגנתי בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?חס וכפרס סמים?" " יצאת לדייט?לא רחיצה בעירום?באמבטיה גנבת משהו?לא היתשכרת?לא קראו לך טיזר?מה זה? הרביצו לך?.... גנבת מחנות?לא רצית למות?לא מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?אדריכלית או סופרת,או תסריטאית איזו ארץ תרצה לבקר?אנגליה=בריטניה=לונדון צבע עיניים אהוב?כחול צבע שיער אהוב?לא משנה לי ארוך או קצר?אארוך גובה?גבוההה משקל?מה שהיה היה טוב

Jen74

New member
רק להתייחס לגובה

אתם שוכחים שאתם בתהליכי גדילה ורק שתדעו לכם שכולכם יותר גבוהים ממני
וזה די עצוב בשבילי כי היה לי חלום להיות בתחרויות יופי ובגלל הגובה שלי בכלל לא היה לי צ'אנס להתקרב אפילו להיות מועמדת למועמדות. אז תשמחו על הגובה שלכם וקחו בחשבון שרובכם עוד תגבהו אבל אני כבר לא אגבה.
ורק בשביל שתבינו על מה אני מדברת, הגובה שלי מטר וחצי ואני כבר מזמן לא בת 18.

מ א מ י2

New member
../images/Emo24.gif חיבוק,משהו? ../images/Emo219.gif

לא נורא
. העיקר האופי! ויש לך אופי,ורק טוב
. ולא חשוב כמה אתה גבוה,העיקר שיש לך לב טוב,וגם מכונית,עם גג נפתח,ושיהיו לך עיניים יפות
. (אלונה-"קחי אותי אלונה") חוחו. אבל חוצמזה,לא חושב המראה החיצוני

עדנונית

New member
זה בסדר

אני אולי גבוה ממך ב14 ס"מ אבל גם אני סיימתי את גיל הגבייה וחבל לי

סינטטית

New member
יאללה גמני!

שם: אור תאריך לידה: 9.7.89 מקום לידה: לניאדו, נתניה צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: חסוי
, אבל אני נמוכה ימני או שמאלי? ימנית (לא בדעות) המוצא שלך: עירקית איזה נעליים לבשת היום: כפכפים ונעליים שחורות של העבודה החולשות שלך: יש הרבה... הפחדים שלך: מוות, טרור, אסונות טבע ומחטים הפיצה המושלמת שלך: בלי תוספות, עם תבלין שום, ותבלין חריף, אפשר גם אורגנו, ותבלין פיצה! מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לעבור טסט ראשון! ולהצליח בלימודים קצת יותר.. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה?! מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הא? מתי אתה הולך לישון? כשאני עובדת או לומדת יום אחרי בערך ב-12, כשלא, מתי שאני עייפה (1, 2, 3...) הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש הרבה כאלו פפסי או קולה: קוקה קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס! ברור! שם אני עובדת
דייט לבד או בקבוצות: הממ ליפטון אייס תיי או נאסטי: אייס טי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לא מקלל: לפעמים שר: לפעמים מתקלח כל יום? ברור היתאהבת פעם? כן רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להיתחתן? בעתיד אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? של מי? אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן בדר"כ אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? כן, גיטרה קצת, פסנתר, אורגן, ופעם למדתי גם חלילית, לא יודעת אם אני זוכרת... הא, והכי טוב אני מנגנת על העצבים!
בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא מעשנת! סמים? לא יצאת לדייט? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך? לא גנבת מחנות? לא רצית למות? לא מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מדריכה לצניחה חופשית איזו ארץ תרצה לבקר? הרבה.. צבע עיניים אהוב? תכלת צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? קצר גובה? חסוי, כבר אמרתי! משקל? האמת שאני לא כלכך יודעת הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה