בשביל עפר

niva99

New member
בשביל עפר

בשביל עפר מחוץ לכפר מותירה עקבות בינות לחלוקים שבשדה החלמוניות לא בורחת מעצמי רק נעלמת לפרקים מתעתעת בחושים בינות לקני סוף לוחשים חורזת חרוזים חוברת לרועת האווזים שטה על כנפי מרבד הקסמים רואה אורות נעלמים נוחתת לקולה של רוח הקדים ומניחה את מקל הנדודים עד לעונג הבא.

שבילים

בשבילי כורכר בארץ לא זרועה מחפש את עקבותייך ברגלי. הייתי כסומא מחלק לך מרחשי לבי בינות לפרחים ושדות ועתה עזבת אותי לאנחות אנה אלך?

שמים1

New member
בשביל עפר

בשביל צדדי , הפונה אל צומת חיי מאובק , מיותם ללא תמרורים , ללא חיצים אני ניצבת , תוהה , בודקת.. נסערת , חוששת . וחוזרת לדרך המוארת של חיי.

EishEsh

New member
באותו השביל

הלכתי כמו כולם באותו השביל כמו את כולם גם אותי הוביל לבורגנות זעירה לחיים של שיגרה עבודה בעל משפחה ילדים הלכתי כמו כולם באותה הדרך אימצתי את אותו החלום בדיוק את אותו הערך בו כסף עוצמה הם הדרך להגשמה נסעתי כמו כולם בכביש החיים כמו כולם נשחקתי מאותם הדברים עד שבא לי לברוח את המציאות לשכוח להעלם לעולם כאילו לא הייתי אף פעם.

niva99

New member
ומה יקרה אם........................

מה יקרה אם פעם נסטה מהשביל נטעה בדרכינו נראה לאן זו תוביל נרחף בשמים נשעט על ענן נלטף קרן שמש ניטמר כעשן נצחק בלי סיבה נרקוד לאור הירח נבריז ממסיבה נטוס על כדור פורח וכן, שיגרה זה רע!

למעלה