בשביל מה?

נשקניתת

New member
ראית בתגובה שלי תקיפה ?

אז אולי הבעיה היא דווקא בך . כשיש לי טענות כלפי דבר מה , אני פועלת כדי לשנות ולא רק מקטרת על כך .

ראיתי, כן

בי אין שום בעיה כי אני לא נכנסת בכדי להזיק ולפגוע באנשים סתם ככה... כי הם לא באים לי טוב באותו הרגע להבדיל ממך אבל עזבי, אני לא ארד אתך כרגע לרמת ויכוח מה שתגידי

תראי

לא יודעת אם את ממוקדת, אך יש כאן 2 -3 אנשים שהקיק שלהם לזרוע כאן חוסר כבוד, רוע, ובהמתיות.. נכון שאפשר להתעלם, אך מגיע הזמן שחייבים להגיב..ולא תמיד זה נעים לקריאה. למרות זאת, יש כאן דיונים נעימים, מחכימים, מצחיקים ואת מציירת את הפורום בצבעים לא נכונים, את קצת מגזימה. ובקשר "לקריאה" או לא לקריאה, תבחרי לך מה כן לקרוא, כאחת שמסתובבת כאן שנה, שנתיים או שלוש (לא כל כך הבנתי את השתלשלות הזמן שלך כאן) אני מאמינה שכבר למדת ממה או ממי להתעלם ואפילו לא לפתוח את ההודעה שלו/שלה.

סוף סוף תגובה נורמלית..

אני מודה לך

האמיני לי שאין על מה..

אישית אני יודעת שאני לא מרגישה בנוח, נעים, או יש פעמים שבא לי לקחת מחק ענקי ולמחוק את מה שכבר כתבתי ועניתי לאותם ניקים כי זה פשוט לא לכבודי, או שזאת לא השפה שבה אני משתמשת בחוץ, אך קורה המקרה ואי אפשר אחרת..פשוט אי אפשר..וקשה להתעלם..מהרוע וחוסר הכבוד, וזאת השפה היחידה אותה הם מבינים, זה לא תירוץ, זאת האמת שלי.

Sweet honey B

New member
יש כאן גם 2-3 אנשים

שהקיק שלהם הוא לקטר פה - מה רע?! באמת הרבה זמן לא פתחנו שרשור קיטורים.. הנה, זאת התוצאה!!

../images/Emo140.gifקודם כל ברוך שובך...

דבר שני, איך היתה האספת הורים ? יותר חשוב... .... ולמה נטשת שנתיים שלוש
? את מוזמנת להשתתפות פעילה ומבורכת יותר... בעזרת אנשים כמוך הפורום ישא פרי.
ויחזור לגדולתו.

כאחד

ששייך לתקופות אחרות(וגם לתקופה הזו) היו כאן משם ומכאן תמיד,גם בתקופות אחרות זה נכון לשאחרונה קול "הרועשים" נשמע בחוצות הפורום בדרך לא דרך גם נכון שיש מאבקים מתחת לפני השטח שמטפסיפ לדפי הפורום וכמובן נכון שלחלקנו הרעשים האלו ,לא נעימים מצד שני.... אני אישית,נותן לכלבים לנבוח כי השיירה תעבור בכל מקרה אגב,איך היתה האסיפה?

אדונשוי

New member
תראי

יש אנשים שיגידו לך שהפורום השתפר , כל שני וחמישי מישהי פה חושפת ציצים או תחת. יש כאלו שהפורום התחרפן , כל שני וחמישי מישהי שחושפת פה ציצים או תחת מראה גם את רמת המשכל שלה והצורך שלה בצומי. השאלה על איזה כוס את מסתכלת , הריקה או המלאה (ואם זה KUS אז השעיר או המגולח) ברוכה השבה

r and a

New member
קנאה וצרות עין גורמת להכול! חייבים ללמוד

להתעלות, לדעת איך להימנע מלהיכנס לקונפליקטים ותככים...ולעבוד בשקט בשקט

1precious1

New member
אז ככה

ביקשת כל כך יפה בלי תגובות נאצה.... אבל, הרשומה שלך מתחילתה גורמת "לנו", אלו שאת מקטרגת מולם, שכן אנחנו יושבי הפורום שהפכנו אותו למה שהוא, לא לרצות להתייחס אלייך ברצינות יתרה. דבר ראשון, אם את באמת עניינית ואכפתית, הייתי פותח ב"שלום, אני <ניק קודם>, רציתי לשאול (בלה בלה בלה) אבל אין לך חשק או אין לך אומץ ונורא קל להכנס באנונימיות ולשפוך קצת רעל פנימה אל תוך הפורום... מבחינתי את בדיוק כמו "ההם האלו" שהפכו את הפורום למה שהוא נהיה לדברייך. וחוצמזה, תמיד יהיה זכרון קולקטיבי קצר: תמיד היו העלבות ותמיד היו רכילויות וכולי. תמיד היו הפורשים בקול תרועה (וחוזרים בניק אחר) תמיד יהיה את ההזוי/הזויה שכבר אין כח לקרוא אותו/אותה. אז כנראה שמשהו השתנה בך ולך אין יותר את הצורך בפורום ההזוי הזה. אולי באמת היו פה פעם אנשים שהריצו דאחקות וקטעים מסוג אחר. ומשום מה גם ככה נראה לי שאני זורק פה מילים לריק, לא נראה לי שבאמת ובתמים נראה אותך הרבה זמן פה. את מבינה? זה עניין שבשגרה: אלו שבאים ומקטרים ומתלוננים ומזכירים לנו כמה הפורום הזה חרא, משום מה לא נשארים פה הרבה. להתראות.

1precious1

New member
את יודעת מה אומרים:

ככל שהפטיש גדול יותר, המסמר ננעץ חזק יותר

יש לך פתרון?

הלוואי והיו אנשים כאן מזדיינים יותר אז כל ה"בהמתיות" בוודאי לא היתה מתרחשת..כי למי היה ראש או כוח לגועל הזה? לעיתים נדמה לי שכל מוציאי האגרסיות הזדיינו משו כמו לפני עשור.

למעלה