The Damned
New member
כשמצ'עמם עונים על צ'אלון
איך קוראים לך? ג'סיקה אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ^ הכינויים שיש לשם שלך? ג'ס, ג'סי, ג'סינקה, ג'סיקוק, ג'סיקוצ', ג'סיקונת, ג'סוס הכינוי הכי אהוב? ג'סינקה, כי רייל היתה אומרת את זה בקול הכי חמוד בעולם. מה השם הכי מצחיק ששמעת? יש לנו שליח שקוראים לו בַּזָק. זה לא השם עצמו כמו פשוט שילוב השם עם התפקיד... האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?
האם תקרא לבת שלך על שמך?
אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? מאיפה לי מזל? בתולה מידת נעליים? 40/41 חיות מחמד? תוכי(ת) כיתה? י"ב3 איזה שפות את מדברת? עברית+אנגלית בת כמה את? 17 וחצי החלום שלך? לאדעת את חושבת שהוא יתגשם? ^ צבע עיניים? חום צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? רק בגב! כמה אחים? אח ואחות אוהבת את החיים? מה רע מסר לחיים? גם אם תאמרי שדי כבר ונגמר, אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר. יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? כן מה הדבר הכי חשוב לך? אכפתיות. יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? להיות בודדה לחלוטין צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? 17 זה מצויין. יש פירסינג? לא [יש חור אחד בכל תנוך אוזן שעשו לי בגיל 5 אם זה נחשב.] קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? עזבו אותי באמאשלכם יש לך סודות? למי לא? אתה שונא את עצמך? כבר ממש לא את אוהבת את כתב יד שלך? בעיקר באנגלית יש לך הרגלים רעים? אולי איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? מתוקה שכזאת;[ אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כפרעליי! האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? רגרסיות יש לך יומן/ג'ורנל? סוגשל מה החולשה הכי גדולה שלך? דאגה לאחרים יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? מלא דברים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לזכור להתסכל קדימה, נראהלי. התאהבת פעם? כן. התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? לא שיקרת פעם? מי לא? התאהבת בידיד? בוודאי עשית פעם סיאנס? לא, אבל דיברתי בלב עם מתים היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? הגנה עצמית מה :$ הסרט הכי דפוק שראית? יואו ראיתי מלא. שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא ממש התחילו איתך? היום, אמאלה נשארת ערה כל הלילה? ברור לא אכלת יום שלם? גם דיברת בטלפון כל הלילה? כן! בגדו בך? אפשר לאמר הרגת חיה בטעות? נמלים וזה הרגת חיה בכוונה? נמלים וזה גנבת משהו? נמלים וזה [סתם לא] פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? שאכטה וחצי כדי להוכיח אחת ולתמיד שזה ממש לא בשבילי עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התאפרת? בחתונה של אחותי מה רצית להיות מישהו שאת לא? מלא פעמים רצית להיות בן המין השני? כ"כ
התעלפת? כמעט נשברה לך שן? לא
קיבלת נכשל בתעודה? כן ;[ רכבת על אופניים? כשהייתי פיצית, עם גלגלי עזר
רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שזכור לי שיחקת כדורגל? כשהייתי קטנה D: הוצאת מלא כסף על שטויות? ^ הברזת מביצפר? מלא. היית מאושרת? גם עכשיו התנצלת על משהו שעשית? ברור. קמת באמצע הלילה סתם ככה? יותר מדי ;[ זכרת חלום? ברור. נרדמת בשיעור? איזה פעמיים :$ העברת פתקים בשיעור? כל החטיבה. תפסו אותך? אולי פעם, לא זוכרת. התעקשת על משהו מטופש? כן, מה! חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן. צרחת מפחד? כן ;[ נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן למה לא. פחדת מהחושך? קצת. היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא. אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן. נשבר לך הלב? נסדק קצת. שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי קינאת במישהו אחר? מלא. היית גאה בעצמך? כן! הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? אפשר לאמר התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כשלא יכלתי לענות. ניתקת למישהו בפרצוף? לאח שלי כשהוא בהמה. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? בצחוק רק ;[ חיבקת מישהו מפורסם? דניאלה נחשבת?
תפסת טרמפ? כן הלכת לאיבוד? כן היית ברדיו/טלוויזיה? אפשר לאמר היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן
איך קוראים לך? ג'סיקה אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ^ הכינויים שיש לשם שלך? ג'ס, ג'סי, ג'סינקה, ג'סיקוק, ג'סיקוצ', ג'סיקונת, ג'סוס הכינוי הכי אהוב? ג'סינקה, כי רייל היתה אומרת את זה בקול הכי חמוד בעולם. מה השם הכי מצחיק ששמעת? יש לנו שליח שקוראים לו בַּזָק. זה לא השם עצמו כמו פשוט שילוב השם עם התפקיד... האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?