בשביל דור

heaven is here

New member
פלפל

איך קוראים לך? שירה אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא יודעת הכינויים שיש לשם שלך? אין הכינוי הכי אהוב? מה השם הכי מצחיק ששמעת? נהר:| האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?משהו. ציטוט האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת מזל? עקרב מידת נעליים? 41 חיות מחמד? לא ממש כיתה? צבא איזה שפות את מדברת? עברית בת כמה את? 20 החלום שלך? :X את חושבת שהוא יתגשם?אולי צבע עיניים?ירוק חום צבע שיער?אדום חום רגישה לדגדוגים?אכן כמה אחים?אח אוהבת את החיים?בסדר מסר לחיים? אין לי מסרים חדשים יש לך גשר?לא יש לך משקפיים\עדשות מגע?כן וכן מה הדבר הכי חשוב לך?אני יש חבר?לא ממה את הכי פוחדת?מעוד שבוע וחצי צבעת פעם את השיער?כן גיל שהיית רוצה להיות? 16 יש פירסינג?כן קעקועים?לא האם אתה חי את הרגע?משתדלת יש לך סודות?בטח אתה שונא את עצמך?לא את אוהבת את כתב יד שלך?אני כן,אחרים לא.. יש לך הרגלים רעים?לא יודעת איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?לא חושבת על זה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?בטח האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך?בטח יש לך יומן/ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?אלכו יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית?בטח מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?המעז מנצח התאהבת פעם?לא התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת?כן שיקרת פעם?כן התאהבת בידיד?כן עשית פעם סיאנס?כן היית פעם בחו"ל?כן הרבצת למישהו?כן הסרט הכי דפוק שראית?לא זוכרת שחית בעירום?לא ברחת מהבית?כן התחילו איתך?כן נשארת ערה כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא בגדו בך?כן הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה?כן גנבת משהו?כן פגעת בעצמך?כן רצית למות?לא עישנת סיגריות?כן עישנת נרגילה?כן שתית אלכוהול?כן השתכרת?כן התאפרת?כן רצית להיות מישהו שאת לא?אולי רצית להיות בן המין השני?לא התעלפת?לא נשברה לך שן?בערך קיבלת נכשל בתעודה?אכן רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן שיחקת כדורגל?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מביצפר?כן היית מאושרת?כן התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך?כן התעקשת על משהו מטופש?חחח כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן צרחת מפחד?לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן פחדת מהחושך?כן היית בבית-חולים?לא עשו לך תפרים?לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?סוג של אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות?לא נשבר לך הלב?כן שברת למישהו את הלב?כן קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי?כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כן התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו?לא שנאתי אותו באמת חיבקת מישהו מפורסם?כן תפסת טרמפ?הופה כן הלכת לאיבוד?כן היית ברדיו/טלוויזיה?כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן

עופריקי

New member
:]

איך קוראים לך? עופרי אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אופיר הכינויים שיש לשם שלך? אופיר, עופרה, טימי[?] צ'יקן-רי, עופריקי, עופריש הכינוי הכי אהוב? אופיר מה השם הכי מצחיק ששמעת? לאידעת האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? אילו יכולתי, כן אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? מרלין מזל? שור מידת נעליים? 36 חיות מחמד? חתול כיתה? יא איזה שפות את מדברת? אנגלית מקולקלת, עברית וצרפתית בת כמה את? עוד חודש ו19 יום, 17. החלום שלך? שלום עולמי את חושבת שהוא יתגשם? בימות המשיח אולי צבע עיניים? חום כהה צבע שיער? כנל רגישה לדגדוגים? מאוד כמה אחים? 2 אוהבת את החיים? רוב הזמן מסר לחיים? תוודא שהדברים שאתה עושה גורמים לך להיות מאושר.. יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? כן מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה יש חבר? סוגשל ממה את הכי פוחדת? חושך צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? 19 יש פירסינג? כן קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? מ.. משתדלת יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? לא, יש לי כתב של בנים:\ יש לך הרגלים רעים? ממ.. אולי איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? יפה. וחמודה. לפעמים מצחיקה. ואנטיפתית לרוב-0 אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? כן יש לך יומן/ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מ התאהבת פעם? כן התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? כן שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן עשית פעם סיאנס? לא היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן (אהם, רע יכול להעיד.) הסרט הכי דפוק שראית? בטח איזשו סרט בורקס שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן בגדו בך? אולי
הרגת חיה בטעות? אולי הרגת חיה בכוונה? אולי גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התעלפת? לא זכור לי נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן, כהרגלי הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן:O התעקשת על משהו מטופש? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? כן, הרבה עשו לך תפרים? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? אולי קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כןD: סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן
את חמי רודנר!!!!
ואת יונתן פריג'
!!! OMG תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? לא, חיפשתי דרכים חדשות. היית ברדיו/טלוויזיה? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

ל א ק י

New member
וואי, הצלחתי להכנס לחדר שלי :O

איך קוראים לך? אלכס אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? הכינויים שיש לשם שלך? הכינוי הכי אהוב? מה השם הכי מצחיק ששמעת? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא נראהלי האם תקרא לבת שלך על שמך? לא זה מטומטם אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? משה מזל? אריה מידת נעליים? 39 חיות מחמד? שוקי כיתה? ט' איזה שפות את מדברת? עברית אנגלית רוסית בת כמה את? 17.5 החלום שלך? לאדעת את חושבת שהוא יתגשם? צבע עיניים? שחור צבע שיער? שחור שדהה לחום רגישה לדגדוגים? קצת כמה אחים? אח אוהבת את החיים? כה מסר לחיים? נתי רולז יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? נתי שוקי והמשפחה :O יש חבר? כן ממה את הכי פוחדת? לאיודעת צבעת פעם את השיער? פסים גיל שהיית רוצה להיות? 17 יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? לפעמים אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? לאדעת איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? לאיודעת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אולי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? כן יש לך יומן/ג'ורנל? בלוג? גם שם אני לא כותבת מה החולשה הכי גדולה שלך? נתי יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? לפעמים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שללמוד בביצפר זה הכי מטומטם בעולם התאהבת פעם? כן התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן עשית פעם סיאנס? לא היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? לאדעת שחית בעירום? לא שידוע לי ברחת מהבית? כן בגיל 3 התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא בגדו בך? לא שידוע לי הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? לא כל כך רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא התעקשת על משהו מטופש? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? אולי נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? כן הלכת לאיבוד? לא היית ברדיו/טלוויזיה? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

double O S

New member
I can be brown, I can be blue!../images/Emo96.gif

איך קוראים לך? שמילשמיל אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? פומפייה הכינויים שיש לשם שלך? שמול שמיל שמולמול שמולשמול ועוד נגזרות מוזרות הכינוי הכי אהוב? לוידע;[ מה השם הכי מצחיק ששמעת? אוחזת בענף עץ השקד האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? יאפ האם תקרא לבת שלך על שמך? חלילה אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? שמוליקית מזל? דלי מידת נעליים? 41-42 חיות מחמד?
>: כיתה? י"ב איזה שפות את מדברת? עברית אנגלית צרפתית בת כמה את? 18
החלום שלך? להתעורר! את חושבת שהוא יתגשם? ישמצב צבע עיניים? חום כהה צבע שיער? ז'ינז'י! רגישה לדגדוגים?
כמה אחים? 2 אוהבת את החיים? סי מסר לחיים? תזכרו לנשום
יש לך גשר?
יש לך משקפיים\עדשות מגע?
מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה! סתם. יש חבר?
ממה את הכי פוחדת? אהבה! סתם. צבעת פעם את השיער?
גיל שהיית רוצה להיות? 24 יש פירסינג?
קעקועים?
האם אתה חי את הרגע? Carpe Diem!!!!!!!!!!!!!!!111111111111 יש לך סודות?
אתה שונא את עצמך?
. את אוהבת את כתב יד שלך?
יש לך הרגלים רעים?
איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? "אתה מושלם" אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בטח האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך?
יש לך יומן/ג'ורנל?
מה החולשה הכי גדולה שלך? אהבה! סתם. יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית?
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אהבה! סתם. התאהבת פעם?
התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? אולי
שיקרת פעם?
התאהבת בידיד?
עשית פעם סיאנס?
היית פעם בחו"ל?
הרבצת למישהו?
הסרט הכי דפוק שראית? הטינה שחית בעירום?
ברחת מהבית?
התחילו איתך?
נשארת ערה כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה? 3 שעות נחשב? בגדו בך?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
גנבת משהו?
פגעת בעצמך?
רצית למות?
עישנת סיגריות?
עישנת נרגילה?
שתית אלכוהול? בערך:| השתכרת?
התאפרת?
רצית להיות מישהו שאת לא?
רצית להיות בן המין השני?
התעלפת?
נשברה לך שן?
קיבלת נכשל בתעודה? ישמצב
רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
שיחקת כדורגל?
הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מביצפר?
היית מאושרת?
התנצלת על משהו שעשית?
קמת באמצע הלילה סתם ככה?
זכרת חלום?
נרדמת בשיעור?
העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך? אנערף התעקשת על משהו מטופש?
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לוידע>: צרחת מפחד?
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
O_O פחדת מהחושך?
היית בבית-חולים?
עשו לך תפרים?
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?
אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?
קינאת במישהו אחר?
היית גאה בעצמך?
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
בכית בגלל מישהו?
בכית בגלל מישהי? אה, חשבתי שמישהו כולל גם בנים וגם בנות, נו;[ עשית משהו שלא חשבת שתעשי?
הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?
התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה?
אמרת למישהו שאת שונאת אותו?
חיבקת מישהו מפורסם?
תפסת טרמפ?
הלכת לאיבוד?
היית ברדיו/טלוויזיה?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?

היי!

איך קוראים לך? נופר אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? הגר הכינויים שיש לשם שלך? נופרי, נופצ', נופצ'י, נופנופ הכינוי הכי אהוב? נופרי מה השם הכי מצחיק ששמעת? ליודעת האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? יאס האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? רועי מזל? נאכס. סתם, סרטן מידת נעליים? 36 חיות מחמד? לא כיתה? י"א איזה שפות את מדברת? הרבה אוקיי בת כמה את? 17 החלום שלך? עיצוב פנים את חושבת שהוא יתגשם? בארור צבע עיניים? חום צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? לא כמה אחים? 3 אוהבת את החיים? כן מסר לחיים? מה יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? כן מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה, חברים יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? אכזבות צבעת פעם את השיער? כלכך הרבה |: גיל שהיית רוצה להיות? 18 או 16 יש פירסינג? אפילו 12 קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? מדי פעם יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? מה זה משנה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? כן יש לך יומן/ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? אהבה יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? הרבה התאהבת פעם? כן, נראהלי התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? חח כן שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? ריקוד הקברים שחית בעירום? חצי ברחת מהבית? לכמה שעות התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התעלפת? לא בדיוק נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? תמיד חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? ישמצב צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כן, בערך כזה אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? יכול להיות קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? מזמן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? כן, אבל לא לבד הלכת לאיבוד? כן היית ברדיו/טלוויזיה? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

BLecker

New member
גם אני עונה

איך קוראים לך? ט. ט ב. אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אלון הכינויים שיש לשם שלך? טלצ'וק. הכינוי הכי אהוב? ב. מה השם הכי מצחיק ששמעת? קאל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? ממ.. גשם של בוקר אני מניח? האם תקרא לבת שלך על שמך? לא. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? טל מזל? אריה מידת נעליים? חיות מחמד? כפרעלנץ כיתה? עוד 3 חודש לסמל. איזה שפות את מדברת? מה שכולם מדברים בת כמה את? 20 החלום שלך? היה לי פעם חלום שאני הכושי שעובד בבר של ספינת האהבה.. את חושבת שהוא יתגשם? אני מקווה שלא:| צבע עיניים? כחול-ירוק צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? לא ממש.. כמה אחים? 2 אוהבת את החיים? לא מתלונן יותר מדי מסר לחיים? אל תסתכל על הקנקן, אלא במה שבתוכו. יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והחברים שלי. יש חבר? יש לי כמה ממה את הכי פוחדת? מהחושך? צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? 17 יש פירסינג? היה קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? הלוואי יש לך סודות? אני סופרמן אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? יש לך עיניים יפות אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני מקווה שכן... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? אני מזייף בכוונה עם שירים ברדיו יש לך יומן/ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אין לדעת יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? -ככה- דברים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לפני מעבר חציה תסתכל ימינה ושמאלה. התאהבת פעם? כן התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? כן שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? (ה) כן עשית פעם סיאנס? לא היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? הכי הכי דפוק? "מת לדייט" שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא גאה בזה.. כן... בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? חרקים וכאלה.. הרגת חיה בכוונה? שהייתי בכיתה ד' אני וחבר שלי הצפנו קן נמלים בבית ספר.. גנבת משהו? מהצבא זה לא נחשב... פגעת בעצמך? גירדתי פעם יותר מדי חזק עקיצה... רצית למות? לא באמת.. עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? פעם, וזה לא היה מרגש.. שתית אלכוהול? אתמול=) השתכרת? לפני חודשיים ככה? התאפרת? רצית להיות מישהו שאת לא? אדם עם אומץ רצית להיות בן המין השני? לא, זה מסריח התעלפת? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? יותר מדי פעמים.. הייתי מופרע בתיכון... רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? נפלתי מהרגליים.. אבל זה בגלל יותר מדי טקילות... שיחקת כדורגל? לא גאה בזה... הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשי? כן[?] קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? ואפילו קיבלתי שעתיים ביציאה על זה העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא התעקשת על משהו מטופש? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? משיח לא בא, משיח גם לא מטלפן... צרחת מפחד? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כן אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? חחח אתם אומואים נשבר לך הלב? חח אתם אומואים שברת למישהו את הלב? חח אתם אומואים קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? הכנתי היום לאמא שירון לפסח והיא לא העריכה אותי בכית בגלל מישהו? למעלה בכית בגלל מישהי? אמא עשית משהו שלא חשבת שתעשי? הכנתי שירון היום לאמא לפסח(כי אני צריך את האוטו הערב..) הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא.. התעלמת ממישהו בכוונה? אני מסנן אנשים בפלאפון על ימין ועל שמאל.. סיננת מישהו בטלפון? חחח ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן:] חיבקת מישהו מפורסם? את קרן פלס תפסת טרמפ? כן הלכת לאיבוד? ממ.. הלכתי פעם לאיבוד בת"א, אבל רק לחמש שניות.. היית ברדיו/טלוויזיה? הופעתי בתוכנית עם דליק שהייתה פעם מזמן בערוץ 2, ואפילו הייתי במסוק! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

haniela17

New member
איזה ארווווווך

איך קוראים לך? חני אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אושר הכינויים שיש לשם שלך? חנוש, חניאלה, חנצ'ו... הכינוי הכי אהוב? נחניאלה מה השם הכי מצחיק ששמעת? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מישהי. האם תקרא לבת שלך על שמך? מסכנה מה היא עשתה? אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? ג'ו מזל? דלי מידת נעליים? 39 חיות מחמד? היו.. כיתה? י"ב איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית וקצת בורמזית בת כמה את? 18 החלום שלך? שאני אתחיל?? את חושבת שהוא יתגשם? כולם אמן ואמן צבע עיניים? חום צבע שיער? גם חום רגישה לדגדוגים? בטירוףףףףף כמה אחים? 3 אוהבת את החיים? רוב הזמן מסר לחיים? עזבו אתכם משטויות, קחו הכל בקלילות.. יש לך גשר? כבר לא
יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים לצערי הרב מה הדבר הכי חשוב לך? אושר. יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? האמת- ג'וקים ועכברים צבעת פעם את השיער? אוווו גיל שהיית רוצה להיות? 32 יש פירסינג? לא קעקועים? עוד לא.. האם אתה חי את הרגע? אני מקווה שכן.. יש לך סודות? לא מספיק :] אתה שונא את עצמך? בחיים לא את אוהבת את כתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים? יותר מדי איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? "איך גדלתתת" נחשב?! אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אין סיכוי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? לההה יש לך יומן/ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אני וונדרוומן אין לי חולשות יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? שלא עשיתי (לקחת מספר טלפון מבחור מסוים..) מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אין דבר העומד בפני הרצון.!! התאהבת פעם? כן התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? לא שיקרת פעם? מן הסתם כן.. התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? לא היית פעם בחו"ל? לא הרבצת למישהו?אולי רק קצת הסרט הכי דפוק שראית? למה לבזבז זמן על סרטים דפוקים?! שחית בעירום? עוד לא.. ברחת מהבית? מי לא? ברור שכן :] התחילו איתך? תמיד הבחורים הכי הזויים נשארת ערה כל הלילה? הכי מצחיייייק לא אכלת יום שלם? לא יקרה בחיים דיברת בטלפון כל הלילה? מזמן... בגדו בך? טפו טפו הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? עוד יותר לא גנבת משהו? לא פגעת בעצמך?לא רצית למות? גם זה קורה.. עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? 4 כוסות ליל הסדר חחח השתכרת? כמה שפחות התאפרת? כל הזמן רצית להיות מישהו שאת לא? הכי טוב אני רצית להיות בן המין השני? לאאאאא התעלפת?לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? לא רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? בהקשר לשאלה על האלכוהול מקודם שיחקת כדורגל? לא (וחבל) הוצאת מלא כסף על שטויות? כל הזמןןןן (בעיקר שוקולד..) הברזת מביצפר? איך אמרתם? בצפר? מה זה? היית מאושרת? הערב התנצלת על משהו שעשית? לא קורה קמת באמצע הלילה סתם ככה? בלילה- ישנייייים זכרת חלום? השבוע.. דוקא חלום הזוי ביותר נרדמת בשיעור? אזרחות לפני איזה שבוע העברת פתקים בשיעור? חחחחח תפסו אותך? את הטובים לא תופסים אף פעם התעקשת על משהו מטופש? כל הזמן- ולרוב אני מצליחה חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?איך אני כבר עכשיו אמורה לדעת שהוא לעולם לא יגיע??? צרחת מפחד? מה כבר יצליח להפחיד אותי?! נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. העייפות שוברת. פחדת מהחושך? לאא היית בבית-חולים? לא עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? בערך נשבר לך הלב? חופשיי שברת למישהו את הלב? קצת אבל לא בכוונה באמת.. קינאת במישהו אחר? לא- קנאה לא עושה טוב לבריאות היית גאה בעצמך? תמיד
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? קורה... בכית בגלל מישהו? לפני הרבה זמן.. בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשי? לא הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? ועוד איך התעלמת ממישהו בכוונה? יותר מדי פעמים סיננת מישהו בטלפון? כל הזמןןן ניתקת למישהו בפרצוף? המון רצית לצרוח ולא עשית את זה?לרצוח? שישארו בחיים ויסבלו כבר עדיף.. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא בחצי שנה האחרונה חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד?לא היית ברדיו/טלוויזיה? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא

למעלה