בשבילך.........

לולו המדלולה תודה את מקסימה

וגם אני מאחלת לך אושר ומזל באשר תיפני והרבה הצלחה ואהבה בחייך... שיהיה לך ולכולם המשך יום טוב ומקסים....

eXtreM1

New member
הכל טוב ויפה ושיהיה בהצלחה לזוג

אבל דבר אחד אני לא מבין.. לפי מה שהיא כתבה החבר בעבודה. למההההההההההההההההההההה אינעל העולם למהההההההההההההה לכתוב לו בוקר טוב ופוצי מוצי ובלהההההההה בלההההההההה בלההההההההההה עם גם ככה הוא בעבודהההההההההההההההההההההה למההההההההההההההההההההההה ואיך זה בדיוק קשור לפורום חברתיייייייייייייי איךךךךךךךךךךךךךךךךך למהההההההההה כולםםםםםםםםםםםם צריכים לקרואאאאאאאאא את האיחולים שלךךךך לחברררררררררר על הבוקררררררררררררר למהההההההההההההההההההה אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.. אל תשימו לב להודעה הזאת,סתם משעמם לי ואני עצבני :) המשך יום נעים לכולם . נ.ב בתכלס אתם יודעים שאני צודק LOL :)

eXtreM1

New member
חחחחחחח מה שבא לך

כל עוד את לא עוברת על חוקי הפורום LOL :p

נו טוב אתה מתעקש ../images/Emo6.gif

תראה יא חמודי... בכל יום מישהי כאן או מישהו כאן כותב ומצהיר על אהבתו או אהבתה ולא תוקפים אותם כמו שתוקפים את חלום מתוק. מי שתוקף אותה ומתחיל עם הכל זה מישהו ששונא אותה ואולי באמת היא זרקה אותו...או לא יודעת מה הלך שם בניהם. אז בקשר לפורום חברתי...אם ככה אז אתה צריך לכתוב את זה על כל הצהרת אהבה. זו דעתי בכל אופן... והנה לא עברתי על חוקי הפורום נכוןןןןןןןן???

eXtreM1

New member
אז ככה...

קודם כל לא תקפתי אפחד. מי שמכיר אותי מהבלוגים לפחות טיפה יודע שאני שרוט ויש לי הומור עקום :) הכל בצחוק. זה מה שנשאר לעשות מכל המריבות האלה לצחוק!!!

singlelove

New member
פחחחחחחחחחחח איזו כונפה

רינת רינת מתי ייפסקו הדימיונות ? שוב שכחת לקחת את הכדורים ?? באמת חבל. עאלק נשבעת לאהבה ? הריי אם בני היה רוצה אותך תוך שנייה היית רצה אליו. את כל כך מסכנה הפכת לבדיחה מהלכת. כותבת מכתבי אהבה לדמות וירטואלית שלא קיימת. את אישה גרושה ממורמרת שהבינה את הטעות בלאבד גבר כמו בני. ואגב אל תנסי לרדת על יוני. הוא בחור טוב, את יודעת בחור מהסוג שלעולם לא תצליחי להשיג. הרי את רגילה לעבריינים ואסירים ושמעתי שגם כל נבחרת גאנה ביקרה אצלך... בקיצור קחי את הכדורים ולנוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תודה על המחמאות סינגל

את מוצאת דברים טובים להגיד על אנשים למרות חילוקי דעות שיש בינך לבינם בכל מיני נושאים, כבודך שמור אצלי בגלל האקט הזה. בכל מקרה אני חייב לתקן אותך - אני לא בחור טוב, אני סדיסט שאפילו לחברים שלו לא דופק חשבון. מכל מקום, היא באמת לא תשיג אותי כמו שאמרת. יום טוב.

שלא יהיו אי הבנות רק תבינו ....

רינת לא זרקה אף אחד. הסיפור הוא כזה שהיא הכירה מאהב רציני בבלוגים(לפי מה שהבנתי היו יחד תקופה עד שהמאהב שלה בעט בה לכל הרוחות. ומאז רינת חטפה התקפת עצבים רצינית. התקפת עצבים קיללה הכפישה השמיצה את המאהב שלה לשעבר שכולם יודעים מי הוא. ואז בא הסיפור "אהבה"שלה. בטענה יש לה "חבר" פרי דמיונה בלבד. ולמה היא כותבת ל"חבר" שלה "בוקר טוב" "אני אוהב אותך" יודעים למה? כי היא רוצה שהאקס שלה לשעבר יקנא בה. זה בולשיט גדול. בחייך רינת תפסיקי לדמיין דברים. הרי כולם יודעים וקראו את ההשמצות שלך את הקללות שלך וכ"ו. מה את מנסה להשיג את בני בחזרה.????? הוא לא שם עלייך קצוץ וסינגל צודקת בהכל הוא בעט בך לכל הרוחות. ואל תחשבי שכל מי שכותב פה הוא בני. יש לך מחלה קשה את אובססיבית לבני. ואת חייבת לנקות את הראש לשכוח ממנו. הוא לא רוצה אותך תאמינו למציאות. כולנו יודעים שבני נתן לך את הנשמה ואת החיים שלו בשבילך. אבל את לא שמת קצוץ. דינו ועוד כמה אנשים יודעים את כל זה. אפילו את דינו קיללת אחרי שבאו עזרו לך עם בני בזמנו. אנשים קרובים שהיו לידך ירקת עלייהם בכוונה. כולם יודעים שאת הרסת את הכל בידים שלך את מה שבני בנה. והנה חמודה עכשיו את שוב לבדדד עם הדמיונות והאשליות.. תחשבי עוד עוד על בני עוד שחלילה לא יאשפזו אותך בסוף... אלוהים יעזור לך הפסדת גבר של החיים. להבא למדי לא לירוק על משהו שבנו בשבילך. לולו יקרה משהו בשבילך. אף אחד לא שונא את רינת. היא מנסה לתפוס משהו שהיא לא יכולה עוד לעולם. המציאות כואבת אבל היא הרסה הכל בידה וחבל......

eXtreM1

New member
לתתתת את הנשמה ואת הלב

לתת כשאתה אתה אוהףףףףףףףףףףף...
לה לה .

eXtreM1

New member
אפחד לא זוכר תמילים??../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח

singlelove

New member
לגלות סודות בסתר להתיר את סבך הקשר

לתת את הנשמה ואת הלב לתת, לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. לגלות סודות בסתר להתיר את סבך הקשר כשהלב בך נצבט מכל חיוך מכל מבט. אתה נזהר אתה יודע וחוץ ממך איש לא שומע פוסע בין הדקויות וממלא שעות פנויות. לתת את הנשמה... אתה לומד עם השנים לבנות ביחד בניינים לחיות עם כל השינויים לרקום איתה סיפור חיים ולעבור ימים קשים במצוקות וריגושים תמיד לדעת לוותר ואת הטעם לשמר. לתת את הנשמה... לראות בתוך הנפילה שיש מקום למחילה תמיד אפשר שוב להתחיל כמו יום חדש כמו כרגיל לתת.

למעלה