בשבילך.........

בשבילך.........

בוקר ניפלא.... מיתגעגעת אלייך כל כך מחכה שיעבור הזמן שתחזור מהעבודה אוהבת אותך ואוהב כל ימי חיי נישבעתי לזאת האהבה שתמשך לנצח.... יאלה מעכשיו חודש חחחחחחחחחחחח סתם חפיף זה עובר מהר נשיקות מאהובתך ששרופה עליך כפיר

גם לי יש...

עצה בשבילך תעשי הסבת מיקצוע במהירות האפשרית להיות סטנדפיסטית. דווקא יקבלו אותך בבר

גם לי יש...

עצה מהביצה רינתי.... בחיאת רינת נכון שהחום משפיע עלייך? כנסי לאמבט מלאי אותו קוביות קרח ותטבעי בפנים. איפה "החבר" שלך? הוא גם נטש אותך? את יכולה להכנס לספר השיאים של גינס "נטשו אותי מאחור כמה פעמים" רינת נשמה אנו מאוד דואגים לך וחושבים שאת צריכה יעוץ דחוף ובחינם. במקרה שלך הספציפי את חייבת לפנות ליעוץ.גם מהחום גם מהדמיונות ומהאשליות.זהלא בושה טבעי להיות מטופל ועוד את ממש אגדה לשמה. תגידי רינת נכון שחם לך כרגע? חם הכוונה לתרתע משמע. את מזכירה לי את הסדרה זינזאנה יש שם איזו אחד שכל הזמן צועקת. "חיים" "חיים איפה אתה חיים?" דמיונות נשמה יעבור לך. יאלה מאמי למקלחת דחוף חחחחחחחחחחחחחח

רינת עוד עצה בנוסף לקודמת

תבדקי אם זה גבר או אישה לפני שאת מנסה לרדת על מישהו. גאד, הדמיונות שלך אפילו הרסו את האבחנה אצלך.

יוני כנס רגע בבקשה

תראה, אני לא מכירה את הבחורה ולא יודעת אם היא חולמת או לא אבל מה שכן...יש מי שמתחזה לה ולחבר שלה ...אותו בחור בשם כפיר ואם היא כותבת להנאתה שהיא מאוהבת בבחור אז שיבושם לה גם אם היא מפנטזת. וכשהיא כותבת יש אחד שתמיד יוצא עליה, לועג לה...ובסוף גם מתחזה לחבר שלה. ומנסה ליצור מריבות...רק מה בסוף יוצא שהוא רב עם עצמו זהו...שוב..אני לא מכירה את הבחורה ולא את הבחור רק רציתי שתדע שלא כל הניקים שנמצאים בשרשור קשורים אליה

לולו המדלולה בוקר טוב....

1- אני מודה לך על תגובתך... את כל כך צודקת בכל מה שציינת. 2- אני לא חושבת שיש מישהו שלא יודע מי באמת מסתתר מאחורי הניקים הללו ומיתחזה בשמי ובשם כפיר.זה הרי ברור מאליו. 3- אמרת כל כך דברים נכונים יש כאן הרבה אנשים שמביעים את אהבתם.... אני באופן אישי תמיד ישמח בשימחתם של האחרים שיבושם להם... ולכל אותם אלו שעדיין לא מצאו אהבה אני יאחל רק אושר והצלחה רבה...בבחירת בן זוג לחיים שבאמת יצליחו ויסבו אחד לשני אושר ואהבה עצומה.. ולכן מה שכואב לי ואני לא מצליחה להבין זה למה מפריע לאחרים כאן שיש מישהו/י שכותב/ת ומביע/ה את הרגשות שלו ואת אהבתו/ה בפורום.למה??? 4- מי שמכיר אותי יודע מה היה באמת.... לא בגדתי בו ולא זרקתי אף אחד.. ואני לא רוצה לחזור על מה שהיה כי זה כבר עבר... ופשוט כי אני לא רוצה לפתוח פצעים ישנים זה הכל.... 5- דבר מאוד חשוב אם אתה קורא במיקרה את מה שאני כותבת כאן אני מאוד מקווה שכן... תאמין לי שאני לא שומרת טינה לאף אחד אני ממש לא רעה... יש לי לב טהור ורק אלהים יודע את זה... אני לא ניכנסת לפורום וכותבת בכדי להרגיז כאן מישהו במיתכוון או בכוונה לפגוע או להיתגרות כי אם זו כוונתך או הרגשתך אז טעות בידך.... אני ניפגעתי בעבר והמון....אבל זה לא שייך למה שקורה היום. מאז הישתנו חיי המון יש לי שימחה בלב וטוב לי. כך רצה הגורל... 6- בקשר לבני...אני יגיד לך משהו בין אם אתה קורא ובין אם לא... תקשיב לי... אני לא דשה בעבר... היה מה שהיה וזה כבר ניגמר היו זמנים נכון... והיו הרבה פגיעות מצד שנינו... מה שכן אני לא רוצה להיכנס לזה שוב... אני לא שונאת אותך ממש לא ובטח שלא מתה לחזור אליך אז ככה..... אני מבחינתי אם אתקל במיקרה למרות שכבר ניתקלתי במיני השמצות עלי ועל כפיר אני פשוט מדלגת ולא מתייחסת רק בגלל שאני לא מתכוונת להיסחף ....ממש לא בא לי. ובקשר לחבר שלך שציינת את שמו ..... לפחות אל תסלף דברים אני מכירה את עצמי כל כך טוב ..בשביל לא לקלל או לפגוע במישהו אני זוכרת בדיוק מה קרה בזמנו והוא זה שהתחיל בקללות שאפילו אלהים לא היה סולח לו על כך.... פשוט לא מאמינה איך הוא העיז... אחרי שניחמתי אותו על מות אימו.... איך לא כאב לו לקלל אותי ככה?? מעניין שאת זה אתה לא זוכר פתאום?אתה זוכר רק מה אני אמרתי?? 8- אני לא כותבת כאן וממציאה דברים אוקי? אלא כי יש לי אהבה אמיתית כבר שנתיים שמצאתי כאן... ואנחנו חיים יחד... ואני מאחלת שוב מכל הלב אהבה כזאת לאחרים.... אז מה אם כפיר בעבודה כשאני כותבת לו....? תודה לאל הוא קורא הכל... וזה שהוא לא כותב כאן ורק בקושי זוהי בחירתו...אוקי??? אז לסיום....... תודה שקראתם את מה שכתבתי ותודה מיוחדת לך "לולו המדלולה" לפחות את האדם שבאמת היתיחסת בדרכך העדינה והברורה.... ושיהיה לכולכם אחלה יום מאושר....... וגם לך נסיך שלי על שקנית לי טבעת אוהבת אותך עד עולם.....נשיקותתתתתתתתת

בוקר טוב חלום מתוק ../images/Emo42.gif

שיהיה לך רק טוב תצליחי ותגשימי את אהבתך תצליחי בחייך ובכל דרך שתבחרי בה. שיהיה לך יום טוב ולכולםםםםםםם
יום נפלא

singlelove

New member
זה רק אני חושבת או ש ... ../images/Emo191.gif

חלום מתוק ולולו זה אותה מעוותת בשינוי אדרת ? אחחח רינתי רינתי , איזה בעיטה בני נתן לך הא ? העיף אותך לחיבורים פחחחחחח יאללה תמשיכי להתחנן אליו שיחזור אלייך. ואל תדאגי תמציאי או 1000 בני זוג, בני לא מקנא. כי בני לא צריך זבל בבית. קאפיש ?

יוני נשמה..כנס רגע

שוב...רשמתי שבין אם היא חולמת או לא...לא צריך לתקוף אותה ולהתחזות לניקים של החבר שלה ולא יודעת אם זה נקרא שנפלתי בפח... פשוט מוגזם מה שעושה אותו אחד שמתחזה בניקים שלה ושל החבר שלה. מה כבר יכול להיות "פח" בזה שהיא מביעה את אהבתה לגבר מסויים?

לא הבנתי מה אתה רוצה ממני?

מה לא היה ברור במה שכתבתי??? עשיתי לך משהו שאתה מקלל אותי כל הזמן?? אתה יכול לענות לי?

תהיה מי שתהיה אף אחד לא פנה אלייך

בכלל Mysterious Trauma אז למי מבין שנינו יש דימיון חולני שפוגע באבחנה??? אולי דיי כבר עם כל היציאות הלא מרשימות שלך? תעזוב אותי בשקט אוקי?

אולי אתה מכיר אותי ואולי לא

אבל לא הבנתי מה יש לך נגדי. חוץ מזה שתגובתי הקודמת היתה לסינגל שמקלל כל הזמן אני בטוחה שאני גם יודעת מי זה.... תמשיך לקלל כניראה שזה מה שגורם לך הנאה . אבל לא משנה......

לך הדמיון החולני

מתחזה לעצמך, לחבר הדמיוני שלך (שבינינו, מי יהיה כזה דפוק ויכתוב מכתבי אהבה לחבר שכולו נמצא בעבודה?) ולמי יודע מי עוד. מה גם שהאבחנה שלך נפגעה בגלל זה ללא היכר, את עדיין חושבת שסינגל זה גבר.

singlelove

New member
חחחחחח רינתי רינתי חזרת מאנליה ??

קודם כל , לצערך אני לא בני. דבר שני אמרתי לך כבר פעם אחת לרדת מיוני. יוני הוא אחד הנורמלים שיש כאן בתפוז. על כל חולת נפש כמוך רינת, יש אדם נורמלי כמו יוני. ואגב היצאיות שלו מרשימות אותי ואני אוהבת לקרוא את התגובות שלו. אחחח כל כך בא שתהיה לו איזו "יציאה" בדיוק בפרצוף שלך. רינת יש לך דימיון חולני את אישה פנטזיונרית ודמיונית. קחי את כל השגעונות שלך מחוץ לתפוז, אף אחד כאן לא סובל אותך וזכותנו להגיב לגיבוב השטויות שאת מוציאה מהפה. ויאללה קחי את הכדורים מאמי באמת חבל.

סינגל

אין כזה יצור נורמלי, פשוט אין. ברגע שאנשים יצליחו להגדיר יוצא דופן בצורה חד משמעית, רק אז יהיה ההיפך המוחלט, או במילה אחרת- נורמלי. מה שאני כותב לה, שגורם לה להתקומם, אלו ממש לא יציאות, אני לא שולף שום הברקה מיוחדת או מנסה להיות מקורי, אני פשוט דוחף לה לפה את מה שהיא מבשלת. הלו הלו, אני לא רוצה להיות רוצח, יציאה לפרצוף שלה תגרום לה להיות לא צמח, אלא אבן.
דבר שהצחיק אותי הוא שרינת טוענת שאני מקלל. הבטתי בכל ההודעות שלי בשרשור הזה, לא מצאתי קללה אחת. במילים אחרות - הוכחה שדמיונה של רינת פגע באבחנתה באופן קשה ביותר.

למעלה