וואי, קטע התבלבלתי. ה-XY קיים אצל הגברים. נשים הן סתם XX (ועכשיו שעשעתי את עצמי עוד יותר)
ל לונה.. New member 1/12/07 #31 וואי, קטע התבלבלתי. ה-XY קיים אצל הגברים. נשים הן סתם XX (ועכשיו שעשעתי את עצמי עוד יותר)
ס סְקָאלִי New member 29/11/07 #18 תאמיני לי שאם לא הייתי נגד לפרסם הודעות בדף הראשי של תפוז, היתי מפרסמת את זאת!
ל לונה.. New member 1/12/07 #26 תאמיני לי שאם הייתי בעד אולי אפילו הייתי מסכימה לך לפרסם אותה (איזו פאדיחה, אלוהים ישמור)
כ כנפיים לבנות New member 29/11/07 #13 טוב... אין לי זמן כרגע לכתוב לך מה שאני מנסה לכתוב כבר כמה ימים מאז שקראתי אותך.. אז אני רק אכתוב שאת מדהימה אין..... אין לי מילים לתאר.... אוהבתותך
טוב... אין לי זמן כרגע לכתוב לך מה שאני מנסה לכתוב כבר כמה ימים מאז שקראתי אותך.. אז אני רק אכתוב שאת מדהימה אין..... אין לי מילים לתאר.... אוהבתותך
ל לונה.. New member 29/11/07 #17 טוב, המחשב פה נתקע לי כל שניה ולוקח לי שבע שעות לכתוב כל תגובה, אז בינתיים אני רוצה להודות כאן לכולכן על התגובות. שמחה שהתרגשתן. תאמינו לי שזה לא ממצה אפילו עשירית מההתרגשות שחשתי באותם רגעים. אפילו צבטתי את עצמי לרגע כדי לוודא שאני לא חולמת. שוב המון תודה אוהבת אתכן.
טוב, המחשב פה נתקע לי כל שניה ולוקח לי שבע שעות לכתוב כל תגובה, אז בינתיים אני רוצה להודות כאן לכולכן על התגובות. שמחה שהתרגשתן. תאמינו לי שזה לא ממצה אפילו עשירית מההתרגשות שחשתי באותם רגעים. אפילו צבטתי את עצמי לרגע כדי לוודא שאני לא חולמת. שוב המון תודה אוהבת אתכן.
ס סְקָאלִי New member 29/11/07 #19 לדעתי ככלל זה בסדר גמור לתת 'תודה' גורפת, אלא אם כן כמובן יש משהו אישי ספציפי. או בכלל, אם בא לכן להשקיע ... ( :
לדעתי ככלל זה בסדר גמור לתת 'תודה' גורפת, אלא אם כן כמובן יש משהו אישי ספציפי. או בכלל, אם בא לכן להשקיע ... ( :