בר רפאלי תוקעת

Tinkerbell546

New member
בר רפאלי תוקעת

החברה של ליאו מגלה שמאחורי הקלעים של צילומי ה"ספורטס אילוסטרייטד" עברו הדוגמניות סוג של התעללות: בניגוד לאמנת ז'נבה, כל הזמן האביסו אתן באוכל ואפילו לא בחלו בצ'יזבורגרים

מה שאני כל כך אוהבת במגזין הזה

חוץ מהתמונות המדהימות, זה שהדוגמניות שם לא נוטות לאנורקסיה... כל אחת שם עם גוף טוב, נראת בריאה חחח אחרי הכל הן אמורות להיות סקסיות ורזה מדי זה לא סקסי.....

Tinkerbell546

New member
כי זה מגזין שמעודד בריאות. זה מה שנקרא יופי

ולא דוגמנית 40 קילו על 169 .

170 מינימום

ran refael

New member
המגזין לא מעודד בריאות חחח

מה זה נראה לך "ספורט יופי תזונה ובריאות נכונה"? חחח הם סה"כ מסקרים את האופנה, לא מכתיבים אותה אין שום דבר רע בבחורה 169 על 40 קילו כל עוד היא לא אנורקסית בולמית או סובלת ממחלות בריאותיות שנובעות מהמשקל שלה. אני מכיר מס' אנשים עם BMI נמוך מ 17, ללא בעיות בריאותיות, פשוט עם גנים של עיכול מזון מאוד מהיר הם אנשים בריאים יותר ממני וממך (גם שיכלית מסתבר) ואנשים שלדעתי נראים מעולה אני יכול רק לנחש שאת בחורה שמושפעת מאוד מתוכניות טלויזיה :)

Vintage Queen

New member
אני לא חושבת שקיים

דבר כזה בחורה שהיא 170 שוקלת 40 קילו וזה טיבעי... אולי ככה היא טוענת... אבל זה לא הגיוני וגם עם מטבוליזם מטורף זה לא יגיע למצב כזה בלי קצת עזרה מאיזה הפרעת אכילה

חן M

New member
../images/Emo45.gif

זאת הבעיה שבתחום הזה יש לא מעט אנשי מקצוע שהם מעולים במקצוע שלהם אבל עם כל הכבוד הם אינם בקיאים מספיק בנושאי בריאות ופסיכולוגיה ולכן הם לא תמיד מצליחים לקלוט מישהי עם הפרעות אכילה או בריאות . אני מסכים איתך ב-100% שבחורה ששוקלת 40 קילו והיא על 1.70 זה מצב מאוד מאוד לא תקין .

c o e x i s t

New member
נמאס כבר

מכל הכתבות על דוגמניות שאוכלות ועל דוגמניות שלא אוכלות.. אני לא מבינה מה הסיפור בכלל.. הרי בנאדם נורמלי א-ו-כ-ל ולא צריך לעשות על זה כתבה רק בגלל שבעולם האופנה אידאל היופי זה רזון.. רגע.. גם אני תוקעת המבוגרים ופיצות כל היום.. צריך לעשות על זה כתבה?! ממש מפגרות כל הכתבות והבלבולי מוח האלה.. שיתעסקו בעבודה של הדוגמנית בלא בחיים האישיים.

Tinkerbell546

New member
זה כן חשוב

מדובר על מגזין שמעודד אורח חיים בריא והם רוצים לוודא שהדוגמניות שלהם אכן בריאות.

למעלה