ברשות מיכלי...

Girly Girl

New member
ברשות מיכלי...

אבקש להודיע שפתחתי פורום בעזרתה (אני מדברת על המנהלת) וקוראים לו פורום ER אי.אר מה שלא תרצו.. כרגע אין אותו (או שאני עיוורת?!) ומי שאוהב את הסדרה שיבוא חופשי.. אה ועוד משהו מ-ה ל-ע-ז-א-ז-ל ק-ר-ה ל-פ-ו-ר-ו-ם? בפורום הזה רשום רק (
=הודעה חדשה כמו שמיכל עושה..)
היי אני חדש\ה פה! הבובות שלכם מהממות!
שירשור חדש..
תראו את הבובה המשגעת הזאת!
למה אתם לא מתיחסים אלי? ועוד כל מיני כאלה.. ואתם יודעים שזה נכון.. אני שמחה שהפורום הזה גודל וגודל אבל מרוב אנשים אני כבר לא יודעת מי זה מי.. ובכלל החדשים לא באים וקובעים זה שלי ולא אכפת לי (אקח לדוגמא את הסיפור שלי עם ה
) אחת שהייתה בזמנו חדשה החליטה שה
מהיום האייקון שלה. הסברתי לה שהוא שלי ובקיצלעך היה מריבה.. הפורום נהיה משעמם .. פעם הוא היה יותר מעניין.. אולי במקום לפרסם בובות כל הזמן תפרסמו גם אתרים לבובות (שלא בבונו\שלכם ליתר שינוי..) אבללל... מי בכלל מקשיב לי..
אל תתפסו אותי במילה, אני לא רוצה להיות הבנאדם האכזר של המקום.. אני רק מנסה להסביר! אה וכן, רשמתי את זה כי משעמם לי מוות. תודה שקראתם. ~גירלי
(!) גירל~

Mooa-Numi

New member
צודקת...

ואת לא הראשונה שאומרת לי את זה... (ענבר [ראש דשא], גל [אינפנטילית], הדס [DuDi GiRl], ודניאל [Zoey Z.] ועוד ועוד
) אבל מה אתם רוצות שאני יעשה? יעיף את החדשים? יקבע חוקים נוראים ונוקשים? לא. -טל זונה
-

Dracos Love

New member
אעיף* ../images/Emo108.gif../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif

אני לא זונה! אני קופאית רוסייה בסופרמארקט! *מכחישה*

Girly Girl

New member
חחחחחח

המ המ המ להעיף אותם לאאא... אבל גאד אני אמשוך את שערותיי בכוח מרוב האנשים שפה.. חיחי אני כבר כל היום מצב כפית וגאד כל מה שאומרים לי אני צוחקת (למרות שזה ככה כל הזמן) ורק שתדעו בלו רולזזזז ולי (הסולן) עוד יותר רולז והוא שליייייייייי . P: ~גירלי |כבשה|-הלוואי גירל~

Girly Girl

New member
אני יודעת שזה לא קשור לפורום..

מכיוון שלא רציתי לפתוח הודעה חדשה, אשרשר את ההודעה למקום אחר.. מי שראה אי אר היום (יום שלישי) ראה שקרי ה$%^$ פיטרה את מלוצ´י המסכן! אני פשוט שונאת אותה!!! סה"כ קיים יחסים באמבולנס.. ואפילו מארק אמר שזה לא שהוא היחיד שעשה את זה.. היא פיטרה אותו! יש לו ילד לפרנס! אכפת לה? לא!! הייתי חייבת לפרוק את זה איפשהו Weaver Hater, Malucci Lover

mgirl

New member
לא, לא צריך לדאוג...

לדעתי הוא יחזור לעבודה. אבל היא באמת *#$#*!! נראה לך שיהיה משהו בין קרטר לאבי? אני אומרת- קורדיי תכעס על מארק בגלל רייצ´ל, צ´ן ומלוצ´י יתחילו לצאת, וקרטר ואבי, הם בכלל מאוהבים לגמרי... (לא שהם יודעים את זה..) Anyway, כדי שמיכל (המנהלת, לא אני) לא תתעצבן, אז אני לא יכתוב יותר. אם את רוצה לדבר תכתבי לי לאיי סי קיו 125143959 או לאימייל [email protected]

Mooa-Numi

New member
ועם כבר אופטופיק-אז אחד משובח!

ראיתם חברים??? "I grew Out with Monica! If you didn´t ate fast-you didnt ate at ALL!"

Dudi GirL

New member
מיכל... (כן עצרתי רגע בפורום שלך)

כדי להודיע לך שזה היה כך: I grew up with Monica, if you didn´t eat fast you did´nd it! יאללה ביי עד לפעם הבאה שאני אכתוב הודעה של קשורה לדוליז

היא דיברה עליי...../images/Emo4.gif ../images/Emo26.gifטל../images/Emo36.gif

לשעבר Diva Star
והיא כבר לא חושבת ככה... ~אני מקווה~ בכולופן השלמנו...
יו גירל
מוסיפה לרשימה שמיכל עשתה:
אני
אבל אני בכולופן רק באתי לבקר קצת.. כי אני כבר לא כל כך באה הנה.. כי אנ כבר לא ממש בקטע של הדוליז...

Mooa-Numi

New member
את רק בקטע של הארי...

ואני אל כועסת!!! כתבתי לך המשך באיסי למה שקרה אתמול... *מתחלחלת*

למעלה