Girly Girl
New member
ברשות מיכלי...
אבקש להודיע שפתחתי פורום בעזרתה (אני מדברת על המנהלת) וקוראים לו פורום ER אי.אר מה שלא תרצו.. כרגע אין אותו (או שאני עיוורת?!) ומי שאוהב את הסדרה שיבוא חופשי.. אה ועוד משהו מ-ה ל-ע-ז-א-ז-ל ק-ר-ה ל-פ-ו-ר-ו-ם? בפורום הזה רשום רק (
=הודעה חדשה כמו שמיכל עושה..)
היי אני חדש\ה פה! הבובות שלכם מהממות!
שירשור חדש..
תראו את הבובה המשגעת הזאת!
למה אתם לא מתיחסים אלי? ועוד כל מיני כאלה.. ואתם יודעים שזה נכון.. אני שמחה שהפורום הזה גודל וגודל אבל מרוב אנשים אני כבר לא יודעת מי זה מי.. ובכלל החדשים לא באים וקובעים זה שלי ולא אכפת לי (אקח לדוגמא את הסיפור שלי עם ה
) אחת שהייתה בזמנו חדשה החליטה שה
מהיום האייקון שלה. הסברתי לה שהוא שלי ובקיצלעך היה מריבה.. הפורום נהיה משעמם .. פעם הוא היה יותר מעניין.. אולי במקום לפרסם בובות כל הזמן תפרסמו גם אתרים לבובות (שלא בבונו\שלכם ליתר שינוי..) אבללל... מי בכלל מקשיב לי..
אל תתפסו אותי במילה, אני לא רוצה להיות הבנאדם האכזר של המקום.. אני רק מנסה להסביר! אה וכן, רשמתי את זה כי משעמם לי מוות. תודה שקראתם. ~גירלי
(!) גירל~
אבקש להודיע שפתחתי פורום בעזרתה (אני מדברת על המנהלת) וקוראים לו פורום ER אי.אר מה שלא תרצו.. כרגע אין אותו (או שאני עיוורת?!) ומי שאוהב את הסדרה שיבוא חופשי.. אה ועוד משהו מ-ה ל-ע-ז-א-ז-ל ק-ר-ה ל-פ-ו-ר-ו-ם? בפורום הזה רשום רק (