ברשותה של המנהלת:

Demonisk Angel

New member
ברשותה של המנהלת:

קודם כל, ממש תודה לטורי שהסכימה להעלות את הנושא לדיון. עכשיו: רובכם, פחות או יותר, מכירים את האתר Magick, שהיה עד כה ברשותו של תומר (Wicca Sphere). עניינים כאלה ואחרים קרו, ותומר מסיבות שונות החליט לפרוש ולמכור את האתר. שלושה חברי ההנהלה של הפורום (ארבל, ירון ואני), החליטו לקנות את האתר ממנו. לכן, מהיום רשמית- הוא בבעלותנו. האתר נמחק לחלוטין. הפורום נשאר פעיל, אולם כל תוכן האתר הקודם נמחק. הסיבה היא שאנחנו רוצים לשפר את האתר, להעלות את רמת המאמרים שבו, ולדאוג שתוכן המאמרים יהיה בתיאום עם רצון הקהילה ברשת. חלק מהקהילה ברשת, זו כמובן קהילת תפוז. בסוף ההודעה הזו אני אקשר להודעה בפורום, בה אנחנו בעצם שואלים את כלל המשתמשים איזה סוג של חומר הם ירצו לראות באתר המחודש. אני מבקשת מכם להתעלם מחוות דעתכם הנוכחית על האתר הישן, ובאמת להגיב בשביל שנוכל ליצור את האתר החדש ככה שיהיה ברמה הגבוהה ביותר שנוכל להציע. מקווה לשמוע את דעתכם, -עטר.

ToryMaster

New member
../images/Emo12.gif

|חוסר מילים|

Marsha Figg

New member
מצטרפת ל-../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

הרבה ממה שלמדתי כשהייתי מתחילה זה משם... יש כמה בעיות באתר הזה- אחת היא שהרבה מאמרים מתורגמים ללא קרדיט מאתרים אחרים (שגנבו מאתרים אחרים, שגנבו מי יודע מאיפה), שנייה היא שזה לא היה מסודר לפי רמות ידע- הוראות לכניסה לטראנסים לפני הבנת מהות הכישוף ודברים כאלה. בעיה שלישית הייתה שהרבה מהמידע היה לא נכון. לדעתי כדאי לשים באתר מידע מתחומי מאגיה שונים- אגף למתחילים, עם יסודות הכשף, מאמרים שלאט לאט יתפתחו ויעברו לדברים רציניים יותר. הייתי רוצה לראות מחלקה עם מאמרים על תרבויות שונות- מידע בסיסי, ואולי גם יותר, על דרכי מאגיה שונות- וויקה, דרואידיזם וגם פחות נפוצות, ועל תרבויות פאגאניות קיימות ונכחדות- קלטים, מצרים עתיקים. הייתי רוצה לראות מאמרים שונים על פנים במאגיה לסוגיה השונים. אפשר מאמרים על טקסים מסוימים, ולא רק איך עושים אלא גם מה משמעותם. ועוד ועוד... משהו שיהי אתר מידע טוב על מאגיה בעברית, כי אין כ"כ כאלה...
רחלי

Demonisk Angel

New member
ועכשיו תשובה מעט יותר רצינית:

אנחנו מדברים על המון עבודה, בזמן שהוא יחסית לחוץ לכולנו. על-מנת שמאמר יהיה באמת מעמיק ובאמת ברמה המתאימה, זה דורש תשומת לב וזמן. אנחנו לא יכולים להתחייב על תאריך שבו האתר יוכל לפעול שוב, אבל אנחנו מבטיחים לנסות ולייעל את התהליך ככל שאפשר. בינתיים, חוות הדעת שלכם חשובה מאד כי אנחנו צריכים לדעת מהם הנושאים שמעניינים אתכם על-מנת שנוכל להתחיל לעבוד עליהם כמה שיותר מהר. -עטר.

האפור

New member
אמממ..

לדעתי באתר צריך חהיות בנוי בשלבים.. שלב ראשון למתחילים שבו יוסבר העניין בקצרה ויפנה אותם להמון קישורים ויסביר להם את הלך הרוח בעניין.. שלב שני שידבר על הזרמים.. בערך כמו עכשיו רק יותר:) שיסביר את הלך הרוח של כל זרם והרבה קישורים וכו'.. ושלב שלישי כבר יהיה פרקטיקה.. כלומר כל זרם יקבל אגף פרקטיקה.. והרבה קישוים לכל מיני מקומות וכו'.. ואז "הנספחים"...OBE, תע"ח,טארוט וכו'.. וגם יהיה נחמד אם תביאו כל מני דברים שלא במיני מיין-סטרים של עולם המאגיה והכישוף..וכמובן הרבה כישוף טקסי..:)

Demonisk Angel

New member
מילון מושגים?

וואו... אממם... ברצינות שאני לא באמת מבינה את מה שאתה אומר כאן. אם אתה יכול, תביא דוגמא לכמה מושגים שנראה לך שצריכים להיכלל ב"מילון מושגים" הזה, וכמו כן באיזה דיון הם הופיעו בפורום. -עטר.

למעלה