ברק 188

paloma blanca

New member
תכף ...

שולחת את ידי לבית השכן ומנערת אותו
יישן הבחור יישן חזק

ברק 188

New member
יה ריבודי ... זה אמת או חלמתי חלום

וביום שכזה נהדר כאשר ניקו חזר מי נעדר... הברק I not סתם כך I b m את הכול באמת... באמת סורי עד מאוד... לא הייתי פה כול היום !!! אבל לא מאוחר לברך את הברנש עם בר...המזל שקרה לו נס - גדול היה להם שם בארץ הצפון. ושזה קרה בהתחלה נראה לכולנו פה זה כמו הסוף, ולאחר כמה ימים ולילות שוב יש כבר חדשות ועולה באופק אור שרואים מנגד את החוף ומתחילים לחתור. ובמקביל מתחלים לברר... לטלפן למקורבים ובהמשך וגם לבקר ובהתחלה... ויש כי נדמה שהנה הרגע הוא קרב, ולרגע מתרחק. שומעים בתקוות איך שהלב בוכה... וגם צוחק. והנה הגיע היום שייחלנו לו...ובסיום כמו בראשית, ניקו שלנו חזר ועימו המילים היפות, וברקע איך לא... שיר ושוב נושאים עיניים להביט ...באופק הבהיר והכוכב זורח שם ונוצץ לי באורה גדולה ומיוחדת הלילה ... למרות שסוף היום, וכבר מזמן כאן ושבת המלכה כבר כאן עימנו בשמלת המלמלה הלבנה ותאמת בינינו... ידעתי והאמנתי שזה הרגע בוא יבוא, ושזה בא - מתקשה להתאושש... וקצת חושש ו... חושב ששוב, צומח לי איזה חלום במוחי ההוזה. הברק בן דוד של הרצל עושה אתחול למחשב ומייחל לאמיתות את שקראתי... ועד שזה הגולם עולה...חושב ברק...יש לך ביד קצה של ...(ש....סוד כמוסססססס) והוא עולה... ועולה באטיות שלא ראיתי וחוותי יבלות כאילו מבקש הוא היום הגולם לדרוך על היבלות נכנס מחדש לתקוות עם תקוות... ואז אתה פתאום מוצא כן..כן ניקו שלנו חזר ויש לי שמחה בלב וגם קצת עצב לא מוסבר על מה שעבר ידידי היקר חסרת לנו עד מאוד –יש לך מושג אבל עד כמה . ברוך השב הביתה אלוהים נתן את החיים במתנה שמחתני היום בשמחה רבה בליבי לראות שוב את שמך בתקוות הגדולות הלו נועדת לגדולות לפחות כאן אצלנו זה ברור ד"ש לרעייתך המקסימה שעברה עימך את המסע בריאות ושמחה וחלמה מלאה ומהירה להשת'100 " מודה אני לפניך...שנשמה נטע-תה בי "

ניקו 45

New member
מה אגיד לך 188? ../images/Emo23.gif

כל נכונים מילותיך ... כה יפה ומדויק היטבת לתאר . ומודה כן ... כן ... קיבלתי את חיי במתנה . או בשפתן של אחדות מאיתנו ... קיבלתי מועד ב' אתה יודע 188 ? קיבלנו המון מהורינו , ממורינו ורבנו , מחברינו , מהסובבים אותנו בכל מהלך החיים אבל ... מאלוהים קיבלנו את החיים ואת הדבר החשוב מכל : את זכות הבחירה . ואני ... קיבלתי מאלוהים בפעם השניה את זכות הבחירה . כך שמחוייב אני לחיים , לטוב , ולכל אשר היקום מציע לנו בטובו . (אשמח מאוד באם תפרסם כאן שוב גחלילית את אשר כתבה ממזמן אודות הנושא ) בוא ואשתף אותך ידידי היקר במסר שריגש אותי מאת אחת מחברותנו : כתבה לי חברתנו הטובה והמוכשרת שביום ששמעה אודות "מעללי" ניתקלה בטאגליינס של פורום תקוות באחד הכתבים שלי וברשותך אביא אותו כאן לפניך : מאת: ניקו 45 מחר האתמול , לא ניתן לשנות , אל המחר ניתן לקוות . האתמול זה יום שעבר , המחר הוא יום שבמעבר , אל היום שמעבר למחר . על המחר ניתן להשפיע , ברגע שאלינו יגיע , אם נדע מבעוד מועד , רצוננו ליום שיועד . זו חוכמה לא קטנה , לשם כך זקוקים לבינה , על מנת שמחרותיים , יהיה נפלא שבעתיים , בלהבטיח כולנו יודעים , זאת הרי כולם שומעים , לכן עשו שיהיה טוב , ואין כל פסול בלכתוב , הן למילים יש עוצמה , כשנכתבות בחוכמה , מילים יכולות לשנות , גם למנוע מלחמות , מילים יכולות להיטיב , ולעיתים גם להכאיב . לכן אהובי וידידי , כיתבו עד בלי די . שהמחר יהיה נהדר , מלא יופי טוב והדר . ערב טוב ומהנה לך ידידי היקר באדם

?

מה כתבתי? מי זוכר? לא זוכרת מה לבשתי בבוקר או אכלתי בצהריים אז אתה רוצה שאזכור מה כתבתי לפני מיליון שנים? האם אתה מתכוון להחלפות?? רק תגיד מייד מביאה את הסיפור והקטע שהבאת לכאן נהדר
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
זוהרת ../images/Emo215.gif../images/Emo41.gif

נדמה לי שקראת לו .... השליח והזיכרון שלך לעת בגרותך לא ממש משהו

צילוש43

New member
כמה יפה כתבת ניקו../images/Emo13.gif

גם מהרהורי ליבך וגם מהעבר. וכמה טוב שיש לנו כאן בבית החם הזה מלאי של ידידי נפש שלנו תמיד באים להזכיר את מה ששכחנו משכבר
גם נהנתי שוב לקרוא את התובנות מאז ועד היום. ואן אכן...מילים יש להן כח עוצמתי ורב. לכן כמה טוב... שאותן מילים שנכתבות במלוא הלב חוזרות... נוטעות בנו את כל הטוב. לימים נוספים של אור ואורה ומלאי של תובנה. מילים מילים שזורות עוטפות הן במלאי של חריזה נעטפות הן במלוא הנשימה. לך ידידי...
כותבת שוב במלאי של תקווה כי לך ניתנה שוב במלוא אהבה את החיים על פני האדמה. ואנו כאן במלוא הלב גם אומר בשם אחרים ידידנו משכבר הימים אותך מחבקים שאותך אנו אוהבים במלוא היופי ההדר ששוכנים אי שם בפנים ב ת ו כ ך.
אוףףףףף נשפכתי כי כך יצא לי מההיפנוכו לך להגיד
ליל חלומות מלאי פז

ניקו 45

New member
כמה יפות ונכונות מילותייך../images/Emo141.gifצילוש

ולך מודה ... ובמילה אישית ... תבורכי אשה כי צילך הרחב המצל והטוב פרש עלי את טובו . אז בואי ונמשיך עם משפט המחץ שלך : על פני האדמה על פני האדמה ביצוע: שלום חנוך מילים ולחן: שלום חנוך הצמח הוא הזרע הוא הצמח שצומח עם הזמן והאדם הוא ילד הוא אדם מתפתח עם הזמן הארץ היא הבית שבארץ שבנית עם הזמן הנצח בוא הרגע הוא הנצח שהספקת עם הזמן ותגיד ‟ זמן, והזמן עובר אם זה כאן או במקום אחר ועוד עלה, עוד עלה נושר על פני האדמה השיר הוא המלה, היא השיר שלא פסקת עם הזמן האהבה היא פלא אהבה שגילית עם הזמן אנחנו זה הקשר זה אנחנו שהלכנו עם הזמן הילדים הם גשר אל עצמנו שנתן לנו הזמן ותגיד ‟ זמן, והזמן עובר... על פני האדמה כמו עשב בר כחול אשר על שפת הים, כשורשים בהר בתוך הנשמה, בחלומות בהבנה האיומה, במוות הקצר

הלוווו איפה האיש?../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שמישהו יעיר את האיש יש לנו כאן היום חגיגה גדולה והוא ישן גרררר פלומקלההה בבקשה לצאת מהבית ולחבוט קלות בדלת
רק טוב!!!

צילוש43

New member
לאחר שמיעה ברקי...../images/Emo13.gif

של שיר כזה... אפילו אני לא אתן לה לחבוט בך
רק באים...משום מה...וכי למה? אותן תמונות לא הגיעו לי למייל
טוב טוב...נגמר לו מחצית הליל... לצליל המנגינה, הולכת לעצום עיניים בחיוך אחד או שניים
חלומות פז

למעלה