מה אגיד לך 188? ../images/Emo23.gif
כל נכונים מילותיך ... כה יפה ומדויק היטבת לתאר . ומודה כן ... כן ... קיבלתי את חיי במתנה . או בשפתן של אחדות מאיתנו ... קיבלתי מועד ב' אתה יודע 188 ? קיבלנו המון מהורינו , ממורינו ורבנו , מחברינו , מהסובבים אותנו בכל מהלך החיים אבל ... מאלוהים קיבלנו את החיים ואת הדבר החשוב מכל : את זכות הבחירה . ואני ... קיבלתי מאלוהים בפעם השניה את זכות הבחירה . כך שמחוייב אני לחיים , לטוב , ולכל אשר היקום מציע לנו בטובו . (אשמח מאוד באם תפרסם כאן שוב גחלילית את אשר כתבה ממזמן אודות הנושא ) בוא ואשתף אותך ידידי היקר במסר שריגש אותי מאת אחת מחברותנו : כתבה לי חברתנו הטובה והמוכשרת שביום ששמעה אודות "מעללי" ניתקלה בטאגליינס של פורום תקוות באחד הכתבים שלי וברשותך אביא אותו כאן לפניך : מאת: ניקו 45 מחר האתמול , לא ניתן לשנות , אל המחר ניתן לקוות . האתמול זה יום שעבר , המחר הוא יום שבמעבר , אל היום שמעבר למחר . על המחר ניתן להשפיע , ברגע שאלינו יגיע , אם נדע מבעוד מועד , רצוננו ליום שיועד . זו חוכמה לא קטנה , לשם כך זקוקים לבינה , על מנת שמחרותיים , יהיה נפלא שבעתיים , בלהבטיח כולנו יודעים , זאת הרי כולם שומעים , לכן עשו שיהיה טוב , ואין כל פסול בלכתוב , הן למילים יש עוצמה , כשנכתבות בחוכמה , מילים יכולות לשנות , גם למנוע מלחמות , מילים יכולות להיטיב , ולעיתים גם להכאיב . לכן אהובי וידידי , כיתבו עד בלי די . שהמחר יהיה נהדר , מלא יופי טוב והדר . ערב טוב ומהנה לך ידידי היקר באדם