ברק גאון!

ברק גאון!

אין לי ספק כי ברק הוא גאון. הוא לא נגרר אחרי כל המצווחים המסיתים והמדיחים, הוא פשוט אוטם אוזניו משמוע את כל בליל הדעות, יש לו דרך והוא דבק בה בצורה מעוררת הערצה. הוא מנהיג ולא מונהג, הוא קובע ולא נגרר. אפילו אלה שלחצו על פעולה כעת מגלים את החוכמה שבאיפוקו. עראפת מתנהג בשיטת הקבצן הנכה. חושף את פצעיו לעין כל, שורט את עצמו (ועמו), ואחכ בוכה בדמעות שליש, הוא בונה על כוח המסכנות ורחמי העולם. כמה שיותר נפגע באנשיו ובעמו, כך יקבל יותר תמיכה ואז ילחצו על ישראל, ולא יהיה לנו נעים וניאלץ לוותר עוד... אנחנו לא צריכים ליפול למלכודת הזאת ולא להיגרר למשחק הדמים המכוער והעלוב הזה. הממשלה פעלה עד כה בצורה נפלאה. להגן- כן, לתקוף - לא!!!

amor

New member
חנית כהה

אני מסכים עם תיאורו של עראפאת אבל סלחי לי אם אומר שתיאורו של ברק מתאים יותר לאוטיסט ולא למבריק. לא ברור לי על מה הגן ברק?! על הר הבית? או אולי על קבר יוסף? או על חיילינו בגבול הלבנון? הערצה היא דבר טוב , הערצה עוורת -היא תופעה מסוכנת .

amor

New member
חנית כהה

אני מסכים עם תיאורו של עראפאת אבל סלחי לי אם אומר שתיאורו של ברק מתאים יותר לאוטיסט ולא למבריק. לא ברור לי על מה הגן ברק?! על הר הבית? או אולי על קבר יוסף? או על חיילינו בגבול הלבנון? הערצה היא דבר טוב , הערצה עוורת -היא תופעה מסוכנת .

הראל

New member
מרוב גאונות הוא נגרר לשטויות

ברק נגרר אחרי יועצי אחיתופל מהשמאל הקיצוני. ברק מנסה להפוך את המדינה ממדינה יהודית למדינה שונה לחלוטין. ברק לא למד הפעם את הלקח ולכן כולנו נסבול בפעם הבאה בצורה קשה יותר. מעניין, האם תאמרי כי גם רבין היה כל כך חכם, גם עכשיו אחרי שלמדנו כולנו איזה שטות הוא עשה ? אבל כנראה שהשמאל תמיד יצדיק כל איוולת בתנאי שראשיו מבצעים אותה. שהרי אם היה ראש ממשלה מהימין, כיכר מלכי רבין כבר היתה מלאה בהמון גועש המצווח ``רוצח`` ....

טעות!!! ברק הוא זה ששורט את עצמו

שלשה חטופים שכנראה נהרגו. חיילים ואזרחים הרוגים. עשרות חיילים ואזרחים פצועים. עשרות משפחות שנאלצו לעזוב את בתיהם. מדינה שלמה בפאניקה. דעת הקהל העולמית נגד ישראל. שם גרוע שיצא לצהל שלנו. ואני בטוח שיש עוד ועוד... אז תגידי לי את 100 הרוגים פלשתינאים מול יהודי פצוע אחד שווה לנו? בטוח שלא.

איך הוא גאון ולא התפטר

חנית, הגיע הזמן שנתחיל להבין שכל יום מחדש קורס כושר ההרתעה שלנו. אותו כושר שנבנה במבצע קדש ולאחריו בהקמת הכור, מלחמת ששת הימים ולבסוף מלחמת יום כיפור שגם לאחר שהופתענו הצלחנו מבחינה צבאית לנצח את המלחמה. מדינה חזקה בנויה על נשק חדיש וכוח רצון את השני אין לנו היום ודבר זה פוגע בנו. מלבנון ברחנו ולא יצאנו, מקבר יוסף ברחנו, מהר הבית ברחנו ובעצם מכל מקום שכרגע קשה לנו אנחנו בורחים. כדי שנבין שהנשק הצבאי שעומד לרשותנו כיום לא מספיק ללחימה ולא מונע מלחמה וזאת מפני שיש לנו ראש ממשלה ``גאון`` שתמיד מאיים וקובע דד ליינים שלעולם אינו עומד בהם. קבר יוסף לא מעניין אותי ובלבנון לא היינו צריכים להיות מזמן ואפילו הר הבית לא מרטיט אותי במיוחד אך כדי שנבין שהצד השני נלחם על סמלים וברגע שהוא רואה שהוא מסלק אותנו ממקומות ``חשובים`` זה מהווה לו דלק וכלי תעמולתי לעוד אלימות. ברק בשנה האחרונה פגע בכושר ההרתעה שלנו בצורה קשה וכולי תקווה שלא נצטרך להשיב אותו בסיבוב דמים נוסף. ערפאת הזכיר לנו שוב שאנחנו חיים במזרח התיכון. הפגיעה של ברק היא לא דבר שאפשר לראות אותו אך לצערי הרבה משפחות שכולות בשתי הצדדים מרגישות אותו. ולכן אילו ברק היה גאון הוא היה מבין שעליו להתפטר מיד גמר חתימה טובה

אתה לא חייב לזלזל

קבר יוסף צריך לעניין אותך והר הבית צריך להרטיט אותך זה היסוד של עמנו תבינו את זה אלה המקומות החשובים באמת . לא תל אביב גם תל אביב חוץ מזה הכל היה נכון ישר כח

למעלה