ברקי עזב!!!!

../images/Emo26.gif

אני לא מתה עליה, אבל גם לא עד כדי כך שונאת אותם, וגמאני לא הייתי שמה את הסוס/ה שלי שמה, אבל לפחות הם לא מתעללים
זה לא עדיף אל לתקוע את הסוס במקום שמתעללים בו?! חוות דובי זו חווה לוולטאז' בעיקר! או שיש מצב שאנחנו לא מדברות על אותה חווה
כי יש שתיים שקוראים להן דובי!!!

Vintage Queen

New member
דובי הוא סוחר סוסים

ואנחנו מדברות על אותה חווה והיא ממש לא חווה לוולטאג' בעיקר! זאת חווה שהסוסים שעוברים בה מוציאים טיולים עד שמוצאים להם קונים... התנאים שלהם ממש לא משהו והאנשים מגעילים שונאת הכל שם! הם לא מברישים סוסים לפני איכוף!!!

אוקיי אז לא נראה לי אנחנו מדברות..

אל אותה אחת, כי החווה שאני מכירה היא חווה של וולטאז' ולפעמים קופצים! אבל איכשהוא הכל קשור לוולטאז'.

Vintage Queen

New member
הם עושים שם וולטאג'

ויש שם קפיצות אבל אפחד לא מבין שם בקפיצות כמו שצריך! ואני יודעת על איזה חווה את מדברת! ואני מכירה אותה טוב קנינו משם הרבה סוסים.... הייתי שם הרבה רכבתי שם כמה וכמה פעמים ושוב... שונאת ללכת לשם!

Vintage Queen

New member
אויש למה?!?!?!?!

למה מכרו אותו? ולמה לדובי!? מקווה שיימצא בית טוב......

שהוא הגיע לחווה בחופש הגדול

של לפני שלוש שנים בערך.. אניי ועדי רצינו לקנות אותו ביחד.. אבל יהודה לא רצה למכור לנו אותו... והוא קפץ פצצה הוא יכל לעשות מסלול של 1.10 אבל לא יותר מזה בכל מקרה הוא סוס חמוווווד וממש אהבנו אותו...

RoNy S

New member
הוא לא הגיע לפני שלוש שנים...

אני ראיתי אותו שחזרתי מיוקנעם מהקורס בעמק זוהר... אז הוא הגיע לפני שנה וחצי בערך.....כי שנה לפני זה לא הייתי בקורס....

פפפ זה היה לפני שנתיים וחצי

אולי קצת פחות.. זה היה בחופש הגדול בחודש אוגוסט אני יכולה למצוא אולי תשנה כי יש לי את מה שיהודה אמר לאבא שלי בקשר לברק וזה מודפס והכול אני בהזדמנות יסתכל...

RoNy S

New member
לא...זה היה לפני שנה וחצי

אני לא הייתי בקורס של עמק זהר לפני שנתיים וחצי והביאו אותו בזמן שהייתי בקורס!! ראיתי אותו ואת סימבה אחרי שחזרתי

למעלה