ברקודה וסרגוסים..

fishy2012

New member
ברקודה וסרגוסים..

בוקר טוב לכולם הבטחתי הרבה דוחות אני אנסה לקיים טוב אחרי כמה ימים שלא הלכתי יצא לי ללכת לדוג .הגעתי בבוקר לים בזריחה אחרי שם את הדמוי המנצח שלי של strike pro דמוי מעולה לברקודות גומברים לברקים EG-145 שנקנה פעם נוספת http://www.gofishing.co.il/sg_product~35315~7~34.htm טוב אז הגעתי בזריחה שמתי את הדמוי המצליח והתחלתי לדוג אחרי בערך 10 זריקות תקיפה מהירה בלע את הדמוי יפה ככה שאין לי אפשרות לברוח הוא לוקח טיפה חוט אבל לא יותר מדי אחרי שתי דקות מלחמה מביא את הדג אלי מנסה לתפוס אותו אבל הדג משוגע זז כמו מטורף אבל בסוף משתלט אליו וייאלה לתיק מנסה לדוג לתפוס עוד משהו לא היה כלום חוץ מאיזה כמה סרגוסים קטנים עם הדמוי סטרייק פרו EG-073 שחזרו לים אבל יש דג אז היה יום טוב טוב אני מקוווה לעוד הרבה דוחות בהמשך ..

ישי66

New member
ברקודה

דג יפיפה !!1 תן קצת יותר פרטים איזה חוף ,מצב הים נכנסו ברקודות לגיזרה ???

fishy2012

New member
ברקודה-1

תודה מצב הים היה ים עובד עם גלים עד מטר מטר וחצי ואני מצטער לגביי המקום אני יכול להגיד רק מרכז חוץ מזה נשאר בסוד ותמיד יש ברוקדות מוציאים אותם פה ושם ... אני מוסיף תמונה של הסרגוס ששוחרר

shragam

New member
תפיסות נחמדות
בתאבון

Pantera66

New member
תפיסות נחמדות תפיסות לא נחמדות

לדעתי זה שטויות במיץ עגבניות הבנאדם לא תופס כלום ומהתיאור שלו יודעים שהוא מזייף וזייפן גדול, כל הדוחות האלה הם במטרה והיא פרסומת סמויה לאתר שהוא מפרסם כל פעם מחדש. אדוני עם כל הכבוד יש הרבה דרכים מכובדות לעשות זאת ....אבל איך שאתה עושה זה בצורה מגעילה!!!

fishy2012

New member
אני לא חושב

מצטער להגיד לך ואבל כן אני תפסתי את זה ואם אתה רוצה אני לא יפרסם את האתר רציתי לשתף ואם לא בא לך סבבה אז אני לא חייב לפרסם פה ובסך הכל 2 דוחות פרסמתי וגם עניתי לאנשים ששאלו שאלות בלי קשר למה שאתה אומר אז סבבה אם לא רוצים אני לא אכתוב יותר תהנננההה לך

fishy2012

New member
בקשר לגלים

עכשיו חזרתי מהים גלים די גבוהים מטר מטר וחצי ...

danyyrs

New member
תפרסם דוחות דייג ככל העולה על רוחך

ציון יבואן מסויים בדוחות, עושה לאותו יבואן שרות דוב, מייצר אנטגוניזם, חוסר אמינות וזילזול.

למעלה