מטוס אחר של חברת Transaviaברצלונה!
כמו שהבטחתי הנה התמונות שצילמתי מברצלונה... בתמונה : המטוס של חברת AirEurope שהביא אותנו לברצלונה
אוטובוס של man בברצלונהברצלונה!
כמו שהבטחתי הנה התמונות שצילמתי מברצלונה... בתמונה : המטוס של חברת AirEurope שהביא אותנו לברצלונה
איזה סוג זה של מאן?אוטובוס של man בברצלונה
משום מה התמונה הזאתי שקלה הרבה יותר מהקודמות אז נאלצתי להוריד את האיכות שלה...
האוטובוסים בצבע צהוב לבן הםאיזה סוג זה של מאן?
הרכבת התחתיתברצלונה!
אוטובוסי תירות ליד המוזיאון של דאליברצלונה!
הרכבל שעולה למונסראטברצלונה!
הקרונית מטפסת על ההר...ברצלונה!
עוד אוטובוסים בברצלונה...ברצלונה!
התמונה יצאה זוועהעוד אוטובוסים בברצלונה...
אם תרשה לי, אני חושב שעכשיו התמונההתמונה יצאה זוועה
אני ינסה להעלות אותה מאוחר יותר
וכמובן...אם תרשה לי, אני חושב שעכשיו התמונה
הזאת בכלל לא נראית זוועה, והיא נראית אפילו משובחת !
תודהוכמובן...
שצריך להגדיל את התמונה כדי לחוש בהבדל... וחוץ מזה, תודה על כל התמונות שהעלית וברוך שובך לארצנו.
לדעתי זה בכלל שני אוטובוסים -אם תרשה לי, אני חושב שעכשיו התמונה
הזאת בכלל לא נראית זוועה, והיא נראית אפילו משובחת !
אני סבור כמוך שמדובר בשני אוטובוסיםלדעתי זה בכלל שני אוטובוסים -
הראשון הוא מפרקית, והשני נמצא במרווח משהו מאחוריו ולכן זה נראה כמו אקורדיון שני.
אז לאאני סבור כמוך שמדובר בשני אוטובוסים
צמודים, שבגלל זווית התמונה הם נראים כמו אחד.
ואם חשבתם שזה מוזראז לא
בדקתי קצת ברשת ומסתבר שאין פה שום אשליה אופטית.... הדבר הזה נקרא במקומות מסויימים טריפל ובמקומות מסויימים נקרא BI אבל בגדול.... אוטובוס עם שני אקורדיונים, אורך כולל של כמעט 25 מטרים.....תהנו.
נראה לי שזה אוטובוס דו-מפרקי ביןואם חשבתם שזה מוזר![]()
קבלו את זה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.