ברצלונה!

• פותח הנושא curi
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

אורי404

New member
שימו ../images/Emo23.gifלאוטובוס הארוך מאחורה.

עוד אוטובוסים בברצלונה...
שימו
לאוטובוס הארוך מאחורה.

אההההה סליחה

זה כמובן אוטובוס תלת-מפרקי.
אההההה סליחה
אם יורשה לי - ויורשה לי - לפי התיאוריה שלך האוטובוס הוא בכלל עם ארבעה מפרקים (הרי אוטובוס עם אקורדיון אחד הוא בשבילך דו מפרקי, כלומר בכל אקורדיון יש שני מפרקים. מכאן נובע שבאוטובוס עם שני אקורדיונים יש ארבעה מפרקים.)

נכון מאוד ! הטעות היא רק שלי ! 4

אההההה סליחה
אם יורשה לי - ויורשה לי - לפי התיאוריה שלך האוטובוס הוא בכלל עם ארבעה מפרקים (הרי אוטובוס עם אקורדיון אחד הוא בשבילך דו מפרקי, כלומר בכל אקורדיון יש שני מפרקים. מכאן נובע שבאוטובוס עם שני אקורדיונים יש ארבעה מפרקים.)
נכון מאוד ! הטעות היא רק שלי ! 4
מפרקי הוא האוטובוס שלעיל.

curi

New member
ולסיום : שתי תמונות של מוניות

ברצלונה!
כמו שהבטחתי הנה התמונות שצילמתי מברצלונה... בתמונה : המטוס של חברת AirEurope שהביא אותנו לברצלונה

אוהד11

New member
מנסיעה בחבל קטלוניה ראיתי כי

מנסיעה בחבל קטלוניה ראיתי כי
המוניות הללו בצבע צהוב - שחור עם פרטי הרכב עליהן הן יחודיות רק לעיר ברצלונה. בערים אחרות באותה פרובינציה המוניות הן לבנות עם פס אדום אלכסוני. מצפיה בטלויזיה הספרדית ראיתי שגם במדריד המוניות הן לבנות עם פס אדום אלכסוני.

curi

New member
תמונה אחרונה -קצת מוניות בשדה תעופה

ברצלונה!
כמו שהבטחתי הנה התמונות שצילמתי מברצלונה... בתמונה : המטוס של חברת AirEurope שהביא אותנו לברצלונה
תמונה אחרונה -קצת מוניות בשדה תעופה
מקווה שנהנתם מהשירשור

אוהד11

New member
התמונות היפות הללו מזכירות לי את

תמונות יפות מאוד.
ברצלונה שראיתי לפני שמונה חודשים. כל מי שלא היה שם - מומלץ בכל לב לנסוע ולבקר ולחרוש את העיר הנהדרת הזו בכל דרך - ברגל, באוטובוס, במונית ובתחתית.

אוהד11

New member
באוטובוסים של ברצלונה יש דגמים

ברצלונה שראיתי לפני שמונה חודשים. כל מי שלא היה שם - מומלץ בכל לב לנסוע ולבקר ולחרוש את העיר הנהדרת הזו בכל דרך - ברגל, באוטובוס, במונית ובתחתית.
באוטובוסים של ברצלונה יש דגמים
עם שתי דלתות ועם שלוש דלתות אך ללא כרטיסן. כמו כן יש מספר לא גדול של דו-מפרקיים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה