ברצוני לקטר!

bduya

New member
ברצוני לקטר!

למה השבת לא מגיעה כבר ??! ושניקו.. כמה שאני מתה עליך, די לדבר ברמזים..! את יודעת, יש לי סבלנות והכל, אבל, אמממ.. נו ?!

shanikoo

New member
אע?!

וואלה,אחותי,לא הבנתי מה רצית ממני בהודעה הזותי.. אם בא לך להבין יותר, אולי פשוט תרימי אלי צלצול, אני אסביר לך

bduya

New member
עא עא עא

ככה את סוחטת אותי? מממ.. נו טוב, זכית!

SnoopyS*GirL

New member
אה... הבנתי הכל...

זה מה שאני צריכה לעשות בשביל לזכות ב
מבדויה??.. טוב לדעת...

bduya

New member
אמממממ

תראי.. צ´מעי.. את.. את.. פשוט צריכה לבקש יפה! שניקו סתם אחות שלי אז יש לה דרך ארוכה לעבור כדי להשיג אותי! (את יודעת, אנחנו עדין בכסח מי האחות הבכורה)

SnoopyS*GirL

New member
פשוט תגידי לה..ש...

נה נה נה נה נה!!! יא... געגעתוש... מתי עושים מסיבת פיג´מות עוד פעם?

shanikoo

New member
כיין!!!!!

אני רוצה מסיבת פיג´מות! היה כל כך כיף! נ!נ!נ!נ! חחחחחחחחחחח "עלק עלק" יווווו,בואו עוד פעם!! אני מתגעגעת אל שתיכן,בטירוף!!
מתה עליכן בננות!

SnoopyS*GirL

New member
*רגע של נוסטלגיה*

שניקו וסנופה משחקות להן "אתה חושב שאתה חכם" וסנופה קורעת את שניקו בהנאה רבה, כשלפתע נשמעות צרחות מכיוון המטבח: "אייההההההה" ושומעים קנקן עם לוגו של קוקה קולה מתנפץ. בעצם זה היה קודם... טוב נו, מי מתייחס לפרטים טכניים anyway? חחחחח שנייה, אני אסיים לצחוק. חחחח טוב חזרתי. חחחחחחחחחח "וווווואההההההההההההה, יש לי זכוכיות ברגלייםםםםםםםםם וווואאאאהההההההההה" חחחחח סתם. סליחה בדויה. את יודעת שזה מאהבה נכון? אז זה מאהבה!!!
וואי... בא לי רעיון גאוני. אני אתרום את הבית, אתן תתרמו את האוכל. הולך?

bduya

New member
בעעע עליק !!

אני פשוט לא מאמינה..!! את רעההההההה..!!! כן כן.. ובעודי נשכבת על הריצפה מתפתלת מכאבים, מה נותר לכם לעשות ?! לצחוק עליי !!! ממש רעים.. כן.. כולכם !!!!! אני פשוט לא מאמינה שהעלית את זה..!! רעה..!!! ממש ממש רעה..!! אה וצוש, עכשיו אתה מבין למה בכיתי לך על האירוח ??? במקום לעזור לי הם צחקו עליי!!! לא, סליחה. יותר מזה.. מה היה חשוב להם מכל העסק??? ההה ברור.. זה היה קנקן של "קוקה-קולה" .. בעעעעעעעעעעעעע !!!!!!! שניה, (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) אבל בעעע !!!

bduya

New member
חחחחחחחחחחחח

די, אני לא יכולה איתכם היום.. די!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואלה, חופשי אנחנו חייבות לעשות את זה עוד פעם.. "נה נה נה נה נה !!" (ואז שואלים עוד מי הבכורה מבין שתינו..) D-: חחחח D-:

SnoopyS*GirL

New member
אל תהיי ../images/Emo7.gif ../images/Emo70.gif

תהיי כזו...
ותחזירי לשניקו... נה נה נה נה נה!!!!!!!! >סנופה לוקחת צד במריבה<

למעלה