ברנשבוע

L i l A L o

New member
אוי, באמת שאת לא רוצה ל דעת מה מזג

האוויר באילת. למרות שאת הלחות פחות מרגישים. ואם אתה רוב הזמן בתוך המים או במקומות ממוזגים/מוצלים זה לא כל כך נורא. והיה מאוד כיף~

L i l A L o

New member
טוב, אז הנה קצת שאלות.

מה שלומך? מתי קמת היום? את אוהבת לישון הרבה או מעט? לדעתך שינה זה בזבוז זמן או דבר הכרחי וקדוש? את זוכרת חלומות? קרה לך פעם שהתעוררת באמצע חלום/סיוט/ווטאבר? טוב, חלאס שאלות שינה. מה המזג אוויר היום? איך קוראים לחלק הזה בגוף של מאחורי הברך[את הולכת להיות רופאה, את צריכה לדעת!]? האם שוקו של ארומה זה דבר ממסטל? ומיץ גויאבות? מה את עושה אם יש הפסקת חשמל? ואם האור לא נדלק? נכון שפדופיליה זה רע? וסוכריות של מסט זה דבר מצוין? מה היית חושבת על אנשים שהיו באים אלייך עם תחפושת של ליצן [ לא בפורים] ואומרים לך :"אנחנו עכשיו ננגן על אקורדיון ואת תביאי לנו כסף" ומה היית עושה? טוב, זהו להפעם. תהני

Nimst

New member
טוב, אז הנה קצת תשובות.

מה שלומך? מצויין
מתי קמת היום? 5 בבוקר.
את אוהבת לישון הרבה או מעט? אני לא אוהבת לישון, אבל אני גם לא אוהבת לקום.
לדעתך שינה זה בזבוז זמן או דבר הכרחי וקדוש? בזבוז זמן
את זוכרת חלומות? לפעמים. לצערי.
קרה לך פעם שהתעוררת באמצע חלום/סיוט/ווטאבר? כמובן
טוב, חלאס שאלות שינה. יאללה
מה המזג אוויר היום? חם ולח (
)
איך קוראים לחלק הזה בגוף של מאחורי הברך[את הולכת להיות רופאה, את צריכה לדעת!]? דברי איתי עוד 7 שנים?..
האם שוקו של ארומה זה דבר ממסטל? אני לא אוהבת שוקו.
ומיץ גויאבות? של ארומה, או באופן כללי?
מה את עושה אם יש הפסקת חשמל? מדליקה נרות, הכי כיף.
ואם האור לא נדלק? אז.. מדליקה נרות, הכי כיף.
נכון שפדופיליה זה רע? מן הסתם.
וסוכריות של מסט זה דבר מצוין? לגמרי.
מה היית חושבת על אנשים שהיו באים אלייך עם תחפושת של ליצן [ לא בפורים] ואומרים לך :"אנחנו עכשיו ננגן על אקורדיון ואת תביאי לנו כסף" ומה היית עושה? הייתי נותנת להם כסף, רק על האסרטיביות.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

noa131

New member
גמאני חזרתי אתמול מאילת...=]]

טוב.. אז שאלות..! ממ.. 1. שחור או לבן? 2. אדום או כחול? 3. חופש או עבודה? 4. בצפר או עבודה? 5. אילת או ת"א? 6. צניחה חופשית או סקי? 7. חבר או ידיד? 8. משעמם לך? 9. איזה סוג מוזיקה את אוהבת? 10. להקה\זמר אהובים? 11. צבע אהוב? 12. אם היית יכולה לקחת משהו\מישהו 1 לאי בודד.. מה הית לוקחת? 13. נגמרו לי השאלות המפגרות... אז... זהו...חיחי

Nimst

New member
לה לי לו

1. שחור או לבן? נורא תלוי. 2. אדום או כחול? כחול. 3. חופש או עבודה? כמובן שחופש. 4. בצפר או עבודה? כבר לא רלוונטי לגביי, אבל אם כבר אז ביצפר. 5. אילת או ת"א? ת"א תמיד ולנצח. 6. צניחה חופשית או סקי? צניחה חופשית
7. חבר או ידיד? תלוי מי? 8. משעמם לך? לא, יש לי המון מה לעשות ופחות מדי זמן וכוח. 9. איזה סוג מוזיקה את אוהבת? ר' כמה הודעות למעלה. 10. להקה\זמר אהובים? פינק פלויד 11. צבע אהוב? כחול 12. אם היית יכולה לקחת משהו\מישהו 1 לאי בודד.. מה הית לוקחת?
13. נגמרו לי השאלות המפגרות... אז... זהו...חיחי P-: הודגש באמצעות מדגישומטיק

נגנב מפורום סקרים ושאלונים../images/Emo9.gif

ואמממ... אפשר בקשה להיות אחרייך
שאלון ה-א' ב'
אלרגית למשהו
: בת כמה
: גמני (תשלימי...): דקרת או חתכת את עצמך
: המילה שאמרת הכי הרבה היום
: ורדית הפרה או שוקי והפיצפונים
: זהב או כסף
: חבר יש
: טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי
: יודעת מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה
: כסף או אהבה
: לבוש ספורטיבי או גנדרני
: מה הדבר הכי מביך שקרה לך
: נקשרת לחפצים
: סגריות או סמים
: עצמות שבורות היו
: פוחדת מחרקים או מגבהים
: צרפתית, בלי לשון או בלחי
: קקה או קאקי
: ראית מישהו מפורסם במציאות
: שתית אלכוהול
: תסיימי את המשפט:

Nimst

New member
יש תור חדש, כרגע את שלישית:)

אלרגית למשהו: אני אלרגית להכל, פחות או יותר. בת כמה: 19 גמני (תשלימי...): יודעת מי זה רנד. דקרת או חתכת את עצמך: לא המילה שאמרת הכי הרבה היום: "הלו?" ורדית הפרה או שוקי והפיצפונים:
זהב או כסף: תלוי חבר יש: לא טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי: טוויטי וסילבסטר
יודעת מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה: בטח שיודעת כסף או אהבה: אהבה, מן הסתם. לבוש ספורטיבי או גנדרני: משהו באמצע מה הדבר הכי מביך שקרה לך: אני צריכה לחשוב על זה. נקשרת לחפצים: כמובן הדגש|סגריות או סמים: לא, תודה עצמות שבורות היו: עדיין לא פוחדת מחרקים או מגבהים: חרקים
צרפתית, בלי לשון או בלחי: תלוי עם מי. קקה או קאקי: קאקי?.. ראית מישהו מפורסם במציאות: בישראל? מי לא ראה? שתית אלכוהול: כן תסיימי את המשפט: (איזה משפט?) היה טוב וטוב שהיה?

למעלה