ברנשבוע

Nimst

New member
ברנשבוע ../images/Emo150.gif

והפעם אני, כי נגמרה הרשימה

®NuLy®

New member
שאלות שאלות

את מי הכי אוהבת ממש"ה?
מה אוהבת לשמוע?
באיזה עוד פורומים את?
לאיזה כיתה עולה?
נכון שאת לא רוצה שהחופש יגמר?
מה התוכנית האהובה עלייך? אמממ זהו
רק היתעוררתי אני אשאל אחר כך עוד

Nimst

New member
תשובות תשובות

את מי הכי אוהבת ממש"ה? הייד
מה אוהבת לשמוע? כלמיני. פינק פלויד, דורז, דיוויד בואי, רדיוהד, סווייד, פאלפ, אש, קווין.. זה לא ייגמר. בקיצור, יש הרבה
באיזה עוד פורומים את? אלה שבחתימה שלי, ולומדים בחו"ל.
לאיזה כיתה עולה? עולה לשנה א' רפואה באונ' תל אביב
נכון שאת לא רוצה שהחופש יגמר? אני בחופש כבר שנה. הגיע הזמן שייגמר.
מה התוכנית האהובה עלייך? חוק וסדר, הבית הלבן ומש"ה. מפתיע, לא? הא, ובנות גילמור
הודגש באמצעות מדגישומטיק

I lOvE cAkE

New member
אם את - אז את!

אז ככה: *למה לא היית בפורום לפני שניהלת אותו? *מה את הולכת לעשות בצבא? *תני הגדרה לעולם מושלם? *אם היית יכולה לפגוש אחד מהשחקנים (כמובן משנות השבעים!) ולנהל איתו שיחה מעניינת על החיים - אם מה היית רוצה להיפגש? *אם יכולת לבחור מה לקבל לחייך במה היית בוחרת - עושר או אושר? *מה יותר חצוף להפליץ או לתקוע גראפס לדעתך? *למי את חושבת שאת הכי דומה בסדרה? *מה את מעדיפה סדרות אמריקאיות או ישראליות - למה? *נקרע הקונדום? *שכחת גלולות? *פוסטינור2 - גלולות היום שאחרי. *סתם... העתקתי את הבאנר שנפתח לי... אני שונאת אותם! זה האלו שעוקבים אחריך כשאתה מוריד את המסך למעלה או למטה - מעצבן ביותר! *את רואה את עצמך כמישהי שמשקיעה בלבוש שלה? או שמתארגנת תוך 5 דק...? זהו נגמרה לי המוזה! משעמם לי רצח בחופש.. אז יום נעים ביי ביי

Nimst

New member
אם אני - אז אני!

למה לא היית בפורום לפני שניהלת אותו? לא חשבתי לבדוק אם יש לסדרה פורום. ואז ראיתי שמחפשים מנהלת, אז הצעתי את עצמי.
מה את הולכת לעשות בצבא? לא גייסו אותי לצבא, יש לי צליאק.
תני הגדרה לעולם מושלם? וואו. זו שאלה נורא נורא קשה. צריך איזה איזון, אני באמת לא יודעת. אבל דבר ראשון, שיהיה שלום.
אם היית יכולה לפגוש אחד מהשחקנים (כמובן משנות השבעים!) ולנהל איתו שיחה מעניינת על החיים - אם מה היית רוצה להיפגש? דני או טופר.
אם יכולת לבחור מה לקבל לחייך במה היית בוחרת - עושר או אושר? כמובן שאושר:)
מה יותר חצוף להפליץ או לתקוע גראפס לדעתך? גרעפס\:
למי את חושבת שאת הכי דומה בסדרה? מבחינת האופי לדונה (אם אני ממש חייבת לבחור). מבחינת המראה ממש ממש לאף אחד.
מה את מעדיפה סדרות אמריקאיות או ישראליות - למה? אמריקאיות. גם ככה כמעט ואין סדרות ישראליות בYES.
נקרע הקונדום?
שכחת גלולות?
פוסטינור2 - גלולות היום שאחרי.
סתם... העתקתי את הבאנר שנפתח לי... אני שונאת אותם! זה האלו שעוקבים אחריך כשאתה מוריד את המסך למעלה או למטה - מעצבן ביותר! פרסומות זה הרוע.
את רואה את עצמך כמישהי שמשקיעה בלבוש שלה? או שמתארגנת תוך 5 דק...? תלוי את מי אני הולכת לפגוש
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AmitSolomon

New member
נה.......נה נה נה נה נה...נהההה נהה

1) מה הדבר הכי מטורף שתהיי מוכנה לעשות בשביל 150000 דולר? 2) אלוהים, יש או אין? 3) מיץ גזר או קולה? 4) יין או בירה? 5) גבינה או סטייק? 6) עובדת? איפה? 7) אם היית יכולה לקחת איתך את כל המשפחה והחברים ולא יודע עוד מה, ולחזור אחורה בזמן ולחיות את החיים שלך בתקופה אחרת, איזו תקופה היית בוחרת? 8) היית מעדיפה לחיות חיי נדודים או חיי משפחה שגרתיים? 9) היית מעדיפה לשחות כמו דג או לעוף כמו ציפור? 10) את יכולה לשבת על כוס קפה ולדבר עם מי שאת רוצה, אפילו עם אישיות שכבר מתה, את מי היית בוחרת? 11) היית מעדיפה עכשיו להיות בטיול ג'יפים במדבר יהודה או לראות סרט קומדיה חמוד בקולנוע? 12) את גם חושבת שפסיכולוגים הם מטורפים? 13) יש לך כתב יפה או מבולגן? 14) מהו המקום שבו נהנית הכי הרבה מכל המקומות שהיית בהם אי פעם? 15) את מאמינה באסטרולוגיה? 16) איזה מזל את? 17) תוכלי לקבל איזו חיה שתרצי, אפילו אריה, כחיית מחמד, מה תבחרי? 18) היית מחליפה את השם שלך לשם אחר? 19) מה הדבר שעושים לך והוא הכי מעצבן אותך? 20) איך היית מתארת את הפורום שלנו בשלוש מילים? 21) מה יותר מלהיב אותך- הריבועים של בראד פיט או החוכמה של איינשטיין? 22) יותר כיף- זריחה בגבעות של דשא או שקיעה בחוף הים? 23) יותר כיף- לשתות תה עם המלכה אליזבת' או לעשות יוגה עם הדלאי לאמה? 24) את מצחצחת עם מברשת חשמלית או רגילה?

Nimst

New member
נה.. נה נה נה נה נה.. נה נה

1) מה הדבר הכי מטורף שתהיי מוכנה לעשות בשביל 150000 דולר? 2) אלוהים, יש או אין? אין 3) מיץ גזר או קולה? מיץ גזר 4) יין או בירה? יין 5) גבינה או סטייק? סטייק 6) עובדת? איפה? כרגע בקושי, אין זמן. 7) אם היית יכולה לקחת איתך את כל המשפחה והחברים ולא יודע עוד מה, ולחזור אחורה בזמן ולחיות את החיים שלך בתקופה אחרת, איזו תקופה היית בוחרת? סוף שנות ה60-תחילת שנות ה70 בארה"ב.
8) היית מעדיפה לחיות חיי נדודים או חיי משפחה שגרתיים? שאלה קשה מדי. תן לי עוד כמה שנים. 9) היית מעדיפה לשחות כמו דג או לעוף כמו ציפור? כמובן שלעוף כמו ציפור 10) את יכולה לשבת על כוס קפה ולדבר עם מי שאת רוצה, אפילו עם אישיות שכבר מתה, את מי היית בוחרת? 11) היית מעדיפה עכשיו להיות בטיול ג'יפים במדבר יהודה או לראות סרט קומדיה חמוד בקולנוע? סרט בקולנוע, אבל אפשר לא קומדיה? 12) את גם חושבת שפסיכולוגים הם מטורפים? בטח, אבל אני מאוד בעד. 13) יש לך כתב יפה או מבולגן? תלוי כמה אני משתדלת. 14) מהו המקום שבו נהנית הכי הרבה מכל המקומות שהיית בהם אי פעם? אנגליה, עם חבר שלי לשעבר. הכי כיף בעולם. 15) את מאמינה באסטרולוגיה? לא. 16) איזה מזל את? גדי. 17) תוכלי לקבל איזו חיה שתרצי, אפילו אריה, כחיית מחמד, מה תבחרי? ממ.. אולי קואלה. 18) היית מחליפה את השם שלך לשם אחר? לא, אני מרוצה מסתיו. 19) מה הדבר שעושים לך והוא הכי מעצבן אותך? 20) איך היית מתארת את הפורום שלנו בשלוש מילים? קטן ואיכותי. אה, צריך עוד מילה? הזוי-משהו. 21) מה יותר מלהיב אותך- הריבועים של בראד פיט או החוכמה של איינשטיין? אי אפשר שילוב? האמתי שריבועים לא עושים לי את זה. 22) יותר כיף - זריחה בגבעות של דשא או שקיעה בחוף הים? זריחה:) 23) יותר כיף- לשתות תה עם המלכה אליזבת' או לעשות יוגה עם הדלאי לאמה? תה עם המלכה אליזבת'
(למה אין |תה|?) 24) את מצחצחת עם מברשת חשמלית או רגילה? רגילה הודגש באמצעות מדגישומטיק

Nimst

New member
אוי, פספסתי שאלה אחת

10) את יכולה לשבת על כוס קפה ולדבר עם מי שאת רוצה, אפילו עם אישיות שכבר מתה, את מי היית בוחרת? איינשטיין או פרויד. או ניטשה.

barboshkiss

New member
קוראים לך סתיו?

חשבתי שם אחר, בכולופן אני משועממת קראתי את כל התשובות!!! יאאאאאי

Nimst

New member
פספסתי עוד שאלה ../images/Emo2.gif

1) מה הדבר הכי מטורף שתהיי מוכנה לעשות בשביל 150000 דולר? צניחה חופשית? אבל לא חוכמה, בשביל זה אני מוכנה גם לשלם

barboshkiss

New member
לפני שאתה הגעת נראה לי

עשינו רשימה של מי שרוצה להיות צריך רשימה חדשה, לא ככה? אבל תכתבו שאלות זה היה קצר אני אכתוב כמה אבל אם הן חוזרות זאת לא אשמתי: *בת כמה את? *גד או שטראוס? *מצלמה דיגיטלית או רגילה? *ערוץ 10/ 22? *מקדונלד או בורגראנץ'? -איכסה המבורגר!- *טלויזיה או מחשב? *להקה אהובה: *חנות אהובה: *דיסק אהוב: *זמר אהוב: *להקה שנואה: *חנות שנואה: *דיסק שנוא: *זמר שנוא: *את בעד או נגד ההתנתקות: -איזה כיףףףף היום זה התחיל יאללה להעיף אותם משם!- *כחול או כתום?: *הייד פארק או תפוז: *אגס או תפוז: *ענבים או אגס: *פיצה או פלאפל: *Pאנק או Fאנק?: *אוהב אימו? *יס או הוט? *את זוכרת מזה קטקטים? *אם כן נכון זאת הייתה סידרה יפה? *נהנת לענות על השאלות האלו: טוב נגמרו לי השאלות :p כן כן הן היו דפוקות אבל לא נורא..:/

Nimst

New member
בום

בת כמה את? 19 *גד או שטראוס? שטראוס, למה לא *מצלמה דיגיטלית או רגילה? דיגיטלית *ערוץ 10/ 22? 22, כי יש הבית הלבן ומשחק מכור. *מקדונלד או בורגראנץ'? בורגראנץ'. מקדונלדס זה הרוע, וחוצמזה לבורגראנץ' יש לחמניות נטולות גלוטן. -איכסה המבורגר!- שש *טלויזיה או מחשב? מחשב *להקה אהובה: פינק פלויד *חנות אהובה: בארנס אנד נובל *דיסק אהוב: אני כמעט ולא שומעת דיסקים, הכל על המחשב. מהמבחר המצומצם שיש לי - מאסטרפלאן של אואזיס. *זמר אהוב: דיוויד בואי *להקה שנואה: בלאק סבת' *חנות שנואה: אודם, כי הכל שם יקר והמוכרות לא נחמדות *דיסק שנוא: הדיסקים של בריטני ספירס?.. *זמר שנוא: אני צריכה לחשוב על זה *את בעד או נגד ההתנתקות: בעד -איזה כיףףףף היום זה התחיל יאללה להעיף אותם משם!- *כחול או כתום?: כחול, ללא שום קשר *הייד פארק או תפוז: כמובן ש
*אגס או תפוז: אגס *ענבים או אגס: ענסים *פיצה או פלאפל:
*Pאנק או Fאנק?: Pאנק *אוהב אימו?
*יס או הוט? YES *את זוכרת מזה קטקטים? כמובן *אם כן נכון זאת הייתה סידרה יפה?
*נהנת לענות על השאלות האלו: ללא ספק הודגש באמצעות מדגישומטיק

L i l A L o

New member
נמ. חזרתי מאילת ואני עייפה../images/Emo3.gif

אשאל שאלות יותר מאוחר או מחר

איך היה?

וואי אם בחיפה כ"כ חם, אני לא רוצה לדעת מה מזג האוויר באילת... ובטח שלא בת"א.

למעלה