אניייייייייייייי
כללי 1. שם: שקד 2. גיל: 13 וחצי 3. מין: נקבה 4. צבע עיניים: חום כהה 5. צבע שיער: שחום 6. מצבך הארוני: דיי מבולגן
8. פירסינגים:
9. קעקועים: אין 10.משקפיים: אין 11.אייסיקיו או מסנג`ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: איסיקיו:303266169 מסנג'ר:
[email protected] אבל המסנג'ר שלי דפוק כל הזמן נתקע לי
12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית... ערבית (לומדת גר לא יודעת משעמם
) אני אני רוצה לדעת! אני יודעת ממש מעט! 13.תכונות טובות שלך: אמממ מתחשבת.... 14.תכונות רעות שלך: רגישה, כעסנית... 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אמא, אבא, שתי האחיות שלי... אח שלי נראה לי... אמממ חברה שלי שירי... (למרות שאנחנו לא!) אמממ נראה לי שדודה שלי קצת יותר מדויק... 1. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?: משתינה 2. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?: מצחצחת שיניים 3. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? כמה היה כיף ולא נוח לישון על השטיח של חברה שלי! (כן היה כיף אבל לא נוח
4. מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? חברה שלי 5. איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? אמממ טלוויזיה, סרטים, קולנוע, חברות 6. מה מפחיד אותך? מוות 7. מה מרתק אותך? סרטים טובים 8. מה מעציב אותך? מוות של אנשים קרובים 9. מה משמח אותך? שאנשים קרובים שלא ראיתי הרבה זמן באים!
שתייה / אכילה 1. מה המזון האהוב עליך?: שוקולד!!!!! 2. מה הארוחה החלומית שלך: אמממ וואפלים עם סירופ שוקולד
חברה שלי סיפרה לי שהיא אכלה עם מייפל ואני לא אוהבת מייפל אז זה נראה לי טעים
3. מה אתה שותה במהלך היום?: מיצים ומים 4. שונא: עגבניות
5. קפה או תה: תה!!!!!!!!!! 6. סוכר או סוכרזית: סוכר!!!!! 7. מלח או פלפל: מלח!!!! 8. פלאפל או שווארמה: שווארמה 9. פיתה או לאפה: לאפה! 10.סמי או סוסו: חחחחחחחחחחחחחח 11.אחמד או סלים: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13. פאב או דאנס בר: פאב 14. תאטרון או ז`אן דארק: תאטרון... מזה ז'אן דאקר?! 15. גלילאו גלילי או קופרניקוס:??????????? אתה 1. מה המוטו שלך בחיים?: סקס זה לא הכל בחיים!!!! 2. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? תורמת...
נראה לי 3. מעשה נועז שעשית? כמעט נפלתי ממקום גבוה... והרגשתי שאני הולכת ליפול... אז החזקתי חזק במקום כלשהו כדי שאני לא אפול ואז התהפכתי... זה נועז? 4. מעשה טפשי שעשית: אמרתי למי שאני אוהבת שאני אוהבת אותו ולא הצאתי לו חברות!!!!!!
5. סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לא עניינכם! 6. האם היית בחו"ל, ואיפה?: כן,אילטליה והולנד! 7. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם היית יכול?: ארה"ב קליפורניה! 8. מה יש לך מתחת למיטה? אורגן ושמיכות 9. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: החלק העליון של הגברים אצל בנות לא יודעת לא יכולה להסתכל
11. מה רומנטי בעיניך?: אמממ לא יודעת... משהו מיוחד שהבן זוג עושה
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?: דינזאורים! זה ממש מגניב! או לתקופה שההורים שלי היו ילדים במיוחד אמא שלי לראות אם היא הייתה כזאת ילדה טובה כמו שהיא טוענת
13. אם היית יכול לפגוש דמות מהעבר, מי זו הייתה?בוב מרלי המלך! 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? סבלנות לזולת מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: 1. מה היא המילה האהובה עליך? דמט!!! 2. מה היא המילה השנואה עליך? כאילו! 3. מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? גברים חתיכים וסקסיים! 4. מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =) אותך? אמממ מה זאת אומרת? 5. מה היא הקללה האהובה עליך? פאקינג!
6. איזה קול/רעש אתה אוהב? כלי נגינה... ניפוץ גלים... זרימת מים.. סוסים הולכים 7. איזה קול/רעש אתה שונא? הזעקות, צפירות! 8. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? יגיד לי היי ויעזוב אותי לנפשי 9. גלידה – בכוס או בוופל? וופל! 10. שוקולד או וניל? אממממ קשה... תלוי! לא יודעת! 11. חוף או הרים? חוף! 12. לישון או לקום? לישווווון! שונאת לקום! 13. שקיעה או זריחה? לא יודעת שתיהן יפות
14. לילה או יום? לא יודעת! קשה! 15. בזבזן או חסכן? חסכנית
16. קור או חום? שיש קור אז חום שיש חום אז קור 17. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? גם וגם! 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חחחחחחחחחחחחחח
19. ברגע זה ממש - עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם חברה שלי כבר בקולנוע לראות הכי דומה לאהבה!!!!!!!!!!! עם אשטי!!!!!!!!!! 20. למי אתה מתגעגע? לאח שלי 21. את מי היית לוקח לאי בודד? החיות שלי
האם אי פעם... 1. הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2. פחדת מהחושך? כן 3. עשית משהו מסוכן? נראה לי 4. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? ??????????? לא נראה לי
לא הבנתי ממש 5. בכית בסרט? כמעט! 6. אמרת "אני אוהב אותך"? כן! 7. שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8. הופעת בעירום בציבור? שהייתי קטנה
9. קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא קיימתי בכלל לאחרונה... 1. האדם האחרון שראית: אחותי ואבא שלי! 2. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי 3. האדם האחרון שהתקשר אליך: אמממממ נראה יל שחברה שלי ולסיכום: 1. מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ??????? 2. צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדר... למרות שהוא התמסחר בטירוף
3. הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת 4. האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? כן! עובדה! אני! 5. האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תהנו מהחיים!!!!!!!! 6. האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? מזאת אומרת? היה לי משעמם