ברנשבוע

Nimst

New member
בוק"ט

כללי
1. שם: 2. גיל: 3. מין: 4. צבע עיניים: 5. צבע שיער: 6. מצבך הארוני: 8. פירסינגים: 9. קעקועים: 10. משקפיים: 11. אייסיקיו או מסנג`ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: 12. שפות שאתה מדבר/לומד: 13. תכונות טובות שלך: 14. תכונות רעות שלך: 15. אמרו לך פעם שאתה דומה ל:
קצת יותר מדויק...
1. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 3. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 4. מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 5. איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6. מה מפחיד אותך? 7. מה מרתק אותך? 8. מה מעציב אותך? 9. מה משמח אותך?
שתייה / אכילה
1. מה המזון האהוב עליך? 2. מה הארוחה החלומית שלך: 3. מה אתה שותה במהלך היום? 4. שונא: 5. קפה או תה: 6. סוכר או סוכרזית: 7. מלח או פלפל: 8. פלאפל או שווארמה: 9. פיתה או לאפה: 10. סמי או סוסו: 11. אחמד או סלים: 12. מועדון או בית קפה: 13. פאב או דאנס בר: 14. תאטרון או ז`אן דארק: 15. גלילאו גלילי או קופרניקוס:
אתה
1. מה המוטו שלך בחיים? 2. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3. מעשה נועז שעשית? 4. מעשה טפשי שעשית: 5. סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6. האם היית בחו"ל, ואיפה? 7. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם היית יכול? 8. מה יש לך מתחת למיטה? 9. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם היית יכול לפגוש דמות מהעבר, מי זו הייתה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?
מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8:
1. מה היא המילה האהובה עליך? 2. מה היא המילה השנואה עליך? 3. מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4. מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =) אותך? 5. מה היא הקללה האהובה עליך? 6. איזה קול/רעש אתה אוהב? 7. איזה קול/רעש אתה שונא? 8. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 9. גלידה – בכוס או בוופל? 10. שוקולד או וניל? 11. חוף או הרים? 12. לישון או לקום? 13. שקיעה או זריחה? 14. לילה או יום? 15. בזבזן או חסכן? 16. קור או חום? 17. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 19. ברגע זה ממש - עם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד?
האם אי פעם...
1. הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? 2. פחדת מהחושך? 3. עשית משהו מסוכן? 4. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? 5. בכית בסרט? 6. אמרת "אני אוהב אותך"? 7. שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? 8. הופעת בעירום בציבור? 9. קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?
לאחרונה...
1. האדם האחרון שראית: 2. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3. האדם האחרון שהתקשר אליך:
ולסיכום:
1. מה האירוע הבא בלו"ז שלך? 2. צביקה הדר או צביקה פיק? 3. הראל מויאל או הראל סקעת? 4. האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? 5. האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? 6. האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?

hemmlin

New member
אההה כמה? אבל אוקיי נענה

כללי 1.מתן 2.תשע עשרה 3.הפחות חכם 4.כחול דהוי כזה 5.שחור 6.הארוני? סטרייט לצערי 8.(מה קרה ל7?) אין ולא יהיו 9.זה בתכנון... בינתיים אין 10.אין 11.בעקרון שניהם, אבל איי סי קיו הוא הפייבוריט 92028799 12.מדבר אנגלית ועברית 13.מה זה משרד שידוכים? אממ לא יודע אני מדבר הרבה 14.אני מדבר הרבה ואני עקשן מאוד 15. לאמא שלי... קצת יותר מדויק: 1.פותח ת'עיניים ומצחצח שיניים(לא סובל את הריח של הבוקר) 2.אני אוהב לעשות בלילה לפני השינה סיכום יום כזה בראש, לארגן מחשבות 3.הבוקר? סתם על בחורה מסויימת שהכרתי במקרה אתמול 4.סבא שלי 5.סקס סמים ורוק'נ'רול, אבל הראשון נעדר כבר הרבה זמן 6.זקנה, אבל לא רק שלי, בעיקר של כל מי שסביבי 7.מוזיקה 8.אנשים שמרנים וחשוכים 9.מוזיקה שתייה\אכילה: 1.בשר על צורותיו השונות 2.אין לי סטנדרטים גבוהים, על האש מושקע במיוחד ככה יספק אותי מאוד 3.הרבה מים, הרבה קולה אם יש, ובערב משהו אלכוהולי קטן בד"כ יין(פלצני אני יודע... אבל זה נחמד) 4.טופו! 5.בעקרון קפה, אבל יש זמנים שבא לי רק תה 6.מה זה סוכרזית בכלל? 7.מלח והרבה 8.שווארמה ללא ספק 9.תלוי במידת הרעב 10.סמי, שונא בובות 11.סלים 12.תלוי במצב רוח 13.פאב 14.מה?? ז'אן דארק? 15.קופרניקוס, גם המקור, וגם אותו שום כנסיה לא דפקה אתה: 1.Keep on keeping on 2.וואו, בטח קונה אוטו ודירה וסוגר את כל השאר 3.אממ לא עולה משהו ספציפי, עשיתי כל מיני שטויות, התקלחתי בשירותים ציבוריים... זה מה שעולה לי לראש 4.אממ אפשר לאמר שפה להתקלח בשירותים ציבוריים מתאים יותר 5.אממ בואו נראה... אני נהנה למתוח את כוח הרצון, כמו לא לאכול המון זמן לבדוק סף כאב, אבל לא בצורות מסוכנות יותר מדי, אני גם הראשון שיתנדב לבדוק השפעת חומרים שונים על הגוף שלו 6.פריז,לונדון,סקוטלנד וקניה 7.לא החלטתי... ארה"ב או לונדון 8.כלום אין לי מקום שם 9.רגליים ללא ספק 11.(מה הקטע הזה של לפסוח על מספרים?) פשוט חיבוק... חיבוק אומר המון 12.אממ הייתי חוזר לימי הבית ספר ועושה אותם כמו שצריך 13.מהעבר? הממ... אני מניח שצ'רצ'יל או אורוול, לא יודע שאלה קשה 14.היה נחמד אם הייתי יודע לרקוד ברנרד פיבו וואהו!: 1.וואי זה משתנה, לא יכול להחליט 2.אוטוקרטיה, בעעע גם משמעות מגעילה וגם זה נשמע מגעיל לא אוהב הרבה ט' וק' ביחד 3.מוזיקה! ובחורות יפות... 4.שמרנות,לאומנות ודברים חשוכים שכאלה, זה מכעיס אותי בטירוף 5.נדוש אבל fuck 6.אני מאוד אוהב את האורגנים הישנים של הסיקסטיז סבנטיז, צליל נהדר :) 7.אזעקות! 8.שיגיד ברוך הבא, הנה הסוויטה שלך וד"א אתה צדקת אני טעיתי 9.וופל, כוס זה פשע 10.משתנה, כרגע שוקולד 11.חוף! אבל הרים זה גם נחמד 12.לקום! שינה זה בזבוז זמן 13.שקיעה 14.לילה 15.גם וגם, חוסך תמיד בצד אבל מה שמקציב לבזבוז מבזבז ובכיף 16.חום 17.תלוי איפה אתה... 18.תמיד צריך לראות את החצי הריק, ככה אתה מוכן לבאות ונהנה יותר מהמלא 19.וואו... הייתי רוצה להיות עם בוב דילן, בניו יורק בימיו הראשונים 20.אני לא מתגעגע לאנשים כ"כ אלא יותר לתקופות 21.קשה לדעת, את "החצי השני" שלי כנראה, עוד לא פגשתי אותה אבל... אי פעם: 1. לא למזלי 2. מאוד בעברי 3. כן עשיתי כבר שטויות 4. לא ממש לא 5. יותר מפעם אחת 6. כן 7. גם 8. קרוב... 9. כן ויותר מפעם אחת לאחרונה 1. סבא שלי 2. ידידה שלי 3. אותה ידידה סיכום: 1. מה שלא יהיה היום בערב 2. אף אחד! 3. שניהם, לחבל התליה 4. לא אכפת לי אני נהנה לענות 5. Keep on keeping on! 6. במובן מסויים כן, אבל מצד שני, אלה החיים שלנו

Nimst

New member
לא אני חיברתי

לא להאשים אותי על המספרים החסרים

אניייייייייייייי

כללי 1. שם: שקד 2. גיל: 13 וחצי 3. מין: נקבה 4. צבע עיניים: חום כהה 5. צבע שיער: שחום 6. מצבך הארוני: דיי מבולגן
8. פירסינגים:
9. קעקועים: אין 10.משקפיים: אין 11.אייסיקיו או מסנג`ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: איסיקיו:303266169 מסנג'ר:[email protected] אבל המסנג'ר שלי דפוק כל הזמן נתקע לי
12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית... ערבית (לומדת גר לא יודעת משעמם
) אני אני רוצה לדעת! אני יודעת ממש מעט! 13.תכונות טובות שלך: אמממ מתחשבת.... 14.תכונות רעות שלך: רגישה, כעסנית... 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אמא, אבא, שתי האחיות שלי... אח שלי נראה לי... אמממ חברה שלי שירי... (למרות שאנחנו לא!) אמממ נראה לי שדודה שלי קצת יותר מדויק... 1. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?: משתינה 2. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?: מצחצחת שיניים 3. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? כמה היה כיף ולא נוח לישון על השטיח של חברה שלי! (כן היה כיף אבל לא נוח
4. מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? חברה שלי 5. איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? אמממ טלוויזיה, סרטים, קולנוע, חברות 6. מה מפחיד אותך? מוות 7. מה מרתק אותך? סרטים טובים 8. מה מעציב אותך? מוות של אנשים קרובים 9. מה משמח אותך? שאנשים קרובים שלא ראיתי הרבה זמן באים!
שתייה / אכילה 1. מה המזון האהוב עליך?: שוקולד!!!!! 2. מה הארוחה החלומית שלך: אמממ וואפלים עם סירופ שוקולד
חברה שלי סיפרה לי שהיא אכלה עם מייפל ואני לא אוהבת מייפל אז זה נראה לי טעים
3. מה אתה שותה במהלך היום?: מיצים ומים 4. שונא: עגבניות
5. קפה או תה: תה!!!!!!!!!! 6. סוכר או סוכרזית: סוכר!!!!! 7. מלח או פלפל: מלח!!!! 8. פלאפל או שווארמה: שווארמה 9. פיתה או לאפה: לאפה! 10.סמי או סוסו: חחחחחחחחחחחחחח 11.אחמד או סלים: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13. פאב או דאנס בר: פאב 14. תאטרון או ז`אן דארק: תאטרון... מזה ז'אן דאקר?! 15. גלילאו גלילי או קופרניקוס:??????????? אתה 1. מה המוטו שלך בחיים?: סקס זה לא הכל בחיים!!!! 2. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? תורמת...
נראה לי 3. מעשה נועז שעשית? כמעט נפלתי ממקום גבוה... והרגשתי שאני הולכת ליפול... אז החזקתי חזק במקום כלשהו כדי שאני לא אפול ואז התהפכתי... זה נועז? 4. מעשה טפשי שעשית: אמרתי למי שאני אוהבת שאני אוהבת אותו ולא הצאתי לו חברות!!!!!!
5. סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לא עניינכם! 6. האם היית בחו"ל, ואיפה?: כן,אילטליה והולנד! 7. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם היית יכול?: ארה"ב קליפורניה! 8. מה יש לך מתחת למיטה? אורגן ושמיכות 9. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: החלק העליון של הגברים אצל בנות לא יודעת לא יכולה להסתכל
11. מה רומנטי בעיניך?: אמממ לא יודעת... משהו מיוחד שהבן זוג עושה
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?: דינזאורים! זה ממש מגניב! או לתקופה שההורים שלי היו ילדים במיוחד אמא שלי לראות אם היא הייתה כזאת ילדה טובה כמו שהיא טוענת
13. אם היית יכול לפגוש דמות מהעבר, מי זו הייתה?בוב מרלי המלך! 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? סבלנות לזולת מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: 1. מה היא המילה האהובה עליך? דמט!!! 2. מה היא המילה השנואה עליך? כאילו! 3. מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? גברים חתיכים וסקסיים! 4. מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =) אותך? אמממ מה זאת אומרת? 5. מה היא הקללה האהובה עליך? פאקינג!
6. איזה קול/רעש אתה אוהב? כלי נגינה... ניפוץ גלים... זרימת מים.. סוסים הולכים 7. איזה קול/רעש אתה שונא? הזעקות, צפירות! 8. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? יגיד לי היי ויעזוב אותי לנפשי 9. גלידה – בכוס או בוופל? וופל! 10. שוקולד או וניל? אממממ קשה... תלוי! לא יודעת! 11. חוף או הרים? חוף! 12. לישון או לקום? לישווווון! שונאת לקום! 13. שקיעה או זריחה? לא יודעת שתיהן יפות
14. לילה או יום? לא יודעת! קשה! 15. בזבזן או חסכן? חסכנית
16. קור או חום? שיש קור אז חום שיש חום אז קור 17. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? גם וגם! 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חחחחחחחחחחחחחח
19. ברגע זה ממש - עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם חברה שלי כבר בקולנוע לראות הכי דומה לאהבה!!!!!!!!!!! עם אשטי!!!!!!!!!! 20. למי אתה מתגעגע? לאח שלי 21. את מי היית לוקח לאי בודד? החיות שלי
האם אי פעם... 1. הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2. פחדת מהחושך? כן 3. עשית משהו מסוכן? נראה לי 4. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? ??????????? לא נראה לי
לא הבנתי ממש 5. בכית בסרט? כמעט! 6. אמרת "אני אוהב אותך"? כן! 7. שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8. הופעת בעירום בציבור? שהייתי קטנה
9. קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא קיימתי בכלל לאחרונה... 1. האדם האחרון שראית: אחותי ואבא שלי! 2. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי 3. האדם האחרון שהתקשר אליך: אמממממ נראה יל שחברה שלי ולסיכום: 1. מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ??????? 2. צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדר... למרות שהוא התמסחר בטירוף
3. הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת 4. האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? כן! עובדה! אני! 5. האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תהנו מהחיים!!!!!!!! 6. האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? מזאת אומרת? היה לי משעמם

healing drug

New member
גמלי יש (אם לא שאלו כבר את כל

השאלות שיש חחחחחח)
להקה אהובה?
זמר/ זמרת אהוב/ה?
להקה שנואה?
זמר/ זמרת שנוא/ה? מה אתה מעדיף:
פלאפון/ טלפון?
שיחת פנים אל פנים/ אייסי?
בשר/ חלב?
לימודים/ חופש?
מטלות/ או להיות אדיש?
עצלנים/ היפראקטיביים? טוב בעקרון לא עולים לי עוש שאלות (וגם אני מקווה שלא חזרתי על אותה שאלה פעמיים...)

hemmlin

New member
עונה

1.אין אחת כזאת יש המון 2.קשה לקבוע, גם יש הרבה 3.להקה שממש מעצבנת אותי זה גאנז אנד רוזס, אני שונא שאנשים שלא מגיע להם מקבלים המון קרדיט 4.יש הרבה מה אתה מעדיף: 1.טלפון 2.פנים אל פנים 3.בשר 4.למודים? חחח מה זה? 5.אדישות זה טוב 6.עצלנים כי זה אני בגדול...

אני רוצהההההההה

להקה אהובה? הביטלס! זמר/ זמרת אהוב/ה? בוב מרלי! להקה שנואה? חמסה
זמר/ זמרת שנוא/ה? בריטני ספירס! מה אתה מעדיף: פלאפון/ טלפון? טלפון שיחת פנים אל פנים/ אייסי? פנים אל פנים בשר/ חלב? לא יודעת
לימודים/ חופש? ח-ו-פ-ש!!!! מטלות/ או להיות אדיש? אין לי מושג עצלנים/ היפראקטיביים? אין לי מושג

Nimst

New member
ממ.. נראה לי

שפספסת את הרעיון של "ברנש השבוע". בוחרים מישהו אחד והוא/היא עונים על שאלות שחברי הפורום שואלים אותם.

®NuLy®

New member
שאלות../images/Emo9.gif

מי הכי אוהב ממש"ה?! איזה סוג מוזיקה שומע!? היית באתר שלי!? בן כמה?! מה פירוש הכינוי שלך!? שיר אהוב?! קונה או צורב?! מנגן על משו!? בעעע איזה שאלות מפגרות.....

hemmlin

New member
תשובות

1.הכי אוהב את הייד 2.אממ זה קשה לענות, שומע הרבה דברים 3.אה בינתיים לא 4.מתקרב ל20 5.אין פירוש ממש... סתם חרבשתי משהו שיהיה ניתן להגות 6.יש הרבה 7.קונה! רק קונה! 8.לא :)

למעלה