מה אני עושה כאן? אממממ... זאת שאלה טובה.. אבל אורית בטוח חופשייה מיד אחרי שהיא תסיים להעניק יחס מיוחד לתלמידיה החרוצים היא בטח תדלג לכאן עם המקל שלה, לא?
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שתי קרועות "תדגל עם המקל" קרעתן אותי.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושרונה, אני פשוט מתנגדת לדברייך יש עוד דברים לעשות בבית אבות חוץ מדייסה ולתרגם! הזקנים צריכים גם לשים טיטול! קחי את זה לתשומת לבך בבקשה!
אני, תודות למייקל ולשירים שלו יודע אנגלית ברמה גבוהה מאוד, אני חושב שאם כל אחד ישתדל הוא לא יצטרך לבקש תרגומים לכתבות. (האם זה אומר שגם מי שרוצה תירגום לא מבין גם את השירים של מייקל? לא עלינו!)
תביא משהו שהגיוני לתרגם... אתה זוכר מה כתוב בראפ של השיר Jam (בתרגום באתר שלי) - כתוב שהראפ לא נכתב בשביל שתהיה לו משמעות אלא להרקיד את הגוף...... ככה גם בשיר 2000Watt.... המטרה ליצור שיר חזק, כבד, טכנו עצבני.... לא בשביל לראות כמה מייקל עמוק בשיריו ו... תתפלא, גם לא בשביל לגרום לעולם להבין איזה סוג של בן אדם מייקל... ו... בקיצור, אני לא אבייש את מייקל בכך שאתרגם שיר שלו, שיר חסר תרגום! רונני..... http://www.MJ.up.co.il