ברלין

pulpula

New member
ברלין

טוב אז ככה.. אין לי זמן לעצב ואפילו לא קראתי עדיין את מה שכתבתי.. אז אין לי מושג מה בעצם יצא אבל מי שרוצה מוזמן לקרוא. מצטערת שזה באנגלית..

ilovem

New member
אין מצב שאת מתרגמת את זה?

ומתמצטטת את זה או משהו? זה ממש ממש ארוך!

ilovem

New member
נו.....

שמישהו יעשה את זה יא חסרי חיים! מה עוד יש לכם לעשות בבית האבות? לאכול דייסה ולתרגם לי דברים, אז יאללה, לעבודה!

pulpula

New member
חח אני לומדת לשני מבחנים

מה אני עושה כאן? אממממ... זאת שאלה טובה.. אבל אורית בטוח חופשייה מיד אחרי שהיא תסיים להעניק יחס מיוחד לתלמידיה החרוצים היא בטח תדלג לכאן עם המקל שלה, לא?

ilovem

New member
מישהו נתן

לה ללמד מישהו
שיט......לאיפה המדינה הזו מדרדרת...

Art Of Madness

New member
טחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo137.gif../images/Emo187.gif../images/Emo19.gif

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שתי קרועות "תדגל עם המקל" קרעתן אותי.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושרונה, אני פשוט מתנגדת לדברייך יש עוד דברים לעשות בבית אבות חוץ מדייסה ולתרגם! הזקנים צריכים גם לשים טיטול! קחי את זה לתשומת לבך בבקשה!

ilovem

New member
אממ..הקטע של

בית האבות, הדייסה והתירגום הוא שלי.... וכן.....אכן מצחיק...נשמע יבש, אבל בלב אני צוחקת, באמת!

Evgeny1st

New member
לתרגם? אני חייב לספר לכם משהו!

אני, תודות למייקל ולשירים שלו יודע אנגלית ברמה גבוהה מאוד, אני חושב שאם כל אחד ישתדל הוא לא יצטרך לבקש תרגומים לכתבות. (האם זה אומר שגם מי שרוצה תירגום לא מבין גם את השירים של מייקל? לא עלינו!)

The MoonWalker

New member
אני קורא עליך תיגר, רונן!!

נראה לי אחד השירים הקשים יותר לתירגום... או לפחות להבין מה מייקל לעזאזל רוצה מאיתנו: 2000watts קדימה, התחל במלאכה!! חח תודה

רונני2001

New member
אם כבר אתה קורא עלי תיגר אז....

תביא משהו שהגיוני לתרגם... אתה זוכר מה כתוב בראפ של השיר Jam (בתרגום באתר שלי) - כתוב שהראפ לא נכתב בשביל שתהיה לו משמעות אלא להרקיד את הגוף...... ככה גם בשיר 2000Watt.... המטרה ליצור שיר חזק, כבד, טכנו עצבני.... לא בשביל לראות כמה מייקל עמוק בשיריו ו... תתפלא, גם לא בשביל לגרום לעולם להבין איזה סוג של בן אדם מייקל... ו... בקיצור, אני לא אבייש את מייקל בכך שאתרגם שיר שלו, שיר חסר תרגום! רונני..... http://www.MJ.up.co.il

~orit~

New member
אממ.. דווקא יש כאלה שאומרים שכן יש

משמעות לשיר מעבר לסתם מונחים טכניים....

למעלה