ברכת תודה

לולה17

New member
ברכת תודה ../images/Emo51.gif../images/Emo34.gif

היי לכולם אני מאוד נהנה לקרוא את ההודעות פה והחלטתי להצטרף אז ככה אני רוצה למסור לאנשים הבאים שאני אוהב אותם אז ככה: מנסון,טל,אלירן,עדי,אסף,עומרי,נאור,אלעד,מירון,אסף,ערן,רונית,חיים,גיל, סירי, תומר,יותם,אביאל,בוטע,שחר,בן,איתן,ברק,גיא,ניר, אייל,יניב,לירון,עמית,רון,מור,מעיין,רחל, ולכל שאר האנשים שאני מכיר אני מת עליבם ותודה לכל אלו שתמיד תומכים בי ועוזרים לי כשצריך מת עליכם

היי מתוק../images/Emo140.gif

קבל כוס
, תרגיש חופשי לחלוץ נעליים, לשבת על הכורסה ולדבר על הכל:)(זה אבי אם לא זיהית)

LeeCooper69

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני לי. עכשיו אתה מכיר אות ותוסיף גם אותי לרשימה (רשימת ICQ, לא הרשימה למעלה
) D-: בכולמקרה, ברוך הבא...... קבל
. שרימפי חושב שבגלל שהוא בן 18 אז הוא יכול להגיש לקטינים יין. לא
ספר עוד קצת על עצמך... וברוך הבא שוב.

שמע

יין וירטואלי הוא טוב וטעים יותר. חוצמזה שרימפי נמצא בפוזת סקס והעיר הגדולה|אייקון של שרימפי משתחווה לשרה ג´סיקה פרקר, הרי היא- קארי בראדשו|

לולה17

New member
תגובה LeeCooper69

אז ככה שמי רותם ואני בן 17 מבאר שבע אוהב לבלות ואוהב את החיים אם אתה רוצה להכיר אותי אתה יכול לשאול שאלות ואני יענה לך ותודה רבה אני שמח להיות חלק מהפורום הזה

לולה17

New member
אבי חמודי

היי אבי בטח שזיהיתי אותך בגלל זה נכנסתי לפורום הזה ולא לפורום אחר תודה רבה אני שמח להיות חלק מהפורום ותודה על היין הוא היה טעים אני רואה שהפורום מאוד מצליח וכל הכבוד לך על העבודה שהפורום ימשיך להיות מצליח ובהצלחה לך

רותם!!! ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

גם אני אוהב אותך ואני מפחד להגיד רשימה של אנשים שאני אוהב מחשש שאני אפספס מישהו ואז יכעסו עליי אז אני נמנע

לולה17

New member
אני מת עלייך תומר המגניב ../images/Emo25.gif

תומר רשמתי בסוף באמת שאם שכחתי אנשים אני מצטער אבל עדיין אני אוהב אותם אני מקווה שיסלחו לי ואני מת עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

לולה17

New member
אתה מוזר sarah

אתה מאוד מוזר מוזר אתה רק אתה מוזר תפסיק לכתוב דברים מוזרים

TwelveEyes

New member
אמממ.. שרה היא אישה ../images/Emo6.gif

ו.. זה היה אמור להיות האיקו?

TwelveEyes

New member
../images/Emo46.gif מה הבעיה שלך עם שרה, בדיוק?!

בשביל אחד שלא יודע להשתמש בכללי פיסוק אלמנטריים, יש לך הרבה חוצפה..

לולה17

New member
לא בביקשו ממך לקרוא את הדברים שלי

החלודה הזאת מטומטת אני לא מעוניין שהיא תכתוב את זה שוב

מה הבעיה שלך עם חולדה?

חולדה זאת באמת חיה טובה!@ אני למשל, חולדה. או עכבר. לא משנה, שניהם טובים. ודרך אגב, נראה לי שזאת החתימה שלה...

למעלה