ברכות

מרליה

New member
ברכות

שלום וברכות לכל באי הפורום. נסיון ראשון בשוטטות וירטואלית. נראה נחמד אצלכם. שאלה: מה הקסם הזה שמהלך על התקשורת הוירטואלית? אולי זו דרכו המיוחדת של המין האנושי להתחיל ליצור דפוסים טלפטיים, ואולי ... ברכות מרליה

4x6lm

New member
תקשור וירטולי

היי את מוזמנת להצטרף לסדנת תקשור. תוכלי לוחוות את התקשור המדהים ראי הודעה אחת מעל הודעתך אור ואהבה שלמה

מרליה

New member
תודה

שלמה היקר, תודה לך על ההזמנה, אני מתקשרת בעצמי ותשובות זה לא הדבר החסר לי, יחד עם זאת הפניה נעמה לי וקבלת הפנים, גם. ברכות של שבוע נפלא מרליה.

4x6lm

New member
אור ואהבה

היי שבוע מבורך, גם אני לאחרונה התחלתי לקבל תשובות ומסרים. מעניין אותי לשמוע גם מאחרים איך זה קרה להם ואיך הם מתפתחים ומפתחים מיומנות זו. האם תוכלי לפנות אלי בדואר אלקטרוני?? שלמה

טלפטיה אולי לא אך כאן כולם שווים

בפורומים אין את הדיכוטומיה החברתית שקיימת ביום יום וגם לא מרחק פיזי. כולם נמצאים שווים בכל ויוצרים קשר עם מי ומתי שרוצים בכך. אפשר לאסוף מידע, לקרוא ולמצוא כי אין איש שכולם שונים ממנו - תמיד נמצאים אנשים עם משהו זהה ועם הבנות. נכון שזו מדיה בה אין את המגע האישי אבל כאשר מי שחשב כי לא מבינים אותו מוצא שלא כך הדבר, אולי, זה מאפשר לו לצאת לחברה מחוזק יותר. ודאי יהיו מי שיכתבו לך דעות נוספות. ברוכה הבאה

R2

New member
טלפטיה בשינוי שם..!

אומרים שמחשבות,מסתובבים ועוברים מאחד לאחר,ללא קשר עם מרחק וזמן,אז לא מוזר שתמצא שני אנשים עם אותו רעיון,או התנהגות דומה(אולי גם שווה) בשני מקומות מרוחקים,בעולם(והאחד לא שמע על השני)

Paul Even Paz

New member
על טלפטיה

אם הכוונה שהאנשים כאן ברמה של כיוונון המחשבות שלהם, הייתי אומר שזה מוקדם, מפני שיכולת טלפטית מודעת דורשת פרוק המחשבה למרכיבי היסוד שלה וסידורם לפי הכיוונון מחדש. לוקח זמן עד שמצליחים להגיע לרמת יכולת כזו. יתכן והפעולות נעשות ספונטנית בכיוון הטלפטי אך לא נראה לי שהן באמת טלפטיות. מה גם שהמחשבה הופכת למילים בעוד שמקורה הוא רעיון שעובר כרעיון, כמו בתקשור עם ישויות. שבוע נעים פאול

מרליה

New member
טלפטיה

כדי שתבניות חדשות יוכלו להיווצר וכך לאפשר סוגים חדשים של חוויות והתנסויות, יש צורך, בהכנת תשתית. בניסיוני לחקור את המדיה של תקשורת וירטואלית ואת הקסם שהיא מהלכת על אילו שמנסים, חשבתי, אולי הקסם נובע מהיכולת להיות בתיקשורת נטולת שיפוט חברתי, היכולת לכבד פרטיותו של אדם אחר והיכולת להפריד בין קליטה ושידור. אולי, תקשורת וירטואלית עוזרת לפתח תבניות כאילו ברמות הלא מודעות של האדם, מה שבעתיד יאפשר פיתוח של אותן תבניות והרחבתן לטלפטיה.

R2

New member
דמיון מדהים ,באמת..בין התאור שלך..

לתיאור הכנת עוגה בתבנית, "של החברה שלי", באמת ובלי כוונה לפגוע. וגם שמחתי לקרוא הודעתך מרליה,מספרים שהרוסים השתמשו בשיטות אלו לתקשר עם אנשי צבא ששרתו במקומות רחוקים כמו סיבייר איפה שאי אפשר להשתמש באמצעי תקשורת כלשהם.

מרליה

New member
עוגה

אכן ידידי, כל דבר נמצא בכל ולכן להכין אנוש כך שיוכל בעתיד לנצל פוטנציאל סמוי היום, דומה להכנת עוגה של חברתך. ברכות מרליה

R2

New member
היא אוהבת להכין עוגת פרג יבשה..

היא טעימה בבוקר עם כוס תה. את מוזמנת ותביאי חבר..!

מרליה

New member
עוגת פרג

מתה על עוגת פרג עם כוס תה, בעיקר לימונית ולואיזה הישר מהיגנה, על נושא החבר אני עדיין עובדת, כך שבקרוב... מרליה

Tal_Ya_Tal

New member
ברוכה הבאה מרליה../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

אכן, יש קסם בוירטואלי. אבל הקסם הוא במה שאנו יכולים להשלים לנו בעזרת הדמייה של דברים.
כך אפשר ליצור עולם קסום, שיתהווה בהתאם לפנטזיה שלנו. ולמרות שזה כך גם ב´מציאות´ כאן זה ´מסתדר לי´ יותר
L&L TALYA

למעלה