ברכות...

ולא התפקיד של היהודי

לא תלוי ברצונו והוא לא צריך ללכת לנסות להטביל כמה שיותר יהודים כדי שזה יתקיים... כי זה יתקיים בסופו של דבר על ידי אלוהים בזמן שאלוהים יבחר ולא במאמצייך לשכנע יהודים להאמין בישוע או להאמין שיש להם תפקיד חשוב

אני יגיד לך למה אין הבדל יותר

כי אלוהים אמר שאין הבדל יותר אלוהים התיר אכילת כל המזונות בגלל ביטול אותו הבדל אלוהים אמר שברגע שאחד מהקהילה שלך סוטה מהדרך יש להוכיח אותו עם הקהילה ואם הוא עדיין לא קיבל להתייחס אליו כמוכס וכגוי..משמע ברגע שאתה בקהילה ומאמין בישוע אתה לא גוי ברגע שאתה מחוץ לקהילה אתה גוי או יהודי

מי אמר שלגויים אין קריאה מיוחדת?

אין לך התגלות על היותך יהודי במשיח. זה הכל. אפילו גויים מבינים את המשמעות של קריאתם של העם היהודי, היום באחרית הימים. לא סתם מדינת ישראל קמה, לא סתם אלהים הביא את כל העם היהודי מצפון מזרח מערב ומהדרום, לא סתם היום יום ירושלים, העיר התאחדה והכותל והשטחים החשובים לעם היהודי חזרו להיות בידים שלנו כשלא היה לנו כל סיכוי מול צבאות ערב. לאלהים יש תכנית אדירה. ישוע עצמו הרי אמר שהישועה מהיהודי היא. לא? יש להיותך יהודי משמעות עמוקה יותר ממה שאתה חושב, במקום להפיץ כל מיני רעיונות שמקורם בתיאולוגיה תחליפית ואנטישמית כדאי שתבחן שוב את דבריך, ותשאל את האדון מה המשמעות של היותך יהודי אם אכן אתה יהודי.

אתה אמרת שליהודים קריאה מיוחדת

ומן הסתם אפשר להבין לגוים אין קריאה מיוחדת אני חצי יהודי וחצי לא וגם לי הייתה קריאה האם היא פחות מיוחדת? לכל בן אדם יש תפקיד וקריאה מאלוהים זה שאתה יהודי לא עושה את תפקידך מיוחד יותר זה שאלוהים מקיים את הבטחותיו ומבטא את זה בעם היהודי וגם בשאר הגוים אומר יותר מהכל על אלוהים ולא על העם היהודי או הגוים

בחשיבה של העולם

כן אפשר להבין. אך התפישה של הכתובים היא שונה. כתוב שמשיח אין יהודי ואין גוי אין גבר ואין אישה, נכון? אבל אתה עדיין רואה שיש גבר ויש אשה. ולכן אתה יכול להיות בטוח שעדיין יש יהודי ויש לא יהודי. ברור שקיום ההבטחות של אלהיים מצביע על אלהים ולא על העם היהודי, אך עדיין יש לאלהים הבטחות לגביי העם היהודי ויש לו תכניות ובחירה. שים לב!!! אני לא אומר שהדבר הופך אותי ליותר טוב ממישהו אחר שהוא לא יהודי, כלל וכלל לא. גם אין הדבר משנה מבחינת הישועה. כן הדבר משנה מבחינת היות לעם היהודי תפקיד שעליו לממשו לא רק באחרית הימים. וכן יש לשמור על העם היהודי ועל הזהות היהודית שלו, כל מי שפותח את עצמו מהגויים לדבר מגלה עולם ומלואו. ומבין שעד שלא הייתה לו התגלות על ישראל, הוא לא הבין דבר על ישועתו הוא.

תאמר לי בבקשה

איך בדיוק צריך לשמור על הזהות היהודית ואיך בדיוק למלא את התפקיד היהודי? האם זה אמור להתבטא שאני ילך עם שלט שאני יהודי או ישים מזוזה או יאכל כשר? האם זה לא מעשי אדם שלא מאמין? יהודי ישאר יהודי דבר לא ישנה זאת והתפקיד של בני אדם יהודים או לא יהודים יתממשו על ידי אלוהים לא על ידי הם.. בזמן שהוא יבחר ובדרך שהוא יבחר ובבני אדם שיבחר

אגב אני חוזר וקורא את מה שכתבת ונדהם

אמרת דברים איומים ואני לא מבין איך אתה מעז ואני מבין שזה רוח הקהילה שלך טענות כמו זה שהכנסיות מתו רוחנית למרות שהם היו אור בעולם לאורך הדורות וגם היום ובזכותם אני מאמין ואתה מאמין כמו שבזכות הדחייה של היהודים הם האמינו ובאחרית הימים כל היהודים יאמינו וכל העולם שלא האמין יאמין, ולהזכירך הכנסייה כן מאמינה אז איך אתה אומר זאת לאותם אלה שנקראו להיות אור לעולם, המאמינים. הרי אם גוי קיבל והאמין בזכות דחייה של היהודים בזמנו איך אפשר לחשוב שהכתוב מדבר עליהם? הכתוב דיבר על אותם נותרים מהעולם שלא קיבלו גם יהודים וגם גוים אתה טוען שמאמינים שלא קיבלו את ההתגלות שאתה קיבלת על ישראל לא מבינים את הישועה כשהדברים בבשורה כתובים ברור כל כך ומובנים כל כך על ישראל על יהודים על גוים ועל ישועה זו אחת ממיני סיבות למה אני לא בקהילה, יש מין רוח כללית כזו שלהם הצדק וכולם טועים וטעו עד היום אגב אני עדיין מתעקש שתאמר לי איך אמור להתבטא התפקיד היהודי שלך בחייך וכיצד הוא שונה ממאמין שהוא אינו גוי כיצד היהודי ישמור על זהותו היהודית? במה זה מתבטא? ואיך אתה אמור להתנהג ואיך גוי אמור להתנהג ואיך הייחס לקריאה איך היא מתבטא? ומה השוני בין השנים? והאם לכל זה השפעה על מעשי אלוהים?

מאוד מאוד כדאי לקרוא את המאמרים ב מamrnamen

1 עם ישראל עץ הזית http://www.amenamen.nl/drasha17.htm 2 מי הם שיראל http://www.amenamen.nl/drasha19.htm 3 אשר הם בני ישראל http://www.amenamen.nl/drasha18.htm

הוא כבר בחר

בכדי לשמור על הזהות היהודית שלך עליך להבין שהמצוות של התורה לא בוטלו, והחגים היהודים הם חגי ה'. הזהות היהודית שלך נמצאת בתנ"ך, ולהבין אותה לעומק ניתן רק דרך ישוע המשיח. אלהים קבע ובחר את העם היהודי ומשתמש בהם, הנה ברגע זה ממש אלהים פועל לפניך. לאלהים יש את הדרך עבור העם היהודי, אותו הוא בחר. למה אתה מבקש מאלהים לבחור במישהו אחר? ולמה אתה כל כך אנטי יהודי?

אני אנטי המסורת היהודית הממוסדת

כי הם אויבי המשיח, זה לא אני אמרתי אלא אלוהים אני לא אנטי יהודים, ההפך מעולם לא אמרתי שהמצוות בוטלו ומעולם לא אמרתי שאלוהים ביטל את בחירתו הם אהובים בגלל האבות וההבטחות מתקיימות בצאצאי האבות שהיו ישראל זה אתה שטוען שיש לעם היהודי היושב כרגע בציון קריאה מיוחדת ואתה לא מבדיל בין ישראל איך שאלוהים רואה אותם (וגם גוים לשעבר יהיו בהם) לבין עם יהודי בשבילך יהודי גם שלא מאמין הוא עם ישראל השלם רוחנית והקריאה שלו היא מיוחדת ושונה אז מגיע לפה אדם יהודי שפתח אשכול וטוען לאמונה בישוע הוא מצא את דרכו דרך הכנסייה הקתולית מי אנחנו שנגיד לו שילך לקהילה יהודית משיחית? מי אנחנו שנגיד לו שהכנסיות מתים רוחנית, הוא חי בישוע בכנסייה הזו, למה להניע אותו ללכת לקהילות כשלך? אולי הקהילה שלך דווקא מכשילה אותו

מאוהב בעינב ידידי היקר

אני לא אמרתי לאף אחד לאן ללכת. אני כן ממליץ לאנשים לא להכנס לכנסיות קתוליות אם הם יהודים שישמרו על הזהות היהודית שלהם במשיח. הבעייה שלך שאתה קובע מהן דעותיי, עך סמך הנחות שאתה מניח ללא הרף. הקהילה שלי לא מכשילה אף אדם. אנחנו הולכים בדרך של האדון. אתה לא מכיר כלל את הקהילה שלי, אתה לא מכיר כלל את הרועים שלי, ואתה לא מכיר אותי כלל, ועם אילו קהילות אחרות אני מתחבר. אתה רק שופט.

אגב אני עדיין מתעקש

אך לא תוקף שתספר לי אם תרצה בהודעה פרטית או כאן על ההתגלות הרוחנית והעמוקה שלך על ישראל אותה התגלות שאיך שאני מבין לא קיבלתי מהכתובים אני באמת כאן בשביל ישוע ולא אחרת ואם לפעמים אני אגרסיבי זה בעוונותי ואני מנסה לתקן תמיד וסליחה על כך

ורק בכדי להבהיר לך איפה אני לא מבין אותך

אתה טענת שהקריאה לאמונה של האפיפיור לצורך העניין שונה מהקריאה לאמונה שלך היהודי וזה למרות ששניכם לא גוים ושניכם עם אלוהים ושניכם מהווים חלק מגוף המשיח ושניכם תהיו חלק מעם ישראל השלם העתיד לבוא במלכות האלוהים ושניכם תהיו גוי קדוש ושניכם תהיו אור לגוים האחרונים שניכם תכנסו לאותה מלכות ישראל מלכות אלוהים ושניכם נבדלים מהגויים שהם שאר העמים שאר בני האדם שלא מאמינים, היכן השוני בקריאה חוץ מהיותך צאצא לאבות ישראל הראשונים לאבות מאמינים ראשונים בקיום מצוות מסויימות? בקיום חגים מסויימים? על זה כל העניין? אם עדיין גם באמונה במשיח יש גוי ויהודי, ואפילו מאמין לא יהודי נחשב לגוי אז זה אומר שאסור להתערבב איתו להתחתן איתו או להיות איתו בקהילה או להתפלל איתו כי הוא גוי ודבר אלוהים בתנ"ך ובברית החדשה אומר בבירור איך להתנהג עם גוי שהוא בן חושך.. מי שמאמין הוא מעבר לגוי וליהודי יש נבואות והבטחות לזרע אברהם ויש נבואות והבטחות למלכות ישראל שתבוא אותה מלכות שכל היהודים יהיו במשיח אותך אני לא מבין אותך בעניין הקריאה, אז לקרוא לי זאב בתחפושת כבש או אנטישמי או אנטי יהודי או להגיד שאני חסר התגלות רוחנית על ישראל זה לא יותר מתמוה מבחינתי.. מבקש הסבר על ישראל ממך ועל הקריאה השונה, מבקש שלא לומר מתחנן :)

היי מאוהב, כנס רגע לכאן.

אני לא חושב שאם יעקב אמר לך על כבש וכו' אז הוא כאילו התכוון אליך. ממש מש לא !!! אתה קיבלת ממני מסר לפני כמה ימים? על מישהו/י ? נכון? אז גם ליעקב שלחתי את אותו מסר. אז יעקב אמר מה שאמר לאלה שמבינים עניין . אני לא חושב שאתה צריך לכעוס עליו . ויותר מכך עדיף שכבר עכשיו תשלימו . בהצלחה לך אחי בשם ישוע המשיח אמן ואמן

יעקב אחד

גדול ממני באמונה ובמקרא והוא עזר לי ועוזר לי המון כאן על מה יש לי לכעוס עליו? הכתוב מזהיר אותנו מוויכוחים על הכתובים כי החשוב הוא האמונה בישוע, ולפעמים אני גורר בטעות לוויכוחים ומצטער על זה לא כולם יכולים להבין את כל הכתוב, וכן אני לא מבין הכל אז אם אני מנסה להבין משהו ממישהוא שהוא מאמין זה רק לשם הבנה כמאמינים בישוע אין בכלל מקום לכעס או לטינה, זה אפילו מגוחך זה האדם הישן אחרת מה שווה אותה אמונה אני אוהב אותו כמו שאוהב כל אח באמונה בישוע כל דיון כאן בפורום שהאמת אני לוקח חלק בהרבה מהם הוא רק בשביל לדעת יותר הבסיס להכל הוא האמונה בישוע המשיח, והוא מכיר אותי ואת מגבלותי השכליות ומקבל אותי בתור מאמין גם אם אני טועה בהבנה רוחנית כל שהיא

למעלה