ברכות...

avibet

New member
ברכות...

מאת אדוני האדונים, המושיע והגואל. ותודות לאב, ששלח את בנו יחידו, והוא האב בעצמו. " בְּרֵאשִׁית הָיָה הַדָּבָר, וְהַדָּבָר הָיָה עִם הָאֱלֹהִים, וֵאלֹהִים הָיָה הַדָּבָר. 2 הוּא הָיָה בְּרֵאשִׁית עִם הָאֱלֹהִים. 3 הַכֹּל נִהְיָה עַל־יָדָיו, וּמִבַּלְעָדָיו לֹא נִהְיָה כָּל אֲשֶׁר נִהְיָה. 4 בּוֹ הָיוּ חַיִּים וְהַחַיִּים הָיוּ הָאוֹר לִבְנֵי הָאָדָם. 5 וְהָאוֹר מֵאִיר בַּחֹשֶׁךְ וְהַחֹשֶׁךְ לֹא הִשִֹיגוֹ." אני בקרוב אהיה מומר, ולכן כבוד רב, יהיה לי להרדף למען שמו: "אִם הָעוֹלָם שׂוֹנֵא אֶתְכֶם, דְּעוּ כִּי אוֹתִי שָׂנֵא רִאשׁוֹנָה. 19 אִלּוּ הֱיִיתֶם מִן הָעוֹלָם, הָעוֹלָם הָיָה אוֹהֵב אֶת שֶׁלּוֹ. אֵינְכֶם מִן הָעוֹלָם, כִּי אֲנִי בָּחַרְתִּי אֶתְכֶם מִן הָעוֹלָם. מִשּׁוּם כָּךְ הָעוֹלָם שׂוֹנֵא אֶתְכֶם. 20 זִכְרוּ אֶת הַדָּבָר אֲשֶׁר אָמַרְתִּי לָכֶם: 'עֶבֶד אֵינוֹ גָּדוֹל מֵאֲדוֹנָיו.' אִם אוֹתִי רָדְפוּ, גַּם אֶתְכֶם יִרְדְּפוּ; אִם אֶת דְּבָרִי שָׁמְרוּ, גַּם אֶת דְּבַרְכֶם יִשְׁמְרוּ. 21 וְאֶת כָּל הַדְבָרִים הָאֵלֶּה יַעֲשׂוּ לָכֶם בַּעֲבוּר שְׁמִי, כִּי אֵין הֵם יוֹדְעִים אֶת שׁוֹלְחִי." אנו חיים כעת בקרב אנשים רבים, שצדיקותם העצמית באה ראשית לאהבת האל, ולכן קיבלתי משובים ותגובות רבות, וכעת, לפני שאשפט בקרב אחיי, הורי אוהבי וסובבי. אין עוד כבוד רב יותר מאשר למען שמו, כי כמו שהקריב את נפשו למעננו, כך אנו חייבים באמונתו. יהודי לשעבר, נוצרי חדש. BORN4MaSonry,

avibet

New member
אכן...

אני חושק בנצרות זמן מה, אני אפילו חושב שדי נולדתי כך, אך מעולם לא הייתה לי את התעוזה לקום כנגד "טאבו". אני חי בבית יהודי חילוני טיפוסי, ונצר לניצולי שואה, ולכן הדבר מושרש עמוק בנו, חשיבות יהדותנו בתור זהות לאומית. אומר אני וחוזר, קיבלתי אור חדש לחיי, ואני שמח בחלקי, כעת נשאר רק לבוא בהצהרתי, וטרם זמני זה גם יבוא. מי יתן, ורבים יפקחו את עיניהם, כמו שאני פקחתי את שלי.

רק אל תשכח שישוע

הוא יהודי, אבל יהודי אמיתי אורגינל לא מה שהולך היום אגב בן כמה אתה ואיך הגעת לאמונה ספר קצת על עצמך

avibet

New member
כך...

שמי עדי, בן 24 מתחיל ללמוד כלכלה עוד חודש באשקלון, תושב באר שבע. תמיד חלק ממני, כאב את המושיע, היה בי ניצוץ אבל מעולם לא העזתי להראות אותי. ניסיתי להתקרב ליהדות, של היום, ע"י הנחת תפילין ותפילות תשובה, ולא מצאתי את חלקי. לאחר מכן, התחלתי לחקור לעומק במרוצת הזמן, ובחודשים האחרונים, ע"י אמונה הגיונית ולא עיוורת ואיוולת, מצאתי את חפותי. איני אשם יותר, משום שאשמתי נלקחה, ע"י בנו היחיד, עם הטבלתו ומותו. מי יענש על חטאי או יקח את אשמתי על עצמו בנפשו? לא אף איש אחר, פרט לבנו היחיד. זו אמונה הגיונית, ולאחר מכן, הפכתי לאיש ירא שמיים, כבר כמה זמן אני שוקד על הברית החדשה, וכל מילה חרטה דמעתי בעיני, על מה שעשה אדון האדונים למעני. הייתי חייב להיות שלם, ולהיות בעל ידע מושלם אודות האדון. וכיצד הברית הישנה, מנבאת, והחדשה מקיימת את דברה. ישנם הוכחות והכול קיים ומקביל, אודותי אדם הגיוני. בקרוב אטבל בשמו, כך אמות איתו ואחיה איתו, והוא ישכון בי ואני בו, לעד.

avibet

New member
בנוסף לכך.

הדבר היחיד שאוחז בי זו כיצד הורי יתפסו את העניין, ולגבי הזהות שלי... יש בי זיקה חזקה ליהדותי, אבל זו אינה זיקה דתית, אלא לאומית, ביולגית. ולכן, אני מגדיר את עצמי בתור "ישראלי נוצרי". אני מודע גם להלשכות של מעשיי, וזה לא יהיה פשוט, שכן הרבה יתרחקו ממני, אך כפי שהאדון אמר:" "אִם הָעוֹלָם שׂוֹנֵא אֶתְכֶם, דְּעוּ כִּי אוֹתִי שָׂנֵא רִאשׁוֹנָה. 19 אִלּוּ הֱיִיתֶם מִן הָעוֹלָם, הָעוֹלָם הָיָה אוֹהֵב אֶת שֶׁלּוֹ. אֵינְכֶם מִן הָעוֹלָם, כִּי אֲנִי בָּחַרְתִּי אֶתְכֶם מִן הָעוֹלָם. מִשּׁוּם כָּךְ הָעוֹלָם שׂוֹנֵא אֶתְכֶם. 20 זִכְרוּ אֶת הַדָּבָר אֲשֶׁר אָמַרְתִּי לָכֶם: 'עֶבֶד אֵינוֹ גָּדוֹל מֵאֲדוֹנָיו.' אִם אוֹתִי רָדְפוּ, גַּם אֶתְכֶם יִרְדְּפוּ; אִם אֶת דְּבָרִי שָׁמְרוּ, גַּם אֶת דְּבַרְכֶם יִשְׁמְרוּ. 21 וְאֶת כָּל הַדְבָרִים הָאֵלֶּה יַעֲשׂוּ לָכֶם בַּעֲבוּר שְׁמִי, כִּי אֵין הֵם יוֹדְעִים אֶת שׁוֹלְחִי.". אנו מאמיניו, נובאנו להיות שנואים, שכן אהבתו, לא מעולמנו, ובקרוב גם אנו לא, לכן העולם, (פרושים וסופרים) שונאים אותנו.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמחזקים אותך ונישא תפילה למען תמשיך

לאחוז חזק באדוננו ומושיענו ישוע המשיח, אתה עתידלהתחיל בצעד ובחיים לא קלים אך הכוח אינו מהגוף אלא מרוח אלוהים, והוא הבטיח כי ינחיל בנו שלום,כוח וחוכמה, בכדי שנחיה חיים טובים יותר איתו, ולמענו, למרות רדיפות העולם מסביב. הללוייה תבורך אחי בישוע, ולשאלתך על התפילות, אני לא מחזיקה תפילות קבועות או כתובות ליד מיטתי לבוקר וערב..ישוע חי בנו ואנו נדבר אליו כאל אדון ידיד אוהב וסולח, שירצה לשמוע את תהילתנו לשמו ובקשותינו ומה שעל ליבנו.. תנסה אבי יקר, לזרום בשיחות אישיות של תפילה וקירבה ממלך המלכים, הוא אוהב לראות את בניו באים אליו בתחושת הבן לאביו היקר והכל יכול ולא בתחושת האדם לבוריו המרוחק והמסודר
אלוהים הוא אהבה וככלל שנאהב אותו אהבתו תישפך בתוכנו והקשר האישי יתהדק.. מאחלת לך חיים מלאים בעליות רוחניות, שתרחף בכנפי נשרים בשמי אלוהים ותתחזק באמונה, ועוד תרוויח את כל ביתך ומשפחתך לאדון ישוע, בשם ישוע המשיח-אמן.

1ysrat

New member
ברוך הבא!!!!!......

זה נכון מאוד קשה להיות ישראלי נוצרי אני גדלתי פה היה לי פעם חברים אבל לפני 12 שנה שהתגלה שאני נוצריה כולם נעלמו. היתי נוצריה חילונית לגמרה כמו כל אנשים באירופה ואחרי כל זה גרם לי התחזקת באמונה וחזור בתשובה (גמובן בנצרות) אני מאוד מבינה אותך זה מה קרה אם נוצרים בדרום ומרכז החברה בורחת ממך אבל בצפון זה שונה הם לא לבד כי יש הרבה נוצרים זאות אני מרגישה תמיד שאני פה במרכז א נוסעת לאשקלון או ב"ש למשפחה ואני מגיע לצפון לחברים נוצרים זה לגמרה שונה הרגשות שונה לגמרה

lion 7

New member
להרדף?

אני מכבד מאד את אמונתך ,אבל עד לרדיפות נראה לי קצת הגזמת. אנחנו חיים במדינה חילונית דימוקרטית.. וחוקי המדינה הן בגדר כניעה לשלטונות העל שה` או ישוע הכתיב לנו ..

avibet

New member
comment

לא הבנת את כוונתי בחברה שאני נמצא אף חילונית היא הדבר ממש בגדר טאבו לא נרדף במובנה הפיזי אבל באנו לחיות באהבה :)

ברכת אלהים עליך

אבל למה להכנס לכנסייה הקתולית? ישוע הוא יהודי, התלמידים הראשונים של ישוע היו יהודים כולם. הקהילה הראשונה שקמה בירושלים עד שלא הצטרפו לתוכה גויים, הייתה כולה מורכבת מיהודים. הברית החדשה נכרתה עם העם היהודי. "הִנֵּה יָמִים בָּאִים נְאֻם-יְהוָה וְכָרַתִּי אֶת-בֵּית יִשְׂרָאֵל וְאֶת-בֵּית יְהוּדָה בְּרִית חֲדָשָׁה." (ירמיה ל"א: 31) חיבורי הברית החדשה נכתוב כולם למעט לוקט ומעשיי השליחים ע"י יהודים. והגוים מורכבים אל עץ הזית היהודי. הברית החדשה אומרת לנו במפורש שעלינו להשאר היכן שאנחנו, אם באנו לאמונה כיהודים עלינו להשאר כיהודים, אם באנו כגויים עלינו להשאר כגויים. בכדי לקבל את המשיח היהודי, אתה לא צריך לההפך לנוצרי... הדבר אבסורד. ונקודה נוספת למחשבה, אלהים לא נתן דת לאף אחדם מעולם. אלהים כורת בריתות. עלינו כיהודים שקיבלו את המשיח, למצוא את הזהות החדשה שלנו במשיח כיהודים. אלהים לא סתם אסף את העם היהודי לארץ המובטחת כפי שהבטיח אחרי אלפיים שנה, ולא סתם אלפי יהודים מגלים ומזהים שישוע הוא המשיח בעשורים האחרונים. לאלהים יש תכנית אדירה, לברך את העמים דרך העם היהודי שמקבל את ישוע המשיח לחייו שהרי "וְאִם מְעִידָתָם הִיא עֹשֶׁר לָעוֹלָם וְהֶפְסֵדָם הוּא עֹשֶׁר לַגּוֹיִים, שְׁלֵמוּתָם -- עַל אַחַת כַּמָּה וְכַמָּה!" (רומים י"א: 12) ואיך העם היהודי יברך את הגויים בקבלתו את ישוע, אם הוא יחדל מלהיות יהודי?

avibet

New member
comment

לפי דבריך הינך יהודי משיחי? מן הסתם אדם אשר מקבל את המושיע יהווה חלק מכנסיה או קהילה הרי בבתי כנסת לא תמצא אותו כל כך אם אתה מקבל אותו הנך מאמץ את טבתו ומותו כלומר את הצלב אני לא ראיתי ממסד יהודי שמקבל אותו אלא אם כן הוא משיחי ואיני מסכים כל כך. האדון הוא התווך של הנצרות וכך מי שמקבלו כמוני כמוכם

המילה נוצרי קיימת רק בשפה העברית

בשאר השפות התרגום הוא משיחי כשאתה קורא לעצמך נוצרי אתה קורא לעצמך משיחי ישוע נקרא נוצרי על שם נצרת אתה תשאר יהודי בן ישראל משיחי, זה לא אומר שאתה אורתודוסקי בעל מסורת יהודית מוטעית כמו גם שערבי משיחי לא אומר שהוא מוסלמי כמובן שהכל חסר ערך ולא משמעותי איך אתה מוגדר.. כשאתה מאמין בישוע אתה בן אלוהים לא בן דת ואלוהים יכול להפוך אבנים לבניו התוכנית של אלוהים ברורה ואיתנה מי שאמור להיות מאמין יהיה מאמין והוא נולד ביעוד להיות כבוד לאלוהים מנגד הוא ברא גם אנשים שלעולם לא יהיו מאמינים כי ככה ברא אותם וגם להם תפקיד לכן כשאנחנו מאמינים אין גאווה.. אתה לא יכול ואסור לך "לצאת" נגד אלו שלא מאמינים בישוע או אלה שיש להם מסורות מטומטמות ביותר.. כי ככה ברא אותם וזה יעודם.. עם זאת עליך לבשר את הבשורה כשאתה מקבל קריאה אלוהית מסויימת כשאתה מאמין תדע שקיבלת את האמונה גם בחסד והיא לא באה ממך אלא מרוח הקודש רוח האמת רוח אלוהים זה מדהים לדעת ולגלות שאתה מאמין ושככה אלוהים ברא אותך להיות.. ככה שלדבר על דת או מסורות זה לא מתיישב טוב עם זה אתה בן אלוהים מאמין..כן אתה יכול להיות בן לאבות יהודים או גויים ודבר לא ישנה זאת.. אתה פשוט בחרת בדרך אלוהים האמיתית ועליה תבנה אם תרצה את המסורת המתאימה לך ולא נוגדת את דבר אלוהים חיים ישוע

כן אני יהודי משיחי

כשאדם מקבל את ישוע, הוא מהווה חלק מהקהילה האוניברסלית(קתולית בלטינית), נכון. אך זה דבר אחד להיות חלק מהקהילה הרחבה שכוללת בתוכה את כל המאמינים מכל הזרמים, וזה דבר אחר להכנס לכנסייה הקתולית המסורתית, שלא מקבלת שום זרם אחר מלבד את עצמה. ישוע הוא המתווך של הברית החדשה, לא של דת כלשהי.

Born4masonry

New member
Bless upon you to my friend

על מנת לקבל את האדון עליך להטבל הכול מסכימים איתי ועל דבר קבלתו הנך מאמין בטבילתו ומותו כלומר את צלבו הכוונה היא שיהודי שמקבל את אדוננו הוא מהווה חלק מדבר חדש לא חשוב מה היית חשוב מה אתה כעת שהאדון מאחד את כולנו באהבתו ברכת האב תשא עליכם

כן חשוב

גם באדם החדש(יהודי וגוי כאחד), יש צורך להבדיל לאחר קבלת האדון ישוע בין יהודי לבין לא יהודי. כיוון שישנה קריאה מיוחדת לעם היהודי, שעליו להכנס אליה. אם לאחר קבלת ישוע אין עוד יהודי ולא יהודי אז גם אין גבר ואין אשה וגברים יכולים להתחתן עם גברים ונשים עם נשים.

lion 7

New member
זה מה שנקרא ``הוספות``

נא ראה אזהרות ביחס לגריעה או הוספה בסוף בפרק האחרון בחזון יוחנן ..מה שאתם מטיפים לו יגרום להתנשאות מצד קבוצה לקבוצה אחרת ,דהיינו יהודים במקרה זה מול אחרים ,על סוגיה זו הבהיר פאולוס רבות ,פטרוס הבין בדרך הקשה דרך החזון חלום . אין משוא פנים מול ה`. כולם חטאו וכולם חייבים ישועה , אני שוב מזכיר שישוע הוא גם בן דודי בבשר שהיה איזה 33 שנה ולידתו מתוך בתולה משבט יהודה היתה להגשמת נבואות שהוא צלח ברוחו על הכותבים .היותי נוצרי לא מקדם הרבה מול ה` ,ההפך יש עלי אחריות כבדה כנציג הבן, תפקיד שנשאנו המון זמן בהעדר יהודים

חס ושלום

מלהוסיף או לגרוע. כל מה שכתבתי מבוסס על דבר ה'. ברור שאין משוא עם ה'. כולם חוטאים וכולם חייבים בישועה. יהודי ולא יהודי. ואין הבדל בישועה בין יהודי ללא יהודי ובין גבר לאשה. אך יש הבדל בקריאה, זה דבר אחר, ועלינו לקבל התגלות בעניין.

lion 7

New member
יעקב אחי אבהיר תפקיד היהודי המאמין

לפי הפרשניות השונות , קודם כל אני לא ממהר לחזור אחרי דברי מטיפים ודוקטורינות כתורה מסיני. אני בודק לפי הרבה פרמטרים ומהם אבות הכנסיה ופרשנותם שהם דומים כשתי טיפות מים לפרשנים מגדולי הדור הבפטיסטים. גם כן בודק פרשנות הכנסיות המזרחיות כגון הקופטית ומנסה לישר קו .לפי הגישה הבפטיסטית וגישתי האישית בעולם שאין בו כמעט יהודים , יהודי המוזכר בברית החדשה הוא בעיני מסיחי לטוב ולרע, אנו אם נלך בדרך הצלב אז אנו יהודים מאמינים ואם לא אז אנו דומים לאלו שצלבו אותו ודחוהו ,כך מובנת בעיני רבים את המושג ``יהודי`` בב``ח .שא ברכה

למעלה