שמאז השתתפותו במרתון הקודם של 88FM אני מאד מתגעגע לשמוע אותו שם... לתשומת ליבו של יואב המון חגים יש לנו בזמן הקרוב. האין זו הזדמנות ראויה לענג לנו קצת את האוזן?
אשמח אם תיהיה אתה וכל חברי הפורום בהאזנה ל"רדיו מרכז" 93.7FM וגם באינטרנט בכתובת הבאה: http://www.937fm.tk חג שמח ושנה טובה ובהצלחה בכל אשר תפנה בברכה, ניסו
שתיהיה לכולכם שנה טובה שנה שבה כל אחד ואחת מכן ימשיך / תמשיך להנות מהמוזיקה , מהתוכניות , ומהשדרנים שאתם אוהבים... שתיהיה באמת שנה טובה לכל, שנה נפלאה ומאושרת, רק עם דברים טובים ושמחים.
שנה טובה ומוצלחת לכולם, שתהיה לכם אחלה האזנה בכל תחנה. הלוואי ולכל תחנה יהיו אחלה תכנים להציע עבור ההעדפות הרבות של מאזיניה ! אמן, אמן , אמן. לימור דהאן. 102fm ,רדיו תל - אביב.
שנה טובה ומצלחת גם לך לימור, מי יתן ותעשי כמה שפחות פאשלות. ובתחנה שלך ינגנו יותר משלושה שירים וכמו שאני מכירה אותך מפורומים אחרים אחרי שמישהו כותב עלייך משהו שהוא לא הילול ושיבוח, את לא חוזרת יותר, אז יאללה ביי
שנה טובה ומקסימה פורום! ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif
שמרו על עצמכם, סעו בזהירות ותמשיכו להאזין לרדיו איכותי. בזמן החג והשבת אני לא אהיה בפורום... אני מאוד מקווה שהכל יסתדר פה בלי האדמיניסטרציה שלי. בכל מקרה, תשתדלו לשרשר את ההודעות למקומות הנכונים ולא לכתוב יותר מדי שטויות
לכל החברים היקרים שצעדו יחד עוד מימי "נענע"... לכל שוחרי, מעריצי ומאזיני הרדיו בישראל ובכלל... לכל בית ישראל באשר הם! שנה טובה, רגועה, פורה ומשמחת לכולנו! מושיקו שטרן, א'-ה' 17:00-19:00 ב"קול הים האדום".