ברכות לרגל השנה החדשה

לחברי הפורום

שיהיה לכם שנה טובה שנה פורחת שנת שגשוג פריחה ונחת לכם ולבני משפחתכם שנה מלאה בחום אושר ושמחה. שנה של כולםה חיבה אהבה והגשמה- אז שיהיה לכם שנה טובה

ברכות לרגל השנה החדשה ../images/Emo55.gif

את כל הברכות והאיחולים שלכם לרגל השנה החדשה אתם מוזמנים לשרשר באשכול הזה.

שנה טובה ליואב קוטנר

שמאז השתתפותו במרתון הקודם של 88FM אני מאד מתגעגע לשמוע אותו שם... לתשומת ליבו של יואב המון חגים יש לנו בזמן הקרוב. האין זו הזדמנות ראויה לענג לנו קצת את האוזן?

hilagilady

New member
שנה הלכה שנה באה, אני כפיי ארימה

לכל באי הפורום שנה טובה, מתוקה
, מלאת התחלות חדשות.

שנה מתוקה

שנה של בשורות טובות
שנה של יצירה פורה
שנה של ביטוי חופשי
שנה של עליה ולא של ירידה
שנדע להאזין ולא רק לשמוע
שנדע לצחוק על עצמנו ולא להעלב
שנה מאושרת לכל חברי הפורום ולכל העוסקים בדברת ובצליל ולכל אלה המאזינים להם. one love

zzz102

New member
שלום נועם,זה ניסו להיט-קניון בת-ים

אשמח אם תיהיה אתה וכל חברי הפורום בהאזנה ל"רדיו מרכז" 93.7FM וגם באינטרנט בכתובת הבאה: http://www.937fm.tk חג שמח ושנה טובה ובהצלחה בכל אשר תפנה בברכה, ניסו

היי ../images/Emo13.gif

היי ניסו! נחמד לראות אותך פה! אנחנו צריכים מתישהו גם להפגש במציאות. אנחנו "שני קולגים" שלא נפגשו מעולם. לטיפולך.
שנה טובה!

לנועם ולכל חברי הפורום שנה טובה ../images/Emo13.gif

שנה טובה ומתוקה, שנה מלאה באושר , ורק דברים טובים תמשיכו לאהוב ולהנות מכל רגע מהתחנה שאתם אוהבים. שתיהיה שנה באמת שמחה רק עם חיוכים...

שנה טובה וחג שמח לכל פורום רדיו|יין

שתיהיה לכולכם שנה טובה שנה שבה כל אחד ואחת מכן ימשיך / תמשיך להנות מהמוזיקה , מהתוכניות , ומהשדרנים שאתם אוהבים... שתיהיה באמת שנה טובה לכל, שנה נפלאה ומאושרת, רק עם דברים טובים ושמחים.

limorda

New member
שנה טובה ומוצלחת !

שנה טובה ומוצלחת לכולם, שתהיה לכם אחלה האזנה בכל תחנה. הלוואי ולכל תחנה יהיו אחלה תכנים להציע עבור ההעדפות הרבות של מאזיניה ! אמן, אמן , אמן. לימור דהאן. 102fm ,רדיו תל - אביב.

שרית ב ד

New member
שנה טובה ומוצלחת

שנה טובה ומצלחת גם לך לימור, מי יתן ותעשי כמה שפחות פאשלות. ובתחנה שלך ינגנו יותר משלושה שירים וכמו שאני מכירה אותך מפורומים אחרים אחרי שמישהו כותב עלייך משהו שהוא לא הילול ושיבוח, את לא חוזרת יותר, אז יאללה ביי

ludin102

New member
../images/Emo75.gif שנה טובה ומתוקה ../images/Emo74.gif

לכל חברי הפורום, ולכל עם ישראל!!

שנה טובה ומקסימה פורום! ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שמרו על עצמכם, סעו בזהירות ותמשיכו להאזין לרדיו איכותי. בזמן החג והשבת אני לא אהיה בפורום... אני מאוד מקווה שהכל יסתדר פה בלי האדמיניסטרציה שלי. בכל מקרה, תשתדלו לשרשר את ההודעות למקומות הנכונים ולא לכתוב יותר מדי שטויות
אני כבר מתגעגע!
שמרו לי על הפורום!

alpha80

New member
שנה טובה ומוצלחת

ממחלקת הפרומואים של רדיו ללא הפסקה 103fm

שנה טובה חברים שלי!

לכל החברים היקרים שצעדו יחד עוד מימי "נענע"... לכל שוחרי, מעריצי ומאזיני הרדיו בישראל ובכלל... לכל בית ישראל באשר הם! שנה טובה, רגועה, פורה ומשמחת לכולנו! מושיקו שטרן, א'-ה' 17:00-19:00 ב"קול הים האדום".

שנה טובה מפורום פרסומות בנענע

כן.. כן -נענע
כאן http://images.nana.co.il//Upload/92004/ForumMessageAttachments/ForumMessageImage_578361.gif

למעלה