ברכות למינוי החדש

ברכות למינוי החדש

הי לי, אז דבר ראשון מזל טוב, בהצלחה והכי חשוב, בכיף על המינוי החדש! אני גאה, שלא נאמר מעריצה אותך ושואבת המון השראה, כמיהה לשינוי ורצון לעשות בזכותך. רציתי לברך אותך בבלוג האופנה (אגב מרגש לפגוש שם מוכר וידידותי בפעם הראשונה..) אך מוצאת את עצמי כבר שעה מחפשת כינוי, והבחירה לא פשוטה. ניסיתי ענת, עננה, קצפת, קינמון, שמנת, שמפניה, פבלובה .. אז החלטתי להשיב במייל ולדחות את ההתמודדות לאח"כ. דבר שני, יש לנו חתונה בשלישי ויש לי שמלת סטרפלס מהממת שבקושי יוצא לי להתפנק בה וסוף סוף יש ארוע. א. איזה אורך או סוג שרשרת מתאימה לסטרפלס? ב. במזג אויר לא צפוי כמו בתקופה הנוכחית וגם בשם הצניעות (לפחות בכניסה), מה יכול להתאים, שרוולון? ג'אקט לא נראה לי,אולי צעיף? תודה וכיף שיש עם מי להתייעץ, שבוע נפלא שיהיה, מקווה שנפגש השבוע וד"ש

לי וולף

New member
תודה!!! (ותשובות)

איזה כיף לי לראות פה מישהי מוכרת!
WELCOME!! אחלה שאלה! יש בהחלט מקום לחשוב על זה, מכיוון שהתיכשוט שלנו צריך להתאים לא רק לסגנון הלבוש וצבעיו, אלא גם לפרופורציות הגוף והלבוש שלנו. למשל, לא הייתי ממליצה למישהי מלאה או רחבה לענוד שרשרת דקה ועדינה, מכיוון שהשרשרת 'תיעלם' ורק תגרום לאישה להיראות מאסיבית יותר, בגלל ההשוואה למשהו עדין. במקרה של סטרפלס את יכולה לבחור אחת מ-2 אופציות + אלטרנטיבה: 1. שרשרת ארוכה- שוב, בהתאמה לאורך הגוף שלך ולאורך השמלה - אם השמלה מגיעה בערך לברך או קצת מתחת, השרשרת תיראה הכי נכון אם תגיע עד אזור מפתח הלב או קצת מתחת, אבל לא קרוב לטבור. בכל מקרה שימי לב שהשרשרת לא 'נגמרת' בדיוק היכן שמתחיל הסטרפלס. זה גורע מיפי החשיפה הזו ויוצר תחושה שזו חולצה עם קשירה מאחורי הצוואר... 2. שרשרת קצרה- צריכה להגמר בערך בקו האמצע בין הכתפיים לתחילתו של הסטרפלס. לא הייתי ממליצה על שרשרת קולר (כי זה כבר ממש לא אופנתי וכי זה חותך את הצוואר- וזה בדיוק ההפך מהאפקט של סטרפלס...) 3. אלטרנטיבה לשיקולך- עגילים! לפעמים כשאני לובשת סטרפלס אני מרגישה שקצת יהיה חבל להסתיר את מה שכבר רואים, ובוחרת בעגילים דרמתיים כתוספת, במקום שרשרת. זה לא טוב יותר או טוב פחות...פשוט עוד אופציה
לגבי כיסוי: לא הייתי בוחרת בצעיף כי הסגנון לא מתאים (צעיף הוא יותר ספורטיבי או שפשוט צר מכדי לענות על הצרכים שלך). אני חושבת שהתכוונת לשל (כמו פשמינה) שיכול להתאים יותר גם בסגנון וגם כפריט נח ופרקטי. את יכולה גם לבחור בשרוולון או אפילו באיזה אריג שמתאים באופי (כמו קרדיגן, אבל שלא יהיה מבד יומיומי מידי ויתנגש עם חגיגיות השמלה). לגבי ג'קט- אני לא פוסלת אבל 'מסוכן' יותר ומחייב התאמה רצינית בסגנונות ובגזרות. שבוע נפלא גם לך!

למעלה