ברכות לאדומה

rrredshay

New member
סורי שאני ממחזר....

אחחחחח התיסכול....

ye44

New member
סורי שאני לא ממחזר

אחחחחח הפועל לא קיימת וחבל

rrredshay

New member
חחחח זה בדיוק הקטע...

אני לא צריך להתאמץ.... הם שוברים לעצמם את השיניים לבד...

rrredshay

New member
חח יורד זה אנדרסטייטמנט...

אגב.. זיהית את דן מרגלית בנאום הנרגש??? חחחחח אני במקומו מתחבא שנה שלמה עכשיו.... חחחחחחחחחחחחחחח

Rtitan

New member
צהוב מול אדום - יריבות ארוכת שנים... ../images/Emo73.gif

מה אומר ומה אגיד - עד לפני שנה, כשהכרתי כאן קבוצת אוהדים בריטים של טוטנהאם - כדורגל לא היה משהו שממש עניין אותי, אבל החוויה של לראות משחקי כדורגל בפאבים בימי ראשון בבוקר כשהם משודרים באי הבריטי, זו חוויה מכוננת שבעיקבותיה כבר ראיתי את ברסה, את ל"א גלקסי בכמה וכמה משחקים (כולל בקהאם עד שדפק לעצמו את הרגל) וכמובן - טוטנהאם (שמגיעים הנה בחודש הבא). אז נחזור קצת ליריבות של אדום מול צהוב - ועכשיו הצטרפו אלי אל מקום שבו היריבות הזו לגבי היא משהו מאד חי, בועט, מקלל, מריע ובעיקר... דובר איטלקית שוטפת: מכוניות. אני מניח שכולם שמעו את השם "פרארי", מייסד החברה, אנצו פרארי היה נהג מרוצים והיה בונה לעצמו את המכוניות שלו - שהיו מכוניות טובות בהחלט, האיש היה גאון במכוניות ובנה מכוניות מעולות. הוא ייסד את החברה שמוכרת את מכוניות האקזוטיקה המוכרות רק כדי שיוכל לממן לעצמו את קבוצת מירוצי הפורמולה אחת שלו שהצבע שלהן היה מאז ומעולם אדום. התאהבתי במכוניות הפרארי כששמעתי בפעם הראשונה מנוע של פרארי 512BB עובד בתערוכת האוטומוטור הראשונה שהיתה בארץ - היו שם שם שתיים: פרארי ולמבורגיני קונטאש. הלמבורגיני זוויתית, נוקשה ודי מכוערת למרות שהיתה מרשימה מאד... הפרארי היתה אדומה, חמוקיים מעוגלים והזיזו אותה כשעברנו שם - ואני זוכר את הנהמה של 12 צילינדרים - זו היתה אהבה ממבט ראשון: מאז אני אוהד פרארי מושבע - בעיקר במירוצי פורמולה אחת. שנים לא קלות עברו על אוהדי פרארי אבל אם תרצו להכיר דבקות של אוהדים - סעו לאיטליה... גם בשנים המאד מחורבנות שעברו על הקבוצה אחרי שאנצו נפטר, האיטלקים נשארו אוהדים שרופים של פרארי ואוי ואבוי למי שניסה לערער על עליונותן... "קריאת הקרב" של אוהדי קבוצת פרארי ביציאים היא "!!Alla memoria di Enzo " - "לזיכרו של אנצו". במלחמת העולם השניה, תעשיין איטלקי בשם למבורגיני עשה הון ממכירת כלי רכב לצבא האיטלקי, אחרי המלמה הוא עבר לייצור טרקטורים והאיש היה לקוח של פרארי. הפרארי, כמה שהיו טובות, היו עדינות ולמבורגיני דפק לא פעם את האוטו שלו... יום אחד הוא הגיע למשרד של פרארי עצבני אש - הצלב בגל ההינע של הפרארי שלו נשבר והוא זרק את החלק השבור על השולחן של אנצו פרארי וצרח עליו שהוא לא יודע לתכנן מכוניות. פרארי שהיה חם מזג בעצמו צרח בחזרה שאם למבורגיני כזה חכם - שיילך לבנות מכוניות... למבורגיני הרים את הכפפה והחל לייצר מכוניות - ואם פרארי אדומות? למבורגיני צבע את המכוניות שלו בצהוב... היריבות פרארי למבורגיני היא עזה ברמות שקשה לדמיין - אדום מול צהוב. אני? חולה פרארי... כאן יש לא מעט מהן ויש לא רחוק מהבית שלי מסעדה מאד נחשבת שלידה תמיד תוכלו לראות כמה פרארי/למבורגיני/פורשה ושות' חונות... לפני חודש עמדה שם פרארי אפורה מטאלית - פשוט חילול הקודש!!. שתבינו - פרארי לא מוכרים מכוניות לכל אחד: אתם יכולים להיות מאד עשירים, אבל אם תרצו פרארי, תוזמנו למשרדי החברה ושם תעברו ראיון שיבדוק אם אתם מתאימים להיות בעלים של פרארי... למבורגיני - כל אחד שיש לו כסף יכול לקנות, ויש כאן חברת השכרה שמשכירה למבורגיני ג'אלארדו ($1000 ל-24 שעות, לא כולל ביטוח!)... אם מישהו ישכיר פרארי - הוא ימצא את המאפיה האיטלקית רודפת אחריו. זהו... אדום מול צהוב בעוד מקום... וגם שם האדומים מראים לצהובים שהאצילות מחייבת

למעלה