ברכות לאדומה

א פרסקי

New member
ברכות לאדומה

הפועל גלבוע-גליל אלופת המדינה בכדורסל

ye44

New member
אכן ברכות לגליל כרגיל תמיד עם כוכבית

מעניין תמיד האדומים לוקחים תארים בעזרת ההתאחדות או האיגוד

השיטות בסל וברגל דפוקות...

ברגל לפחות האליפות לא נפלה אצל הירוקים. בסל לפחות האליפות נפלה אצל קטש - מגיע לו.

ye44

New member
שנה הבאה האיגוד החליט

שמכבי ישחקו עם יד קשורה מאחורי הגב כי כל שנה היא מגיעה לפיינל פור
והוחלט שאם בכל זאת הם יגיעו לפיינל אז הם ישחקו רק עם זר אחד וכל התקפה תהיה 15 שניות זה לגיטימי לא ?
פשששש איזה ספורט הוגן

ye44

New member
נדמה לי שהפועל אוכלים ת' ../images/Emo23.gif כי

אתם קבורים באדמה
ולעולם לא תזכו להריח אליפות
הריח היחידי שתריחו זה את ריח האדמה של מתחם " אוסישקין " שמריח שתן של
הודות לרון חולדאי שיבדל לחיים ארוכים

Rtitan

New member
כן... אחרי שהשופטים היו הקבוצה השלישית שם?...

אני לא גאון גדול בכדורסל, אל איכשהו כשקבוצה אחת מקבלת פי שתיים יותר זריקות עונשים מהשנייה, זה או כי הם ממש לא יודעים לשחק (ועל זה יש לי השגות...) או שהשופטים החליטו להיות הקבוצה השלישית על המגרש... גליל גלבוע (להלן ג"ג
) לקחו אליפות להלל ולשבח!! 17 שנה הצפוניים מחכים לזה - וכמו אז גם הפעם, הניצחון מתוק מתוק!!

מברוק.

הטובים יותר ניצחו הערב בנוקיה. שאפו לקטש ולגליל-גלבוע. באו רעבים,ואכלו בתיאבון.

קרן ט

New member
מתקשה לברך....

הנחמה היחידה שהגביע בידיים צהובות, לא יעזור קטש תמיד יהיה צהוב..... וזה רק עד לשנה הבאה.... הגביע שם באופן זמני! סורי, לא למדו אותי להפסיד בכבוד..... צהוב עולה!

Rtitan

New member
../images/Emo6.gif קטש צהוב??? ../images/Emo94.gif

האיש לקח למכבי ת"א את גביע אירופה, ועכשיו את האליפות... עם סלוניקי הוא היה ירוק, עכשיו הוא אדום... כמו רמזור - הוא היה צהוב תקופת מעבר וזהו
. הגביע בגליל אולי לשנה - בינתיים זו תהיה שנה מאד שמחה לגלילים ומאד צהובה לצהובים
. אין תענוג יותר גדול מאשר דוד מנצח את גוליית, להביט בפנים של שמעון מזרחי ולהתענג על כל שניה שהוא מבואס. כמה שזו היתה שנה טובה למכבי תל-אביב... שנים הם לא ישכחו את השנה הזו, שנה של חגיגות בצבע אדום. לפני 17 שנה חגגנו, והשנה אנחנו חוגגים, ומכבי מוזמנת להצהיב לה למשך שנה שלמה
.
סורי, לא למדו אותי לנצח בכבוד..... אוףףףףף כמה שאני מתגעגע לגליל!!!!!!!!!!!!!!!!

קרן ט

New member
אם מישהו לוקח משהו ממכבי

שזה יהיה קטש... הבחור נשמה ומגיע לו... כמו שאמרתי עד שנה הבאה....

../images/Emo66.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo103.gifאחח איזו נחת..!

אמנם אני כבר לא עוקבת באדיקות כמו פעם ולא כבר אין מנוי למשחקים, אבל הלב הוא של הגליל האדום (ויסלחו לי הגלבועים, כן?) כבוד. כבוד!

rrredshay

New member
אחחחח איזו שנה אדומה ../images/Emo13.gif

ראיתם את השלט של המסכנים הצהובים לפני המשחק? "בשבילכם זה דאבל (עם ציור של ששבש..) ובשבילנו זה דאבל אמיתי.." חחחחחחחחחחחחחחחחח אז יש לי חדשות צהובים מסכנים... בשבילנו זה טריפל!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ye44

New member
שכחת להוסיף כרגיל כוכבית ועכשיו גם סולמית

ye44

New member
תפנימו כבר אוהדי הפועל

היינו מתוסכלים אם האדומים היו לוקחים תארים בלי "כוכביותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת " לצערכם תמיד נדאג להזכיר לכם

ye44

New member
../images/Emo6.gif תגובה של גנבים בלילה תפנים

בלי התאחדות ובלי איגוד אתם בד"כ זוכים ב
של קוטג' במבצעים של תנובה
רגע ממתי אתה גליל עליון ? בעצם אפילו את ההרכב של הגנבים בלילה אתה לא יודע
אגב אני לא מצליח לתפוס אותך ואת האדום ב
אה שכחתי צריך להוסיף למ"ס שלכם כוכבית

למעלה