ברכות חמות משנה ג'

אiריתי

New member
ברכות חמות משנה ג'

צדיק ו/או צדיקה שעשו חשבונאות מתקדמת למנע"ס של גוטליב במועד א' 7.2 זוכרים אולי מה היו הנושאים שעליהם הוא בחן? לא פלא שדחיתי את האיכסה הזה עד עכשיו. איף. אה ואני הולכת לנפץ פה מסורת של עבודה בעינים: שנה ג' היא לא שנה קלה
אבל אם יהיה לכם מזל אולי לא יהיו שביתות בשנה הבאה...

shubi82

New member
הוא הוריד רק אינפלציה

אם אני זוכר נכון זה משאיר לך: נק' איזון, הפרשה לחופשה ופיצויים וכו', קבלנים, דו"ח תזרימי מזומנים ומאזן מאוחד נראה לי שזה הכל בהצלחה :)

ms1910

New member
הנושאים שהוא שאלה בבחינה

השאלה הראשונה הייתה מאוזן מאוחד השאלה שנייה הייתה חכירה השאלה השלישית הייתה שאלה מחוברת התרגילים שאלה מס' 26 - מר מצליח (שימי לב בכיתה הוא פתר שתי שאלות בלי קשר לשעורי בית האחת היא שאלה 26- מר מצליח והשנייה שאלה 15) השאלה האחרונה מושגים- רק מושג אחד אני זוכרת שהוא נכסים בלתי מוחשיים

sludger

New member
המושגים שנשאלו במבחן !

1) נכסים בלתי מוחשיים והיכן הוא נמצא בדו"ח הכספי ? 2) עיקרון ההקבלה. 3) מחזוריות מלאי והסבר ! 4) הרביעי אני לא זוכר ! אבל זה היה מושג שהוא מאד בסיסי. בהצלחה

אiריתי

New member
תודה רבה :) ועוד שאלה קטנה

האקויטי הזה, הוא קשור רק לדוח מאוחד? גם כן המועד ג' הזה כל כך מפתה לדחות את המבחן הזה שוב..בפעם החמישית....
בברכת "למה לשלם היום מה שאתה יכול לשלם מחרתיים" אורית

shubi82

New member
כן,אקוויטי זה מאזן של החברה האם

בלבד, כשמוסיפים את הרווח של הבת לרווחים ולהשקעות, בדוח של האם, משהו כזה, לא זוכר בדיוק....

שנה ג' הכי קלה בעולם.

נתחיל מזה שבניגוד לשנה ב' , אם אתה לומד כמו בן אדם למבחן - אתה תעבור ואפילו תצליח. זה ההבדל המהותי , שהמבחן הוא על החומר הנלמד ,כמו כל קורס נורמלי אחר. אין את כל השטויות של "כל התשובות לא נכונות"

למעלה