ברי סחרוף בסיטי הול

xero1

New member
ברי סחרוף בסיטי הול

אני לא יודע אם מישהו כבר פתח פה שירשור על זה.. אם כן אז תיסלחו לי, אני פשוט עוד מתרגש ומתלהב מידי כדי להתחיל לחפש. בכל מיקרה- הופעה ראשונה שלי של ברי סחרוף הבליינים.. למרות שהם מאור כהן ואורן שהם שני מוזיקאים מהשורה הראשונה בישראל, אני לא מת עליהם, ועוד בכלל אתמול כשראיתי איזה עוד שירים יש להם, אז לא משהו. אה כן, וחימום צריך להיות חימום.. לא 3/4 שעה. טוב, מה לעשות שכל שיר שלהם 7 דקות עם יותר מידי מערברים. ברי עולה! אני דווקא ציפיתי שיעשה יותר שירים שאני מכיר :\ היו איזה שלושה-ארבעה שירים שפשוט הזזתי את הראש והצטרפתי בפזמון בגלל שלא שמעתי אותם יותר מידי פעמים בזמני הפנוי. ככה היה בחלק הראשון של ההופעה.. עד שהוא החליף מהטלקאסטר לגיטרה האדומה שלו ונתן את כמה יוסי ! הטופ של הטופ של הטופ של הערב לטעמי! שמעו רק את הקהל! היה גדול!! במיוחד בקטע של "גשם.. של כובעים" (לא יודע מה המילה פה) שהעירו על הקהל וכולם ככה עם הידיים. היה טוב גם עם שני ההדרנים. חבל שלא היה את "ניצוצות" או "אין קץ לילדות", אבל כניראה שבשביל זה אני אצטרך לחכות לאיחוד (מהפה שלי לאוזניים של ה', אמן). גם לפני ההופעה הורדתי פוסטר ועכשיו הוא תלוי על הדלת שלי. היה סבבה.

Keitarou

New member
אכן אחלה הופעה...

עד עכשיו לא הייתי בטוח כי לא ממש הכרתי שירים שלהם אבל עכשיו אני יודע שאני ממש לא אוהב את הבליינים P: סכל אופן ההופעה הזאת היית יותר קצרה מההופעה הקודמת בסיטי... =\ הוא עשה את כל השירים שרציתי (ברז'יט, ghosts...) ורציתי להחתים אותו על הציור שציירתי שלו אבבבבבל לא יצא לפגוש אותו אחרי ההופעה... :( נו טויב... אה כן הנה הציור בכל מקרה... זה אמור להיות ברי שם למרות שלא יצא דומה במיוחד... והוא אמור להיות על הירח מה שגם לא יצא במיוחד... חפיף...

ענת1986

New member
../images/Emo41.gifברוך הבא../images/Emo140.gif

שמחים שהצטרפת אלינו ומקווים שיהיה לך טוב
בנוגע לציור- מאוד מאוד אהבתי! הלוואי עליי כישרון ציור כזה...
הניסיון היחידי שלי עם ציור היה בשיעורי אמנות בביצפר. והייתי טובה!
הייתי צריכה אולי לפתח את זה... עדיין לא מאוחר, נכון?
בכל אופן, נשמח אם תכניס את הציור, ואם יש ציורים נוספים, לגלריה:"חברים מציירים ברי". בנוגע להופעה- שמחה שנהנית! אם תוכל להרחיב עוק קצת- נכניס את הסיקור למאמרים

Keitarou

New member
^_^ תודה..

העלתי את הציור... אני אשאיר את ההרחבה על ההופעה הזאת לאנשים עם זיכרון יותר טוב משלי...:)

אוי ואבוי

אני מאוד מקווה שלא יהיה בהופעה באומן חימום כל כך ארוך שיבוא על חשבון האורך של ברי... ואני גם לא אוהב את הבליינים

ענת1986

New member
הכנסתי למאמרים ../images/Emo45.gif

כאן שמחה שנהנית
בנוגע לבליינים, גם אני לא מתה עליהם. יש להם שירים נחמדים וקיצביים, וזהו. לא מעבר.
השורה מכמה יוסי הולכת ככה: "גשם של גוגואים"
איזה פוסטר? אם בא לך לסרוק יהיה מגניב
(אגב, גם לי יש אחד מההופעה בחאן, אבל הוא תקוע עמוק באחת המגירות
)

ענת1986

New member
כן.. גם לי יש כזה בדיוק ../images/Emo9.gif

כמובן עם מקום שונה של הופעה, תאריך וכו'

xero1

New member
:) אפשר לראות למטה גם ציור

שעשיתי בשיעור חופשי שנה שעברה כשחדר אומנות היה פתוח.. אין מה לומר, פשוט אומן.

eyallaye1

New member
אלו כל השירים שהיו בהופעה:

(זה ממש לא לפי הסדר שהם בוצעו בהופעה, פשוט עברתי על הרשימות בדיסקים ורשמתי את מה שהיה) אמונה עיוורת חלליות כמה יוסי רעש לבן הזיות חבל שאת לא אם הייתי הדמעות של לילי רגעים בריז'יט ברדו זה לא פשוט אוחתכ בייבי בואי הביתה מפנה מקום (מאור כהן שר את הבתים וברי את הפזמון) ככה זה מנהרת הזמן שתי פנים עיר של קיץ עוד חוזר הניגון סרט מונסון רועד אבק בנעליים נכנע לך ריבונו של עולם Ghosts Can't Run Away בנוסף הוא שר ביחד עם מאור כהן שיר של מאור כהן וגם בהופעת החימום של הבליינים הוא שר איתם איזה שיר שלהם

קניידעל

New member
האמת היא שהזיות לא היה משהו...

אבל שאר ההופעה היתה ממש ענקית. חוץ מהקטע עם מאור כהן במפנה מקום, זה נראה כאילו הוא מקריא את המילים בבר מצווה שלו, עם איך שהוא מחזיק את המקרופון ואיך שהוא כל הזמן הסתכל למטה (ועוד עם הקול בר מצווה שלו) היה קטע אחד שהייתי בשירותים כשהם עשו, שזה היה במקרה השיר היחיד של מאור כהן שאני אוהב, אבל לא חשוב... חוצמזה- ברי נתן הופעה טובה בהחלט, ויתר על להיטים לטובת קטעים איכותיים אחרים (חוץ מככה זה, חלליות ועוד חוזר הניגון, אני לא חושב שהיו שירים מוכרים שלו בכלל), למרות שאני די אוהב גם את הלהיטים. הנגן כלי נשיפה לפי דעתי הוא די מיותר, הבלאנס יצא שלא שמעו אותו בכלל, והיו כמה קטעים שהתבלבלו בקצב או שהצליל היה עמוס מידי, אבל זה בד"כ הסתדר לתוך השיר. אגב, עכשיו זה ההופעות האחרונות של הסיבוב, נכון? אני מקווה שכן, בד"כ זה אומר פרוייקט אולפן חדש.

eyallaye1

New member
אני חושב שהוא באמת הקריא

את המילים מדף... כי יש בשיר הזה יותר מדיי מילים וקל מאוד להחליף משפטים...

ענת1986

New member
כן, זה הופעות אחרונות לסיבוב ../images/Emo13.gif

ההופעה בבארבי, ב- 6, שאליה א-נ-י הולכת, תהיה האחרונה

אלו גם השירים שהיו אצלנו

חוץ מחלליות, סרט, הדמעות של לילה ובריז'יט ברדו זה לא פשוט אבל לנו היו אחרים, פירוט בשירשור שלנו.

למעלה