ברי ורע במעבדה

Miss Murder

New member
ברי ורע במעבדה../images/Emo41.gif

איזו הופעה אדירה!!!!!!!!!ההופעה הכי הכי טובה שהייתי בה(לא שהייתי במלא אבל בכל זאת) קצת לפני שהתחילה ההופעה אני וחברה שלי שלומית רואות את רע מהתלך לו!קצת התביישתי לגשת אליו אבל שלומית כבר הלכה אליו אז באתי גם אני,הוא היה ממש נחמד,לחץ לנו את היד ,שאל איך קוראים לנו,חיבקתי אותו
ואמרתי לו המון בהצלחה,והוא נורא שמח.איזה חמוד
ואז סופסוף התחילה ההופעה!כבר בשיר הראשון,"ים המלח",כולם התלהבו וקפצו,היו מלא אנשים!אני תפסתי לי מקום בשורה הראשונה,ממש ליד הרמקול
. ברי פשוט מלך!היו לו המון אנרגיות והוא היה פשוט מלך,וגם רע,איזה מתופף אדיר!!רק חבל שהתופים הסתירו אותו
כל שיר צרחתי"רעעעע"
וגם "אורן" והוא חייך אליי
גם תום היה ממש חמוד,כל הזמן זז ועשה תנועות מצחיקות. מה שבאמת היה קצת מעצבן זה שהם משכו את השירים יותר מדי..בשיר "תני לי מקום" הסוף נמשך כל כך הרבה! רצינו שיעשו את "אני רוצה מידבר" אבל רע אמר שהם שכחו את המילים
בקיצור,כל שיר היה בביצוע מעולה,היה כל כך כיף!הם עשו את come together בביצוע ענק,כשברקע אורן ורע עושים"שו שו שו שו" וזה היה מעולה! השיר האחרון היה "הדרך",הקהל לא ממש התלהב אבל אני נורא שמחתי שביצעו אותו,כשרע עבר לצד של הסמפלרים צרחתי "רע"הכי חזק וסופסוף הוא אמר לי היי
.השיר נתן הרגשה שאנחנו באמת באיזה דרך,בזכות הרעשים של הסמפלרים והקלידים. כשהסתיימו שני ההדרנים הסתיימה גם ההופעה,נורא התבאסתי שנגמר כי היה מעולה.. אחרי ההופעה הלכנו לדבר עם כולם,ממש רציתי לדבר עם ברי,הסתובבנו מלא כדי לראות איפה הוא אבל הוא נעלם
אבל בסוף ראינו שוב את רע עם השרשר שלו
דיברתי איתו עוד קצת,שוב חיבקתי אותו והצטלמנו.רציתי להישאר שם יותר אבל היו לידו עוד אנשים.. אחר כך ראינו גם את תום,היה קצת אדיש.אבל אורן היה ממש נחמד,גם איתו הצטלמנו,איזה חמוד הוא היה! חיפשנו עוד את ברי אבל לא ראינו אותו.באסה לסיכום,הייתה הופעה מצוינת,ברי היה מלך,רע היה מלך,אורן תום ויונתן גם היו ממש מעולים. מקווה שיבואו עוד להופיע!! ועכשיו אני מדוכאת כי רע נוסע לניו יורק ויותר אני לא אראה אותו
חבל,הוא כל כך נחמד..

salinder

New member
הנה התמונות של ענבר (לינק להורדה):

http://www.sendspace.com/file/azegmz

Afikli

New member
א-ם ה-יי-ת-י י-כ-ו-ל

ה-יי-ת-י ה-ו-פ-ך א-ת ה-י-י-ן ל-ד-ם ו-ש-ו-ת-ה ע-ד ה-ס-ו-ף..... ....ל-ק-ח-ת ב-נ-נ-ה ע-ו-ד ל-א מ-א-ו-ח-ר........ אזאםאםהייתייכוללקחתאותךאלהצדהאחרלהדליקאתהאוראזאםאםהייתייכולבואינתחבראלהצדהאחר!!!!!!!!

chen2390

New member
ענבררררררררר.......

הצטלמת עם רע???????. לאאאאאאאאאאאאאאאאאא. אם יהיה עוד סיבוב ל11א' אמן (אבל אני לא חושבת) אני באה איתך ואם החברה שלך
. כיף לך שמחה שנהנת

Elfangor

New member
יאר, בעיכוב סטייליסטי של יומים =X

האמפ, למי שמענין אותו- קפצתי לאילת כי היה לי טרמפ חזרה^^ אני מותש עיף אך מרוצה. ואני יודע שאתם מעוניינים אז אני אמשיך בחוויותי הלא מענינות ^_^ טוב נחסוך את הרוב, בואו נסכם רק שבעשר עוד הייתי על אוטובוס מתל אביב, באחת עשרה הגעתי ולקחתי כרטיס כשאני שומע מבפנים "ערב טוב ירושלים!!!" והקהל מריע, זרקתי את התיק בפינה (וחיפשתי אותו חצי שעה אח"כ אבל שטויות, כלום לא נגנב^^) ונכנסתי להופעה. הייתה הופעה כל כך כייפית- קצת (הרבה) פחות רוקיסטית מקפיצה ויותר לכיוון המוזיקה המתקדמת, היו קטעים שממש הרגשתי בהופעה של רוק מתקדם. בלעעע הייתי ממש עיף ואני לא זוכר את החלקים היותר טובים או פחות טובים, אני זוכר שדווקא מרעש לבן התאכזבתי, היה יותר מדי פסיבי, הרגיש "רחוק ממך" שכזה במקום "רעש לבן" שכזה. האמפ, מאם הייתי התרשמתי לטובה ואת תני לי מקום הם עשו ממש ממש מש טוב, אולי חוץ מהקטע בסוף שדווקא פחות אהבתי יחסית לקטעים האחרים... אוה, ואת ברידג'ט ברדו הם עשו כקטע הכי מקפיץ, וכך היה, אולי השיר הכי טוב בהופעה, ג-א-ו-נ-י. קצת חבל שלא עשו את רגעים, אבל הדרך היה ממש נחמד, הייתי מוותר על עמוק בקצפת. בלע, ברי הייה ממש כייפי, רע סבבות לגמרי, תום מוכיח היה מצחיק לרגעים ואורן היה סוס. סיכום: הייתי עיף, אבל בכל זאת הייתה הופעה ממש פצצה, חבר שלי לא הכיר את השירים אז הוא פחות נהנה אבל בגדול היה כיפחיים :)

למעלה