ברי בתפקיד המן הרשע ?

illyp

New member
ברי בתפקיד המן הרשע ?

תגידו ראיתי שלטים שברי מופיע בפורים בחיפה באיזה נשף או משהו בתפקיד המן הרשע יש לכם מוסג על מה מדובר ?

Tinch

New member
כן

הופעה חשמלית במרכז הקונגרסים. עד כמה שידוע לי, זאת הופעה של אגודת הסטודנטים של אונ' חיפה.

Tinch

New member
אוח, נו

נשלח לי לפני הזמן. מה שניסיתי להגיד זה, שכרגע אני לא יודעת, אבל אני מתכוונת לברר בימים הקרובים. אני אעדכן אתכם.

illyp

New member
בקוכיה

על השלטים כתוב שזה בקונכיה שזה פתוח ובגן האם, יכול להיות שזה באמת שם כי אים כן אז זה כניסה חופשית

Tinch

New member
אתה מתבלבל..

נראה לי קטן מדי..אני חושבת שאתה מתכוון להופעה בביט, שתתקיים במוצ"ש הקרוב. הכניסה לשם לא חופשית.

illyp

New member
אכן התבלבלתי

התבלבלתי אבל לא בדרך הזו על הביט אני יודע ומדוכא שנגמרו הכרטיסים מסתבר שגם מרכז הקונגרסים הדגול למטה ליד קניון חיפה צורתו צורת קונכיה להופעה הזו אני חייב להגיע, אחרי הביט המזוין הזה

Tinch

New member
טוב, אחרי כמה ובירורים:

נתחיל מזה שההופעה היא ל21+. דבר שני, זאת הופעה של 50 דקות, והיא חלק ממסיבת סטודנטים. [כלומר, הופעת להיטים] היחצן אמר לי, שאם לא נראים קטנים מדי [ואתם מעל 18], לא תהיה בעיה להכניס אתכם. כרטיסים, אם אני לא טועה, עולים 50 שח דרך אונ' חיפה [או משהו כזה]. טלפון לבירורים - 0542425224 - קוראים לו אורי [עם U]. בקיצור, לא נשמע לי שווה..

למעלה