ברי באנגלית

MENTER

New member
ברי באנגלית

לא מצאתי כותרת יותר טוב
מאוד אהבתי תביצוע מהדיסק האקוסטי של השיר sea song ! איזה עוד שירים מבצע ברי באנגלית מלבד צ'ילדרן אופ דה ראבולוז'ין וגוסט קאנט פליי אוואי? תודה רבה

ZIZO 5

New member
HEROES של דייויד בואי.

זה גם נמצא בדיסק האקוסטי, ו-CA'NT HELP FALLING IN LOVE של אלביס (רצועה נסתרת באלבום חם על הירח).

MENTER

New member
HEROES נהדר את הביצוע של אלביס אני

לא מכירה אז אני אשמע...תודה רבה

illyp

New member
רצועה נסתרת?

אז אם היא נסתרת איך שומעים אותה, ואיפו היא באלבום? ומזה בידיוק רצועות נסתרות ? תודה מראש

קיר קמט

New member
אחרי השיר האחרון, מפנה מקום

יש שקט של כמה עשרות שניות ואז מתחיל השיר ההוא.. פשוט לא עושים סטופ כשנגמר השיר. ורצועות נסתרות זה עניין ידוע.. נירוונה עשו את זה פעמיים, לא זוכר מי עוד..

אפילו סאבלימינל עשה את זה

אכן דבר מבורך רצועות נסתרות, מדובר למעשה בשיר או קטע כלשהו שהוא רצועה ככל הרצועות, רק שהוא "מוחבא", מה זאת אומרת? שהוא לא מופיע ביחד עם כל רשימות השירים ועל אחת כמה וכמה, לא מופיע כרצועה נפרדת אלא מוחבא בתוך אחד השירים. לדוגמה, אם תכניס את "חם על הירח" למערכת שלך תגלה 11 רצועות (כמו 11 השירים הרגילים בדיסק) לאחר שהאחרון שבהם, "מפנה מקום" מסתיים, יש כחצי דקה של שקט אבל הדיסק ממשיך להתנגן, רק לאחר חצי הדקה הזו למעשה "מוצאים" את הרצועה הנסתרת

ZIZO 5

New member
יש גם מחשבה מאחורי זה...

נראה לי שברי העדיף לשים את זה כרצועה נסתרת כי זה בכל זאת קאבר באנגלית, אבל קישר את זה יפה לשיר מפנה מקום שמזכיר מאד את המוזיקה של סוף שנות ה-60 ותחילת שנות ה-70 ומכניס את המאזין לאותה תקופה של מוזיקה פחות או יותר.

lollapalooza

New member
באלבום ההופעה שלו,

יש ביצוע של Venus in furs של הוולווט אנדרגראונד (ואלוהים, איזה מבטא מזעזע).

בנוגע לGHOSTS

השיר מגיע מתוך אלבום שלם של שירים באנגלית של פורטיס וברי בהרכב שנקרא "פוריין אפייר", אלבום טוב מאוד שנקרא EAST ON FIRE, ברי כמובן שר שם.

MENTER

New member
../images/Emo12.gif לא ידעתי...תודה רבה../images/Emo24.gif |רצה

לאתר של ברי לבדוק תדיסק הנ"ל| שיהיה יום נעים..או בוקר טוב?..
מצוין

take out

New member
באחת ההופעות בבארבי תא

הוא עשה את Come together, היה כזה מצוין! =]

למעלה