אחרת נגיב והברית שאדוס אתם ברית מעפן דעה אישית שלי כל יום אתם עושים הסכם אחר חלס כבר עם זה מה אתם נמושות לא יודעים לשחק אז צרכים תגבורת נראה לי שאתם הברית הכי עלובה במשחק עד עכשיו
אתה חתיכת דיסלקט אני אמרתי שאמרתי את דעתי וזה מה שאני חושב שהם ברית מעפנה כי כל יום הם עושים הסכמי שלום זה הכי מגעיל במיוחד במשחק שאתה לא יכול להשמיד מדינה עם 365 תורים אז סתום ת'פה שלך כי לא דיברתי אליך ולא דיברתי אל אף אחד דיברתי על הברית ולא למישהו ספציפי וסתם כתבת תגובה טיפשית פלצנית ולא קשורה אז אני אז תשב בשקט ותן לאשכול הזה להתנהל בצורה סדירה!
וואי וואי פינקי עזוב את הילד העזוב במנוחה נניח שיש לנו שחקנים שלא יודעים לשחק חח רק בוא נקווה שנגלה מי הבן אדם הזה ומה המספר מדינה שלו
אנחנו נראה לו מה השחקנים ה"חלשים" אצלנו יודעים בברית מה אתה מתעצבן מההודעות שלו חחח שידבר אנחנו בינתיים אלא שמוכיחים את עצמם עם האדמה שלנו והטכנולוגיה שלנו והכח שלנו חח אז תן לו לדבר ולחפש צומי בהבעות דיעה מטומטמות חחח תשקיע את המאמץ שלך בלחפש מספר מדינה הרבה יותר טוב חח
אמרת שאנחנו לו יודעים לשחק, ואנחנו הברית הכי עלובה במשחק, בוא נעשה ככה אני כח טריליון, שי כח 700 מיליארד, אם אתה באחד הכוחות האלה נתאם התקפה במסנג'ר כל אחד ייתן את המספר של השני ונראה מי ייצא העלוב שלא יודע לשחק. אתה מוזמן: [email protected]
תשמע אני מוכן אפילו לעשות ככה אני יתן לך את המספר שלי יחכה לרגע שיורידו לי את המוקשים ואת הבונקרים ואז יודיע לך לתקוף נחסוך לך את שני מתקפות ההתאבדות ואז תתקוף אותי חח אני מבטיח לך שרק מהאווויר יהיה לך נזק של לפחות 200 מילאירד לא יודע מה בקשר לקרקע אבל בטוח שבאוויר אתה בחיים בחיים לא תחדור לי גם אם תמכור את כל הצבא שלך ותבנה רק מטוסים זה הבטחה מלאה מתי שאתה רוצה אני מוכן לנסות את התאוריה שלי איתך