ברית WOW בחסות SHADOWS

itaics

New member
ברית WOW בחסות SHADOWS

ברית SHADOWS לקחה תחת חסותה את ברית WOW... שיהיה בהצלחה לשני הצדדים. כל תקיפה על ברית WOW.. משמעותה תקיפה על ברית SHADOWS!!! להזהר כולם!

d i p o

New member
מאשר

מאשר ובהצלחה לנו

darkest

New member
אז...זה אומר

שמשמעות תקיפה של WOW עליי פירושה תקיפה של SHADOWS עלי?

theor8

New member
כה עכשיו הם לא ינסו לעשות מורדים

אחרת נגיב והברית שאדוס אתם ברית מעפן דעה אישית שלי כל יום אתם עושים הסכם אחר חלס כבר עם זה מה אתם נמושות לא יודעים לשחק אז צרכים תגבורת נראה לי שאתם הברית הכי עלובה במשחק עד עכשיו

dan11112006

New member
ניתן לך מה שאתה רוצה

אתה רוצה צומי הנה קיבלת, עשה טובה אתה מראה את הטיפשות והאגואיסטיות והאופי הדפוק שלך בהודעות כאלה עשה טובה תשב בשקט ותן לאשכול הזה להתנהל בצורה סדירה,!

theor8

New member
מה הקשר צומי טיפשות ואגואיסטיות

אתה חתיכת דיסלקט אני אמרתי שאמרתי את דעתי וזה מה שאני חושב שהם ברית מעפנה כי כל יום הם עושים הסכמי שלום זה הכי מגעיל במיוחד במשחק שאתה לא יכול להשמיד מדינה עם 365 תורים אז סתום ת'פה שלך כי לא דיברתי אליך ולא דיברתי אל אף אחד דיברתי על הברית ולא למישהו ספציפי וסתם כתבת תגובה טיפשית פלצנית ולא קשורה אז אני אז תשב בשקט ותן לאשכול הזה להתנהל בצורה סדירה!

thesharkman

New member
אור תעשה לכולנו טובה ותשתוק...

שיעשו עם מי שהם רוצים חסות, שלום ושת"פ זה לא עניינך...

theor8

New member
לא אמרתי להם לא רק אמרתי את דעתי

מה יש לכולם שהם עצבנים מה אתם במחזור?

dan11112006

New member
אף אחד לא עצבני

אתה היחיד פה שעושה רעש עשה טובה את הדעות שלך תירשום באשכול חדש משלך לא במקום שאין לו שום סיבה להיות

Shaycs

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי וואי פינקי עזוב את הילד העזוב במנוחה נניח שיש לנו שחקנים שלא יודעים לשחק חח רק בוא נקווה שנגלה מי הבן אדם הזה ומה המספר מדינה שלו
אנחנו נראה לו מה השחקנים ה"חלשים" אצלנו יודעים בברית מה אתה מתעצבן מההודעות שלו חחח שידבר אנחנו בינתיים אלא שמוכיחים את עצמם עם האדמה שלנו והטכנולוגיה שלנו והכח שלנו חח אז תן לו לדבר ולחפש צומי בהבעות דיעה מטומטמות חחח תשקיע את המאמץ שלך בלחפש מספר מדינה הרבה יותר טוב חח

theor8

New member
חחחה הצחקת אותי

מישהו פה כתב שהשחקנים שלכם חלשים אתה פשוט חייב ללמוד לקרוא וללמוד הבנת הנקרא אחרת לא תצליח אף פעם ואני רציני

dan11112006

New member
שמע אור בוא נעשה ככה

אמרת שאנחנו לו יודעים לשחק, ואנחנו הברית הכי עלובה במשחק, בוא נעשה ככה אני כח טריליון, שי כח 700 מיליארד, אם אתה באחד הכוחות האלה נתאם התקפה במסנג'ר כל אחד ייתן את המספר של השני ונראה מי ייצא העלוב שלא יודע לשחק. אתה מוזמן: [email protected]

Shaycs

New member
אני ההיתי חייב להגיב לילדון הזה פה

תשמע אני מוכן אפילו לעשות ככה אני יתן לך את המספר שלי יחכה לרגע שיורידו לי את המוקשים ואת הבונקרים ואז יודיע לך לתקוף נחסוך לך את שני מתקפות ההתאבדות ואז תתקוף אותי חח אני מבטיח לך שרק מהאווויר יהיה לך נזק של לפחות 200 מילאירד לא יודע מה בקשר לקרקע אבל בטוח שבאוויר אתה בחיים בחיים לא תחדור לי גם אם תמכור את כל הצבא שלך ותבנה רק מטוסים זה הבטחה מלאה מתי שאתה רוצה אני מוכן לנסות את התאוריה שלי איתך

thesharkman

New member
שי, בוא נגדיר את זה ככה

גם אם הוא יסכים... אני בספק שההתקפות האלה יהיו פעם אחת... הרי מהרגע שאתה נותן למישהו מספר מדינה סביר להניח שהתקיפות האלה לא יהיו רק פעם אחת

למעלה