ברית TERROR כנסו

111dolev111

New member
זאת הטעות שלך אחי

אחי פה רואים שאתה רוצה לסכסלך "אני מציע ל-TERROR לשים עין על AIS" ומוזר אם אתה אומר שאתה מהשחוחה של תומר למה הניק שלך הוא AISTNT .

661994

New member
דולב יש סיכוי שאני יודע מי זה

דבר איתי במסנג'ר

vagz

New member
אני רוצה שתפרסם עכשיו!

לא בערב עכשיו! בעיקר את כל הראשית לא צריך גיוסים ושלוחות אבל אם אתה רוצה תפרסם גם אותם

lazimi

New member
נו תפרסם למה אתה לא מפרסם אופפפ

יילד הומו רק תיגע במדינה אחת שנאי יודע אתה תיראה מזה חדר המילחמה כי אתה לא תעזוב אותו

AISTNT Rules

New member
אתם לא מבינים מה זה לא להגיב?

כמה מנהלים שלכם כבר רשמו לא להגיב, ואתם בשלכם! אל תדאג, אני יפרסם ואני גם יתקוף! אם אתה כזה גבר תרשום לי את שם המדינה שלך בפרטי, ואני יתחיל איתך, גם ככה יש לי את כל המספרים של הברית שלכם, אבל אתה לא תרשום לי, כי אתה סתם נוב שיודע רק לדבר! ואם אתה עדיין לא מאמין שיש לי, אני מוכן לרשום לך מספר מדינות מהברית (ולפי הסדר, שלא תחשוב שסתם מצאתי מספרים בחדר מלחמה) אני וחברים שלי נתקוף,יום אחרי התקיפה נמחק את המדינות, נתפח חדשות ושוב נתקוף!

lazimi

New member
אני מחכה בקוצר רוח כל מי שיתקיף

אותי ישלם אתה יכול לישאול תערבי שתקף אותי הוא התחיל אם עוצה צבאית של 1 מיליארד גמר אם פחות מ 500 מיליון(כמובן תודות גם לברית המדימה שלי)

AISTNT Rules

New member
אני רואה שלוקח לך זמן להבין

אנחנו זה מדינות מתאבדות, לא אכפת לנו מה יקרה אחרי שנוריד מישהו...

1ami1

New member
לא להגיב יותר!

שירשום מה שהוא רוצה לא להתיחס! ושוב חברי ברית AIS לא ללהגיב גם אם הוא מדבר אליכם!!!!!!!!!!!!!! תומר כולל אותך לא להגיב יותר אחי סבבה. TEROR אם זה מישהו אצלנו אנחנו נגלה מ זה ותעשו בו מה שאתם רוצים אבל קשה לי להאמין שזה מישהו מאצלנו .אני מאמין שזה סכסכן קנאי שמנסה לסכסך בין שתי בריתות טובות. אז אני יחזור על זה שנית AIS לא להגיב יותר גם עם המתחזה פונה אליכם .

werds

New member
אתה בנאדם עלוב שמנסה לסכסך

בין בריתות. אם תכתוב בניק המקורי שלך אולי תקבל יותר יחס.

daniel559

New member
אני מנהל בברית AIS

אני מנהל בברית AIS ושלוחות הAISTNT הבן אדם שהתחיל את ההודעה לא קשור אלינו ומנסה רק לסכסך אבקש מהברית טרור לא להיתחייס להודעה בתודה דניאל

vagz

New member
השחקן כן שייך אליכם...

לא לשלוחה שלך אלא לשלוחה של תומר לא זוכר את השם...

661994

New member
2 דברים

1. לא בטוח שהוא אצלי אמרתי שהוא אולי אצלי ואני אחפש. 2. כן אתה היחידי ששמתה לב לזה עידן חחחח

למעלה