ברית SHADOWS מגייסת

itaics

New member
ברית SHADOWS מגייסת

שלום לכל נכבדי הפורום ובעלי הדעות... ברית SHADOWS מודיעה בזאת על 11 מקומות פנויים בברית הגיוסים שלה 0SHADOW...(בדר"כ ברית הגיוסים תמיד על 50), וזאת בעקבות מספר רב של גיוסים שחל לאחרונה... מי שמעוניין להצטרף לברית הגדולה SHADOWS EMPIRE מוזמן להצטרף לברית ללא סיסמא... הטובים ייכנסו לברית. רק עוד 11 מקומות פנויים ............................................................

yakov121

New member
איתי כנס מהררררר

אני התגייסתי אליכם לאחר שיצאתי מAIS אני רוצה להגיד לך שמה שקורה אצלכם זה צחוק ילדים ניכנסתי לגיוסים ואף אחד שם לא עוזר לאף אחד ויש שם מלא מלא מרגלים ובפורום הראשי יש בקושי הודעות יש שם 10 חברים שמספימים כל היום וזהו בקיצור תמכור בננות בשכם חחחח לפחות זכית בהקפצה חחחח איזה חפירה הרגת אותי עם ה11 מקומות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניראה לי הכי טוב ברית קטנה וזהו

itaics

New member
תשובה ליעקב

קודם כל יוסף. תודה. כמה תשובות לי אליך יעקב: א. מי אתה שמבין בניהול ברית. במיוחד ברית גיוסים. כידוע לך אני לא אמור לעבוד רציף עם ברית הגיוסים.. היא לא מעשית לעבודה איתה וכמו שאמרת היא מלאה מרגלים! ... זו ברית גיוסים.... ב. למה אתה חושב שכחבר ברית חדש שרק הגיע מברית גיוסים אתה רואה את כל הפורום??? ראית רק חלק קטן ושלא מסכן את הברית... זה נועד לאנשים בדיוק כמוך... ג. זה כבר יותר מ-4 חודשים שברית הגיוסים לא הייתה במצב כזה ריק... לא סתם אני אומר סוף סוף יש שם מקומות פנויים... ד. באת בתקופה בדיוק לאחר שהפורום נפל והחלפנו פורום.. אתה מוזמן לבקר היום ולראות כיצד הפורום מפוצץ ולא בשטויות (אם בכלל תוכל לראות, אולי בחדרים מאפנים). ה. אני לא חייב לך הסבר.. תן מספר מדינה ותראה איזו ברית אנחנו.

diablo210180

New member
בגלל זה הית בברית גיוסים

א-זה ברית גיוסים ורק הטובים עוברים לברית בגלל זה זה שלוחה נפרדת מהברית. ב- כשאתה מקבל כניסה לפורום שלנו אתה רואה 10% מהחדרים כדי שלא תרגל. ג- אנו לא מצפים מאנשים בברית הגיוסים שיעזרו שם כל הזמן אחד לשני ובגלל זה רק אחרי הרבה זמן שאתה שם ואיתי בודק תנועות ודברים שאתה אומר בפורום אתה נכנס לברית. ד- הכניסה לברית והרשאה כוללת בפורום היא תהליך ארוך וסובלני כדי שתסבול בהתחלה ותהנה מברית חזקה ואמתית עם כוח אנשים עצום התקפות משותפות ועוד הרבה יתרונות בסוף התהליך ה- אני בטוח שגם שחקן מתחיל כמוך יודע שברית קטנה היא לא תעמוד במתקפה מברית חזקה וגמישה כמו שלנו דודו מנהל בברית.... נ.ב. איתי תודה לך שלא הכנסת אותו לברית (גם ילד וגם מרגל חסכת צרות)

Shaycs

New member
יוסף "ימשוגע"

תקשיב אני לא יודע מה איתך אבל אני יודע שמאז שהתחברתי לברית הזאת רק גדלתי וגדלתי ואני עומד היום על מעל 8 מיליון אזרחים ומעל 22 אלף אדמה
אז אתה יכול להמשיך לזיין את השכל כמה שאתה רוצה חחח וכמו שאיתי אמר חחח תביא מספר מדינה תראה עד כמה הברית שלנו "גרועה"

diablo210180

New member
שי בוא ניכנס

שי בוא ניכנס בו. דיפו תארגן את המיספר שלו... שי בא לי להקדיש לילד את הכימי + ביולוגי שלנו ועל הטילים נכתוב לו. "מוקדש לך באהבה מברית SHADOWS..."

יוסף1122

New member
חחחחחח אני משוגע?? מי שמדבר

חחחח הוא בכלל לא דיבר אלי "ימשוגע " חחח

lidor500

New member
בהצלחה מרד ארמי!

כי השם הוא תרתי משמע! גם שם מגניב וגם שם שאומר המון עליהם!

shaoran li

New member
שתויות אחי

קורה שטועים אם אני כותב בההצלחה מהברית אתה יכול מימך אישית אבל אם אתה רוצה ליכתוב בבהצלחה מRA אז תיפקח עניים

lidor500

New member
חח נו מה אתה עושה צחוק

אל תדאג אני בטוח שהם לא יפנו אלינו בכעס בגלל ששני אנשים איחלו בהצלחה מאותה ברית :Q

itaics

New member
מנהל RA!

תקשיב מנהל RA.. תעלה מולי דחוף במסנג'ר.. שני אנשים מהברית שלך מסרו לנו ביחד בהצלחה!!! לא תעלה מולי - והלכה RA!!!

למעלה