ברית Chaos מגייסת!

DaRKzLORD

New member
ברית Chaos מגייסת!

היום הוקמה ברית חדשה, ברית Chaos, אשר פותחת את שעריה בפני מגוייסים חדשים! ברית Chaos מורכבת משחקנים וותיקים במשחק בעלי מדינות בכל הכוחות, שחקנים שיודעים להסביר גם לנוב הכי גדול איך משחקים והכי חשוב," לא מפקירים פצויים בשטח. תקפתה וגרמתה נזק של אדמה->הברית שלך תאלץ לשלם ב2 השמדים שהיא תאלץ לתת לעשות כפיצוי על האדמה שאבדה, עד שתוחזר האדמה עם ריבית של 500. כל תקיפה מאורגנת תגרור מלחמה. הברית בש"פ מלא ואיחוד עם הבריתות AIS ורד ארמי, ומוכנה לתת חסויות לבריתות,(מי שרוצה ליצור קשר [email protected]) אם אתה מחפש ברית להתקדם בה, ושתוכל לעזור לה ושהיא לך, ברית Chaos היא הברית בשבילך. להצתרפות [email protected] - ירדן מנהל גיוסים או [email protected] - תומר מנהל הברית או באייסיקיו- 222782655 - תומר בהצלחה לכולם, תומר

balak1

New member
ממליץ

ממליץ מאוד על הברית תומר וירדן שני אנשים מדהימים וכל מילה נכונה

A S S A S I N

New member
ממליץ

ירדן בחור כארז

lidor500

New member
ממליץ

כי תומר הוא טחון הוא ישלם לכל מי שיכנס (ואני לא מדבר על כח במשחק ^^)... ועכשיו ברצינות אחלה אנשים שם..

מעוניין להצטרף..

אין לי ניסיון במנהיגי עולם.. לכן אני צריך לדעת איזה מתקפות לרוב כדאי כרגע פיתחתי להצמיא שיטה .. לכלוא אזרחים ואז לשחרר כאשר יש כמות גדולה ואז לבנות מפעלים אך נתקעתי עם האדמה ולוקח מלא זמן לקחת אדמה למדינה (לא כמו במפקד צבאות) אז זה העזרה שאני צריך =] --- נתונים צבאיים: 1. עוצמה כללית: 2,728,075,940 2. עוצמה צבאית: 1,296,550,000 נתוני תעשייה: 1. עוצמת התעשיה: 378,500,000 2. סך הכל אדמה: 1,570 --- אזרחים: 20,461 סוג ממשל: פשיזם --- יש לי רק ICQ אז אם אתם מוכנים לקבל אותי אז תרשמו את האייסיקיו של מנהל הגיוסים..

duduliluf15

New member
ממליץ

ממליץ רק בגלל שאני שםם ... אם אני שם הברית הזאת לא שווה כלום ..חחחחחחחחח

theor8

New member
את מוכנה להסביר לי מה משעשע אותך?

למה אותי זה בכלל לא מצחיק

hakim

New member
../images/Emo6.gif

גם אותי תומר אחלה גבר , ממליץ עליו הוא יכריח אתכם להכנס לצ'ט של ההומוהים ( ככה כותבים ? ) של תפוז יבגני שיחקת אותה שברחת משם

יוסף1122

New member
חחחחחחחחחחח

גם אני הייתי שם אתמול אמרו לי להכנס אבל שיעמם אז יצאתי

DaRKzLORD

New member
חחחחחחח

הפסדתה איך קיללתי אותם XD חטפתי באן IP :] אחר כך אני ורוני נכנסנו לפורום חרדים, איזה קללות הרצנו שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה